0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından
Babam geçen sene vefat etti, annemi getirdim bİe üzülüyorum tek kalınca kendi evinde ama geceleri alışmış TV ile 3 e 4 e kadar izlemeye, bizim de doğalgazlı ama ne kadar yüksekten de diğer odalar soğuk oluyor, bebeğimi götüremiyorum diğer odaya annemde TV izlemek istiyor bir de bebeğim ağladıkça ona konuşuyor sürekli diyemiyorum da annecim uyuyamıyor bebek diye napacağız böyle hiç bilemiyorum, anne baba 10 evlada bakmış da çocuklar ana babaya bakmamış sözü geliyor ama inanın küçücük bebek düşünülmez mi 14 aylık kızımla şuan oyun oynuyor,tv yi kapatayım desem trip atıyor sabahları kaldım iki arada

9 Cevaplar

+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Allah razı olsun senden getirmişsin annene bakıyorsun inşaAllah annende bunu anlar ve düşünceli davranır. Güzelce çocuk sesiyle bebeği oynatarak nenecim hadi kapatta uyuyalım fln desen olur mu belki kırılmadan kapatır. 
-Reklam-
+1 oy
(7,096 puan) tarafından

Guzellikle annenle konusabilirsin bence görmüş gecirmis kadin halden anlar

Yada olmadi giydur uyku tulumu al kizini odaya

Dige posta da yazmistim ama kapatilmis bide buraya yazim dedim 

(385 puan) tarafından
Evet kapatılmış canım bazen aynı anda iki kere gönderi yapıyorum soruları galiba, teşekkür ederim cevaplarınız için
0 oy
tarafından
Canım odaya ufo elektrikli soba falan varsa onu yak birde uyku tulumu al tamam bebeğin de kendi odasında yâda senin odanda yatsın. Anneme ben olsam bisey demezdim eşi vefat eden insanlar normalden daha vok alıngan oluyor ve çok daha cabuk kiriliyorlar. Yada annene durumun müsaitse 100 200 tl ye bir tv al oda yap annene oda sende rahat et
(385 puan) tarafından
Bende diyemem canım zaten demem de zaten alıngan kırılgan onun yerine koyuyorum kendimi de çocuk ayakta duramıyor bıraktım geziyor şimdi evin içinde şimdi eşimde azıcık cimri elektrik parasına laf eder kapatsın annen der TV yi Allahım çıkar yol versin inşallah
tarafından
Canım bilemiycem o zaman kızını yanına almaktan başka şansın yok uyku tulumuyla üşümez insAllah
(385 puan) tarafından
Böyle devam ederse öyle yapacağım galiba canım
0 oy
tarafından
Ah canım ya idare et biraz yazık annelerin hakkı ödenmez anne azck sesini kısarmsn burda uyusun bebek diğer odaya götürcem ama soguk korkuyorm hasta olur diye de
(385 puan) tarafından
Şuan yorum yaparak izliyorlar oğlumla, kızımı da saldım belki acır haline diye. izin vermez gidelim diğer odalara da çok zor anneciğim de kıyamıyorum da o da bu bebekleri düşünmeli ama ya
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Olur mu canım o evin kuraklarına uymalı bebeğine yazık gelişimi için uyuması lazım.
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Az kaldı kış bitmek üzere mecbur idare edeceksin. Şimdi getirdin bir laf desen gider zaten yeni eşini kaybetmiş kadıncağız çok kırılır bence hicbir şey deme. Hatta çocuğun da bu düzene alışabilir ışığı kapatın uyur o zamanla
(385 puan) tarafından
Yok canım demem  birşey annecim de hiç aklına gelmiyor bu bebek uyumalı diye ona üzülüyorum
(5,406 puan) tarafından
Aynen orda haklısın. Belki zamanla düzelir
0 oy
tarafından
Herkezin düzeni farklı canım..annenin evinde kendi düzeni var..senin kendi düzenin..bisiy desen istemiyo fazlaligim.gibide hisseder yani...Allah kolaylık versin bir cozum bulursunuz umarirm
(385 puan) tarafından
Aynen ben kıyamıyorum evde tek babam her yerde anıları var çok özlüyoruz onu
tarafından
Sürekli mi geldi yoksa bir sureliginemi..surekliyse.ortak nokta bulmanız lazım..değilse idare et canım bir süre..ama anlayışı olması lazım.anneninde biras.
0 oy
(780 puan) tarafından
Erkek kardeşin abin filan yokmu yada kız kardeşin filan erkek kardeşinde kalmasi daha doğru el oğlu fazla bakmaz gözüne batar senle kavga eder bi müddet sonra Allah senden razı olsun ne güzel annene bakıyorsun inan çocuklarda anaya babaya bakarlar ama yeterki el girmesin araya gelin veya damat yanında olunca gözlere batarlar biride bensem kaynanayi sevmedigim icinde bakmak istemem ama eşimin annesi mecburuz eşimde benim hatrıma annemin babamın hatrına erkek kardeşim bizde kalıyor 6 ay oldu geleli çalışıyor eve bir ekmek almaz bizleri takmaz ve çok dağınık pis biri ben katlamamiyorum yeter artık gitsin ev tutsun derim eşim bırak kalsın seslenme der bazı zamanda oluyor kardesimin bu daginikligindan ve boş boş konuşmasından dolayı eşimle çok kavga ediyoz herkezin bi derdi var iste
0 oy
(679 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun zor bir durum bisey desen olmuyo demesen olmuyor evi varsa keşke ilgolenseydin  herşeyiyle ama keşke aynı evde tercih etmeseydin  cunki bu durum 1 gün değil 1 yıl değil görüldüğü üzere herkesin kendine göre hayatı var kendini suçlama annende aslında hayatını bebeğe göre uyarlayabilir ama oda yapmıyor yani aslında oda kendi yanlız gibi yaşamaya devam ediyor imkan varsa annene  ait bir oda yapmalısınız yada evi varsa satılabilir kiraya verilip bir dubleks eve taşınabilirsiniz  imkan varsa tabi en güzeli bu alır herkesin alanı kendine olur hemde kimse kırılmaz 
(385 puan) tarafından
Canım köyde yaşıyor, sobalı ev korkıyorum zehirlenir falan diye. Nasıl ağlıyor özlüyor babamı eşlerimizin kıymetini yaşarken bilelim inşallah bizlerde

İlgili bir soru bulunamadı

403,947 soru

12,100,889 cevap

36,414 kullanıcı

...