0 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tam yemek saatınde aradı soyledı bız taınacaz dıye bır ay ıcınde dedı esımde abı bu kışta nereye gıdım ev bulayım dedı tamam nısana kadar dedı şaka gıbı ya 6 aylık bebegım var mesane taşı amelıyatı olacam cok sukur buyuk bır amelıyat degıl ama korku stres var bır de ev tasıma ve  ev bulamıypruz bulduklar7mız dagın basında resmen esımın işi geregı oyle yerde kalamayız bazı geceler yok evde ben tek kalamam oylece kaldık esımınde canı cok sıkkın bır yandan da bu ev hep bana mutsuzluk verıyor basıma gelmeyem kalmadı  belkı vardır bunda da bır hayır dıyorum vala ugursuzluı var sankı bu evde bır senedır cıdden basımıza gelmeyen bır sey kalmadı ya hayırlısıyla duzgun bır ev buluruz ınsallah ya tasınma cok zor olacak:((

13 Cevaplar

0 oy
(3,168 puan) tarafından
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah belkide yeni eviniz daha hayırlı olur cnm
tarafından
Insallah canım Allah razı olsun ne bıleyım ya alıstım bır yandan da kızımda yadırgayacak coo kucuk ve cok cok ıyı komsuya sahıptım her anımda yanımdalardı en basıt yemek makarna bıle yapsalae bana gonderırlerdı aynı sekılde de ben oyleydım enn cok ona uzuluyom
(3,168 puan) tarafından
Haklisin cnm belkide gittiğin yerde böyle iyi komßular bulamazsın bide çocukla çok zor olur taşınmak allah yardımcın olsun cnm inşallah
tarafından
Amınn canım inşallah ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kira kontratiniz yok mu
tarafından
Yok canım aslında doldu sure zaten ama ne bılım boyle beklemıyorduk
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Canını sıkma Rabbim bir kapi  acar. Umutsuz olma dua et inşallah daha iyi bir yere gidersiniz 
tarafından
Insallah ya esım asker lojman var dıyo ama lojmanlar cok kırlı belkı temızı denk gelır bakacak
(5,404 puan) tarafından
Lojmana git  ben de lojmandayım. Millete minnet etmekten iyidir
tarafından
Canım esyam cok lojman sadece salon buyukmus esyam sıgmaz benım
(5,404 puan) tarafından
O zaman uzak bir yere git =) sen de birşey kabul etmiyorsun. =))
tarafından
Yok kız nıye etmıyım keske sıgsa esyam esım yarın anahtarını alır lojmanın kendı gozumle bakarım sıgsa canıma mınnet kız 300 tl kira nedır hem askerıye ve polıs tarafından da korunuyor mis gıbı yer ben nerden bulurumm ama ıste yatak odamın gardrobu buyuk salonım var oturma odam var bızım aıleler geldı mı toplu gelır mecbur ıkı takım aldık yoksa yerımız yok yer yok desek benım aılem toplu gelmez esımın aılesı cok sever toplu gıtmeyı benım odamda bıle gelır yatarlar gelmelerı asla sıkıntı degıl ama toplu sevmıyorum mesala bak 2 ablası 5 yıyenı geldı daha anne babayla geleceklerdı Allahtan onlar onceden gelıp gıttıler
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun bulursunuz inşallah gönlünüze göre bir ev 
tarafından
Insallah ya vala bu evde basıma gelmeyen de kalmadı bır yandan uzuluyorum bır yandan de ıcımde bır huzur var gercekten
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Içi ferah daha iyi bir yere taşınırsınız inşallah rabbim yardım eder hiç kuskun olmasın inşallah nisandan önce gönlüne göre güzel bir yer bulup taşınırsınız 
tarafından
Vala  canm evbaya genıs ferah hatta ev arıyoruz baktıgımız hıc bır ev boyle degıl 10.katta genıs baya 4+1 cok guzel ama ben cıdden huzurlu degılım bıryandan da sevınıyorum ama boyle beklemıyordum
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Kontrat yok mu
tarafından
Suresı doldu canım
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Hayırlı güzel bir ev bulursun inşallah 
tarafından
Insallah ya cok sagol
0 oy
(4,346 puan) tarafından
Büyük  yolculuklar  tek bir adimla baslar derler ya...  iste tam da öyle  canım. Sıkma  sen canini su akar yolunu bulur  bi bakmışsın  taşinivermissin o kadar stres ettigine degemez. Ev bulunsun hele gerisi gelir... Allah yardimciniz olsun. İnşallah  size sizin olan bir ev nasip etsin....nerde oturuyorsunuz bu arada merak ettim  belki  yardimci olabileceğimiz  bir yerdir.
tarafından
Sagol canım mardındeyız esım lojman bulmus azonce soyledı dedı temızse guzelse gecerız lojman ıyı olursa anca o cunku asker esım dıger bınaların konumları ıyı degıl bıraz guvenılır yerler degıl ben bazı geceler tek basımayım yapamam oyle daglık yerde dagın basına yapmıslar evlerı etraf bombos hep tas kiraları bıle cok uygun 3+1 ler 700 tl ama yerı bızım gıdecegımız bır yer degıl
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Kontrat yok mu öyle zırt diye çıkaramaz 
tarafından
Suresi zaten dolmustu canım cıkarmasaydı bız Allah kısmet etseydı 2 3 sene daha burdaydık zaten cıkmam ıstıyordum cok huzursuzum ben burda ama boyle bu sogukta beklemıyordum
(1,085 puan) tarafından
Kontrat yenileme yapmadıysanız elinizden birşey gelmez hatta bugün bile çıkarma hakkı var
tarafından
Aynen ama şaşırdık bu sogukta cıkartmasına ya Bır ay sonra desı esım bu sogukta nere gıdım dedı oyle nisana kadar olsub dedı
0 oy
(1,630 puan) tarafından
Öyle kolay çıkaramaz mahkemeye verirsin sen kazanırsın 
tarafından
Vala hıc bılmıyoruz bu ısler 6 ay olsaydı keske tayıncıler gıdıyo aynı bınada da cok daıre boşalacak kolay tasınırdık
(1,630 puan) tarafından
Durumunuzu anlatmadnzmi
tarafından
Kabul etmez kı cıns bırı baya eve gırdıgımızde cıvı bıle cakmayın dedı tv yı bıle duvara monte edemedık dedık cocuk buyur dusurur sonra sıneklık taktıralım kıradan duselım kabul etmedı cıns bırı baya
(1,630 puan) tarafından
En başta taşınma ihtimalimiz var ona göre kendinizi ayarlayinda mi demedi
tarafından
Yol canım bır anda aradı yemek yıyorduk nisanda 2.senemız doluyordu dedık heralde dıyecek kiraya zam geldı ama bır anda gelecem bır ay sonra dedı esımde ben nasıl bulayım ev bu kışta dedı oyle nisanı bekleyeck bugun cıktık ev aradık yok yanı bulamıyoruz esım desı konusacam tayınler temmuzda bır suru kısı gıdecek evler bosalır tasınırız kabul ederse tabı
0 oy
tarafından
Sozlesmeniz yokmu varsa hic bi halt yiyemez 
tarafından
Canm suresı doldu sanırım ya
0 oy
tarafından
Rabbim yardimciniz olsun cnm 
tarafından
Amın canım Allah razı olsun
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Kira sözleşmesi varsa çıkaramaz ki yapmadınız mı ? 
tarafından
Süresi doldu canım sanırım cunku nisanda iki sene oluyor tayıncıyız tayın cıkar sandık cıkmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 258 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 664 göst.
0 oy
5 cevap 157 göst.
15 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kubra.10 (74 puan) tarafından soruldu