0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından
Azı dislarini patlatıyor çok zor geçiyor yemek yemiyor doğru düzgün şuan bile ağlıyor sürüp verdim.fayda etmiyor nasıl hafifletirim ağrısını 

6 Cevaplar

+1 oy
(13,603 puan) tarafından
1 tutam kekik 4 tane karanfil sahanda döv üzerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı koy karıştır parmağın ile dişlerine masaj yap çok iyi geliyor gün içinde aklına geldikçe sür canım Allah yardımcısı olsun çok zor ya
(924 puan) tarafından
Sağol canım uarinn deniyim yoruldu ama uyurken bile ağrısı olduğu belli azı dişi çıkıyor yavrumun üç ayrdir böyleyiz ardı ardına çıkardı dislerj  zorladı
(13,603 puan) tarafından
Bizim de arka arkaya çıktı hep aşılar gerçekten çok zorladı bizi de ama bu tarif inanilmaz rahatlattı doktorumun verdiği bı tarif endişe etmeden sür canım
-Reklam-
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Karanfil yağı dene bir canım belki fayda eder
0 oy
(878 puan) tarafından
Bizde ayni durumdayız uyumadı duuzenli sürekli ağlıyor uyumuyor da bitik durumdayım yani ben bide 4 günden beri böyleyiz valla 
(924 puan) tarafından
Her çocuk farklıymış anladım diğer oğlumla kızım diş çıkardı haberimiz bile olmadı üçüncü hem kendi çekiyor hem bize çektiriyor:)
(878 puan) tarafından
Valla çok zormuş yaa sizinkide ağlama krizlerine giriyor mu benim ki bu gece hep ağlayarak uyandı hemde hep ağladı yaa
(924 puan) tarafından
Normalde hiç aglamazdi uyurken benim koz dizleri 1.5 yaşında cikarmaya başladı üç diş birden çıkarıyor ve azı dişleri ağlama krizi hic bitmiyor yemek yemiyor herswyden az az yiyor onuda yemez ama zorluyorum inan aşırı zormuş bu diş
(878 puan) tarafından
Ayy bende öyleyim yaa 9 aylık benimki gerçekten çok zormuş dış bide benim kızım 3 gün ateşler içindeydi walla
0 oy
(165 puan) tarafından
Dis jeli yokmu cnm
(924 puan) tarafından
Yok canım onu denedim pek yaramadı çocuk sürdürmedi birkaç demedim masaj yaptım jelle fayda etmedi attım
(165 puan) tarafından
Dentinox mu jelin
0 oy
tarafından
Ağrı kesici verebilirsin cnm 
(924 puan) tarafından
Verdim canım parol veriyorum en iyi o diğer şuruplar hiç fayda etmedi
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Karanfil yağı ve zeytinyağı karistir diş etlerine sür

İlgili sorular

+1 oy