9 aylık evliyim ve eşim bu zmna kadar evlenmeden önce istediği zman ise giden istemedigi zaman gitmeyen istediği zmaan herşeyden uzaklaşıp kaçan biriydi tabi ben 8 yıldır bunu görmedim o kadar sevdiğim olmasına rağmen. 9 aydır sürekli çok yorulunca bikinca sinirlenir kırar herkesi hep beni incitir soğuk bıkkın tavrıyla sırf işinden nefret ediyor mecburdur çalışmaya diye bu arada eşim babasının yanında çalışıyor şuanda pazarcılar ve pazardan nefret ediyor dukyan almışlar ama hala işleve geçirmediği için mecbur hep oda pazarda ve bir çok kez bıkıp vücudu ağirinca yorulunca sinirlenip ise gitmez bir iki gün tekrar ikna et filan zorla gönderirim ee kayinbabam bizim kira faturalı o öder e mecbur yanında çalışıyor sonuçta bir aylığı yok ihtiyaç olunca alınır öyle geçiniyoruz her sinirlenip yorulup bikinca bırakıyor babası nereye kadar sabredicek işi bıraksa hayatta fatura kira filan ödemez ki. Yine eşim aradı günlerdir zaten yorgunluk okunuyordu yüzünden 38+2 yim bu halimle yine ağlattı beni yorgunumm bazen kaçıp gitmek uzaklaşmak istiyorum herşeyden diye eskiden mecbur değildim istediğim zaman gitmezdim uzaklaşırdim yine kalbim paramparça oldu. Keşke dedim ona keşke bu dağılıp bu kadar yorulucagini bilseydim evlenmezdik dedim içim acıyor sürekli bunu yaşamaktan evliliğimizde en büyük sorunumuz bu beni hep kırıp ağlatan şey bu ve sürekli başa dönüyor ben yapıyim bilmiyorum artık çok fazla altınım yok onuda çocuğumun geleceğine yada ev almak için saklamak istiyorum eşim böyle yapınca bazen yeter ki böyle olmasın başka birşey yapmasi için yardim edeyim diyorum ama o kadar birşey tutmaz oda var bilmiyorum çok yoruldum artık bu konuda böyle incinmekten sizce ne yapmalıyım ne demeliyim ona anlat anlat konuş yine başa dönüyor diğer pazarda çalışanlarda insan diyince tartışır benim gücüm değil bunca sorunlu ters insanı çekmek pazar işkence diyor hic sevmiyor ki işte olmayınca işler ters her seferinde morelsiz bıkkın geliyor bilmiyorum artık sadece bu halimle çok yoruldum evlendim hemen hamile kaldım hamileligim hep böyle gergin korkulu işten çıkacak diye inciterek geçti güzel deli dolu mutlu oluyoruz her gece muhakkak sarılır incitir aglatir kendine gelince bela gibi yapışır ama bu incitmeleri sırf bu iş yüzünden mahfediyor beni başka iş demeyin çünkü bize askeri ücret hcibir şekilde gitmiyor kira 850 aydat 200 su elekteik doğalgaz 250 TL diyelim eşimin sigarası ayda 400 TL yani yeme içme olmadan bu kadar gidiyor beni bu halimle neden bu kadar yorar ki elimde olmadığını bildiği halde o beni çok İncitiyor kararlıyım çocuktan sonra yarıda bıraktigim ünv vardı 2 yıllık bir yılı kalmıştı onu açıktan okuycam ve sonra tekrar devam Edip açıktan çocuk gelişimi okuyup kendime elimden geldiğince birşeyler yapıcam hergun bu acıyla bu korkuyla yaşamak çok kötü peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız sırf bu yüzden çok kopukluk tartışma oldu ayrılık noktasına geldik
Canım önce şunu bil evlisiniz mecbur o yada bu iş bakacak size.. hamilesin çalışıp destekte olamazsın dolayısı ile ailesi desteklemek zorunda.. o işte mutlu degilse mutlu olacağı bı iş baksın.. sende erzak varsa yaparsın yemeğini olur biter altınlarına da sakin dokunma arada kaynar gider dursun kenarda.. çocuğun icinde bez mama vs alınca toplu alırsın habire habire ihtiyac çıkmaz ortaya münakaşa olmaz sende bitti bitecek diye düşünmezsin.. kira elektrik su vs de bırak o düşünsun.. kadınlar toparladikca düşündükçe erkekler yayıyor calisanida çalışmayanida aldıkça yükleyip duruyorlar.. Evlenmeden öncede boyleymiş eşin kolay kolay değişmez.. sen ayak uydurup kendini yıpratmayacaksin en azından bunu öğrenmeye çalışacaksin canım.. huy degismiyor benim esiminde huyları var 2 yıldır dön dolaş aynı şeyleri tartış ben yoruldum o yorulmadi..
1,499,161 soru
24,487,671 cevap
357,403 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın