Çok uzun oldu özür dilerim
Sırf ailemin yanına gittim diye eşim 1 haftayı burnumdan getirmişti kendiside annesinin yanında kalıyordu neyse dönüş vakti geldi annesinin yanında kalmak istemedim eşime mesaj attım anahtarı almaya geliyorum eve geçicem dedim vermedi neyse annesinin evine gittim iyi akşamlar dedim eşimi istedim anahtarı verirmisin eve geçicem felan dedim beni zorla eve girdirdiler neyse ben eşimle konuşuyordum kaynanam araya girdi dedimki bu ikimizin arasnda bi konu aile meselesi dedim bana bağırmaya azanlamaya başladı eşimin babamı araması istedi oda aradı babama bağırdı çağırdı doldurup göndermişsiniz ne dediniz buna felan dedi oysaki babamın piçbirşeyden haberi yoktu daha sonra telefonumu elimden aldılar kaynanam bunun g... Kalkmış felan dedi zorla odaya götürdü eşim beni annesine saşgısızca konuşmuşum ama tek dedigim şey bu ikimizin arasında konu siz karışmayın demek oldu eşim parmağmdan yüzüğü çıkardı cüzdanımda ne kadar para varsa aldı git şimdi nereye gidiyorsan dedi bende tam çıkıcaktım polise gidicektim saçımdan sürüyerek geri odaya koydu beni silahı var onu da getirdi beni tehdit etti annesi annemi aradı aşağılık vs laf saymaya başladı annesi ilk başından beri beni istemiyordu eşim istiyıd diye seslenmyordu anneme söyledği şeyleri kerdisi için tekrar ettim anneme laf svyleme o sensin dedim daha sonra bana or... Felan dedi eşimden telefonumu istedim polisi arycaktım annesi verme o telefonunda bişey saklyodr kesin flan dedi neyse sonundada eşimin tehditleriyle felan bi şekilde geri kaldım eve döndük eşim şimdi bana iyi davranyor bundan sonra ailen buraya adımını bile atamaz dedi xende dedim senin ailende adımını atarsa bu defa kimse durduramaz çeker giderim dedm ne yapacağım bilmiyorum üstelik sadece 5 aylık evliyiz