0 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde (2,390 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Başlıktan anlıyacağınız üzre kolyemi bozdurmak istiyorum elmas kolye bozduran var mı aranızda ve ne kadar düşme payı olur bilen var mı mesela 5 bine aldığınız kolyeye ne kadar verirler kuyumcuya sor diyenler çıkmazsa sevinirim hafta sonuna denk geldiği için soramadım 2 gündür merak ettim şimdiden teşekkür ederim 

7 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Onlar alırken pahalı satarken çok ucuz pırlanta seti 5250 almıştı kardeşim 1750 ye zor sattı 
(2,390 puan) tarafından
Hadi ya aslında başka bişey beğendim o yüzden üzerine ekliyerek almak istiyordum da bakalım bana ne kadar diyecekler :(
(568 puan) tarafından
Benimde hevesim var öyle şeylerde bozdurma ya kiyamio insan sonra ömürlük kalio
(2,390 puan) tarafından
Haklısın pırlanta elmas falan ömürlük alınması lazım aslında da insan başka bişey beğenince de hemen gözden çıkarıyor nankörüz işte napalım :D
(568 puan) tarafından
Valla nankorlukten değil o bakioz sünepe karilara dünya para harciolar bizim gibi saflarda bi alyans kalio bide küpe ondan bizde heves edioz nabalim
(2,390 puan) tarafından
Hahah haklısın vallahi güldürdün beni Allah senide güldürsün :D hahay
(568 puan) tarafından
Valla daha iki aylık evliydim biseyim kalmadı şükür ki bi alyansim var işte fakirin tesellisi
(1,908 puan) tarafından
Eğer pırlanta seti o fiyata almışsa kardeşin bedavaya almış  canm:)))
(2,390 puan) tarafından
Ozlemiray bozdurmak zorunda mı kaldın :(
(2,390 puan) tarafından
Asilin annesi baget vs de pırlanta diye geçiyor ya onlar uygun oluyor fiyat açısından :)
(1,908 puan) tarafından
Hayır hiçte değil Mayıs ayında eşim evlilik yıldönümümuzde almıştı baget yüzük ve küpesini sadece küpesi 10milyardi belki
(2,390 puan) tarafından
Benim eşim de aynı şekilde baget yüzük alıcaktı bana 2 3 bin dediler en büyüğüne o da 0.50 karat pırlanta aldı 10 bine sizi biraz kazıklamışlar diye düşünüyorum
(1,908 puan) tarafından
Canm kazık değil sen elli kararı buyukmu zannediyorum:))) benim kupem sadece 69 karat
(2,390 puan) tarafından
Yok artık ya bunun havasını yapıyorum zannediyorsun herhalde güldüm gerçekten baget ucuz diyorum ee 0. 69 karat baget 7 bin TL 0.50 karat pırlanta 20 bin TL şimdi bunun hesabını mı yapalım
(1,908 puan) tarafından
Canm senin biseyden haberin yok markasız biseydir kime sorarsan sor zenden aldık biz uluslar arası sertifikalı markasız bişey aldıysan para etmez millet salakmi ozman pırlantaya para yatirsin
(2,390 puan) tarafından
Tamam kardeşim en markalı en güzeli seninki kendini tatmin ettiysen başka yorumları cevaplıycam :D
tarafından
Ay konu nerden nerelere gelmiş ya :)
tarafından
Malesef bu tür şeyler çok pahalıya alınıyor ama ucuza satılıyor. Eğer gerçekten çok değer düşüreceklerse çokta gerekmiyorsa bozma. Çokta narin birşeymiş
(2,390 puan) tarafından
Valla işte böyle egolu insanlar kendini tatmin etmeye çalıştı :D haklısın pahalıya satılıyor beğenerek almıştım ama bakalım hayırlısı
tarafından
Hayırlısı canım gönlündeki olsun
(1,908 puan) tarafından
Tmm siz haklisiniz ben bişey demiyorum yanlız bilmiyoswniz araştırın öğrenmek ayıp.degil
(2,390 puan) tarafından
Komik mi bu acaba pardon da soru postu benim :D
(1,908 puan) tarafından
Soru postu seninde seninle ilgili bişey konuşmuş muyum ben komik olan sensin ben anlamam elmastan falan tarzım değil kullanmam onunla ilgili bişey demismiykm sana ben
(568 puan) tarafından
Şuan almadı 9 sene önce aldı
(568 puan) tarafından
Çocukları oldu canım mecbur kaldılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim koca uyansin sorcam senin için 
(2,390 puan) tarafından
Ayy valla mı çok sevinirim ya harikasın unutma beniğğğğ :)
tarafından
Tamam kuzum kalkar simdi
(2,390 puan) tarafından
Tamam bekliyorum buralarda seni :)
0 oy
tarafından
Canm bence şimdi satma biz 10 bine aldık ama 5 bine zar zor gitti zorunda kalmasak tabi satmazdik 
(2,390 puan) tarafından
Hadi ya nasıl Birşeydi elmas, pırlanta mıydı?
0 oy
tarafından

Fotoğrafını at kız sertifikası varsa ben alayım çok severim elmas :)

(2,390 puan) tarafından
Sertifikası var dur foto atıyım
(2,390 puan) tarafından
Soruya fotoğrafı ekledim :)
tarafından
Gördüm canım güzel kolyen maşallah şöyle yapalım sen fiyat al kuyumculardan bana özelden sertifikasını atarsan bende sorayım ona göre biraz daha fazla fiyata ben satın alayım olur mu
(2,390 puan) tarafından
Tamam ben Bi fiyat alayım da dönüş sağlarım sana canıms
tarafından
Tamamdır
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Aşırı derecede düşüyor fiyat bunlar full işçilik o yüzden pek para etmiyor 
(2,390 puan) tarafından
Hadi ya tahmini ne kadar düşer acaba merak ettim işte öyle
(1,085 puan) tarafından
3 bin civarı almış olduğumuz bir kolyeye zincir hariç ucuna 800 demişlerdi
0 oy
(107 puan) tarafından
2 yıl önce eşim 5 taş yüzük almıştı 1000 liraya Bozdurmak için sordum adam 270 lira dedi bozdurmadım çok zarar 
(2,390 puan) tarafından
Pırlanta da çok düşüyor gerçekten ya inanılmaz
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Kız modeli çok güzel çok ihtiyacın yoksa bozdurma. Valla bir miktar kaybediyor değer ama sertifikası varsa etmez. Benim sertifikalı. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 496 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
14 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 319 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 490 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu

411,024 soru

12,369,951 cevap

42,356 kullanıcı

Kategoriler

...