0 oy
503 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (398 puan) tarafından
Bu sabah başladım.insallah devamı gelir kalori hesabı yicem günlük almam gereken 1454 kalori kahvaltıda iki lokma yedim 361 kalori oldu aksama kalırım kalmicak ya ac kal cam sanırım diyet yapanlar sizde durum nasıl 

13 Cevaplar

0 oy
(3,918 puan) tarafından
Bende başlayım artik
(5,725 puan) tarafından
Kız Allah seni 60kilomusun
(398 puan) tarafından
Evet cnm ama fazlam kalçada göbekte birikmiş kötü duruyo
(5,725 puan) tarafından
Yani sennbolgesel hareketler yapacaksın diyetle de destekleyebilirsin yürüyüş mümkünse mekik olmaz leslie
(398 puan) tarafından
Sabah 15 leslie yaptım aksama doğruda leslie 2 mile yapicam insalah
(5,725 puan) tarafından
Oo süper canım
-Reklam-
0 oy
(921 puan) tarafından
Suan diyet yok hamileyim dogumdan sonra sıkı bi diyete gircem insallah sanada başarılar kilo vermek icin hedefin varmi 
(921 puan) tarafından
Aslinda pekde kilon yok gibi biz rahat edemiyoruz 15 haftalik hamileyim ve 55 kilodan 48dustum ve hala gözüm dogumdan sonra zayiflamakta değişik ;)
(398 puan) tarafından
Vala bi degisigiz canm :) kusuyosun sanırım kilo verdiğine göre ben hamilelikte 21 kilo aldım cnm60 kilo fazla değil.ama bnm.orantisiz benim kalça baldır ve göbekte birikmiş resmen yağlar çok.kotu duruyo
(921 puan) tarafından
Sorma ya hic hos gecmiyor surecim ama sabrediyirum o zaman ver gitsinn diyetini bozma 2cocukla basarabilirsin

Kadinlar herseyin ustesinden gelir bence ,:)
(398 puan) tarafından
Ver gazi cnm :) insallah gelicem sana da hayırlı doğumlar olsun insallah
(921 puan) tarafından
Tabiki her zaman :)

İnşallah saborsizlikla bekliyorum..
0 oy
(1,251 puan) tarafından
12 kilo kadar verdim diyet ve sporla. Bir süre bırakmıştım şimdi tekrar başladım bakalım:)
tarafından
Kiz ayakta sallayarak ne zamana kadar uyutucan baska yontemlere yonel ayni kiloda durmuyorlar cunku
(398 puan) tarafından
Biri 9 aylik biri 4 yaşında 9 aylik olan gün boyu ayakta sallanır akşam olunca da büyük oglum sırasını bekliyo anne kardeşim uyusun beni ayağında salla diyo
tarafından
Benimkilerde biri 5 yasinda biri 4 yasinda 5 ayliktaboglum var buyukleri aksam olunca yataga koyuyorumkapiyi kapatiyorum ne zaman uyurlarsa bebegide iyice yorup emzik verip besige koyuyorum
(398 puan) tarafından
Ah ah nerde bende öyle bebeler 9 aylik sabaha kadar ağlar emmek istiyo sallanmak istiyo dişte cikariyo
tarafından
Bende yeni oturttum duzenimi canim buyuk oglum kolikti 1 yasina kadar sonra acil sunnet olmasi gerekti sunnet derdi bitince uy.uz olduk 2 yil cektim
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun ınsallah canım gitsin kilolar :D

(398 puan) tarafından
Aminnn cnm.cok.sagol şimdiden acıktım ama psikolojik olarak;)
tarafından
Oy canım sabret sabret :)
0 oy
tarafından
Hadi Allah yardımcın olsun canım :) 
(398 puan) tarafından
Çok.sagol.cnm.ama.zorlancam galiba
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bende diyet yapıyorum canım bu sabah tartilmam lazımdı ama özel günüme giriyorum karnım sis tartıda fazla cikmak istemiyorm. Ama tavsiyem yıllardır diyet icerisindeyim calori hesabı herşeyde yapmayın
(398 puan) tarafından
Neden cnm işe yaramiyomu ne tavsiye edersin hanginyontem daha iyi yada ne yiyip içeyim
(5,725 puan) tarafından
Sabah kalkinca ac karnina ılık limonlu su içersin kahvaltı haslanmis yumurta bazen omlet menemen domates salata Marul sınırsız peynir birde kepek ekmegi şekersiz çay kahvaltı geç yapıyorsan öğlene de yüklenme ama erken kalkarsan bir çorba salata oglenle akşam yemeği arası sütlü kahve olur şekersiz iki hurma olur iki kare bitter olur yada bir elma yeşil çay olur akşam tavuk balık et köfte ızgara yada haşlanmış fırında olabilir yanına sebze yine ayran böyle bir öğün yapabilirsin
(398 puan) tarafından
Çok teşekkürler cnm.ne güzel anlatmışsın kahvaltıyı 7 8 gibi yapıyorum o yüzden çabuk acikiyorum
(5,725 puan) tarafından
Canım sen sabahla öğlen arası üç kayisi bir yeşil çay yada bir ceviz yeşil çay iç
(398 puan) tarafından
3 sarma yarim elma yedim :))))
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Annem diyetisyene gidiyor süper kilo veriyo bence sende git evde kendi kendine yapılan diyetler pek olmuyo bende gidicem inş
(398 puan) tarafından
Aslında iyi olur cnm ama önce tahlil filan veriliyo hastaneye git filan virüste zor olur iki çocukla
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Gebelikte bile diyet yapıyorum gayet güzel gidiyor yaparsın sende canım listeye uyarsan aç kalmazsın ve sağlıklı bir şekilde zayıflarsın

(398 puan) tarafından
Liste yok cnm elimde sadece porsiyon azaltılan ekmeği abur cubur kesicem ve 6 dan sonra yememeye dikkat edicem insallah ise yarar
0 oy
tarafından
Biz arkadaslarla grup kurup basladik ama kalori hesabi degil kurlerle zayiflayip kiloyu korumak amac
(398 puan) tarafından
Bebeğim.9 aylik cnm emiyo o yüzden kür kullanamıyorum
tarafından
Benimkide 5 aylik emiyo ki zaten senin kilon yokmus ki ben 103 kiloyum
(398 puan) tarafından
Inşallah istediğin kiloya ulaşırsın cnm ama bana doktor kür kullanma seninle beraber bebeğinde zayıflar dedi emziriyosan tabi
tarafından
Saglikli kurler kiz mesela bugun ayran corbasi gibi kjr var yesil mercimek yogurt bukgur dereotu bunlar hep sut yaiyor onu icicem
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Canım benim bu sabahki kahvaltım

image

(398 puan) tarafından
Bende buna benzer yaptım Cnm bnmki 2 haşlanmış yumurtaydı kilo verebildin mi
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben if diyeti yapıyorum canım. 16/8 'le başladım. 18/6 ya cikaricam.
(398 puan) tarafından
Ne zamandır yapiyosun cnm Bnde çok denemek istedim ama ben dayanamiyorum
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Canm bebek emziriyor musun
(398 puan) tarafından
Evet cnm oglum 9 aylik ama ağırlık ek gıda yiyo o yüzden yeeni başlıyorum
(1,175 puan) tarafından
Benimde biraz göbeğim çıktı bebeğim 5 buçuk aylık az yesem ac kalır diye korkuyorum bit yandan göbek nasil olacak bilmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 175 göst.
+1 oy
5 cevap 224 göst.
0 oy
7 cevap 322 göst.
3 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 235 göst.
16 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

412,085 soru

12,405,475 cevap

44,584 kullanıcı

Kategoriler

...