Selamun aleyküm guzel anne ve anne adaylari dun kontrole geldiydim suyum sızıyormuş haberim yoktu ben terdir zannediyordum. Neyse dun sabah kontrol olunca 2 saate geri gelin dedi bizde 1 de gittik sancilarima baktilar monitörde cikiyor ama ben hissetmiyorum. Alttab fitil verdi yine hissetmedim bu arada 1 cm aciklik varmış. Aksam uzeri sancilar adet sancisi gibi gelmeye baskadi 6 gibi bakti 1 cm hala. Neyse kuveze girdirdiler acilma olsun diye oda fayda etmedi gece 11 de tekrar baktilar yine 1cm. Bir fitil daha verdiler sadece 2 saat uyuyabildim. 2 de sancilarim basladi. 3 e kadar agladim. Derken belime igne vurdular koluma serum taktılar sanci geldiği halde cok az hissediyordum. Sabah 6 da baktılar hala 1cm olunca suni sanci verdiler sadece 3 cm acildi. Bugun bu olay 1. E kadar sürdü acilma surdu. Boyle olunca daha fazla bebegi sıkıntıya sokmayalim dediler bu sefer sezeryana aldilar. Doğduğunda biraz oksijen sorunu vardi simdi kuvezde daha kucagima bile alamadim. Vel hasil kelam hem normal dogum sancisi hemde sezeryani çekmiş oldum. Neyse çocuğum iyi cok şükür carsambaya kadar burdayiz belcikada normal dogum yapani 4 gun sezeryanla yapani 5 gun hastanede tutuyorlar. Benimde dogum hikayem böyle 39+5 de geldi yavrum. Umarim sıkılmadan okumuşsunuzdur. InsaAllah sizin doğumlarınız kolay olur :)
Hayrli evlat olur insallah
412,702 soru
12,425,673 cevap
45,469 kullanıcı