0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar Öncelikle merhabalar

Eşimle bir konu hakkında anlaşamadığımız bir sorunumuz var ve bu durum beni çok rahatsız ediyor sizinde fikirlerinizi almak istedim 

Öncelikle 5 aylık hamileyim ve maddi durumumuz orta halli çalışmıyorum ve evimiz kira eşim bu pandemi sürecinde dükkan açmak istiyor eşimin işi Teknolojiyle alakalı bilgisayar kamera alım satım kuru lum bakım ve onarımı şuanki çalıştığı iş. Ekstra kendi ek iş olaraktan bu işleri yapıyor. Eşimin düşüncesi kendi işini kurup dahada çok katkı sağlamak fakat bu süreçte bunun zor olacağını ve çocuğumuz olduğunda daha da çok masraflarınızın çıkacağını belirttim. Ve ekstra kendi iş yeri olacağı içinde işyeri giderlerininde şuanki durumumuzu zorlayacağını söyledim ve bunun ancak bende çalışırsam düzenli rahat bir yaşam sürebileceğimizi söylememe rağmen hala dükkan açıp kendi işini yapmaktan vazgeçiremedim. Aramız bu yüzden bozuldu. Zaten hamileyim çocuğum için iyi bir gelecek sunmayı bende çok istiyorum oda bunun düşüncesinde fakat şu durumda olamayacağını belirtiyorum ve her tartışmamızda sen benim arkamda değilsin bana güvenmiyorsun diyor sizce ne yapmalıyım bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Zaten belli bir borcun içindeyiz ekstra dükkan açıp onunda giderleri eklenecek daha kötü durumda olmaktan korkuyorum sizce eşime bunu nasıl anlatabilirim ya da ona destek olup dükkan açmasına saygı mı göstermeliyim?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
O kadar çok istiyosa bnce bırak açsın. Sen anlatmışsın kendni zaten daha ne diceksin boşuna yıpratma kendni. Al karsına konuş benm gönlüm yok ama madem istiyosun tamam yanında olcam bnde açalım dükkanı de. Belkide iyi olcak bilemeyiz rabbim işlerinizi rast getirsin. 
(7 puan) tarafından
Amin inşallah hayırlı olur. Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden. Bu akşam tekrar konuşalım açmakta kararlıysa yapacak birşey yok destek vermek zorundayım.
tarafından
Yani bnce de destekle canım. Yanında olduğunu bilsin eşin. Borç ödenir bi şekilde belkide çok iyi olcak işleriniz. Ne kendni üzmeye ne de eşinle tartışmaya değmez.
(7 puan) tarafından
Çok sağol içimi dökmek bir nebzede olsa iyi geldi
tarafından
Rica ederim canm bnde teşekkür ederim en iyi cevap için :) ♡ insan yeni bi işe girerken çok tedirgin oluyo ama sonucunda iyi kötü bi tecrübe ediniyo. Umarım sizinki iyi bi tecrübe olur ♡
(7 puan) tarafından
İnşallah öyle olmasını temenni ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuanda açık olan işyerleri bile zorluk çekiyor pandemi surecinde bunu yapmak mantıksız bence sen haklısın 
(7 puan) tarafından
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ve Allah kısmet ederse çocuğumuz olacak daha da sıkıntı çekeceğiz ama anlamak istemiyor psikolojik olarak çöktüm desem yeridir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 376 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,261 soru

12,467,123 cevap

46,941 kullanıcı

Kategoriler

...