0 oy
1,047 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (279 puan) tarafından
Kizlar 40+2 haftaligim doktorumuz biraz daha bekleyelim kendisi gelir diyor ilk gebeliğim nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum herkes arıyor soruyor bu kadar bekleme diyor sanki doktordan daha çok biliyorlar gibi konuşuyorlar eşimde suni sancı versinler diyor sanki çok kolaymış gibi öyle olsa doktorum verirdi değil mi yani gece uyuyamiyorum stresten dogursaydim keşke bıktım bu akrabalardan eşimden 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy inanmıyorum bana da yaptılar aynısını ben tamda 40+2 de doğurdum Allah var kimse kötu bişey demiyordu ama herkes hadi ne zaman gelecek niye doğmuyor diye diye beni strese sokmuştu de eşim de dahil. Heyecanlarını anlıyorum ama nasıl.bi stres altında olduğumuzu bilmiyorlar 
(279 puan) tarafından
Evet hiç anlamıyorlar 42 haftalık doğum yapmış görümcem bile arayıp soruyor ben o stres olmasın diye sormuyordum bile ama kimse benim gibi düşünmüyor Allah evladinizi bağışlasın darısı bana inşallah
tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Zaten herkes doktordan iyi biliyor ellerinden gelse onlar dogurtucak
(279 puan) tarafından
İzin versem onuda yaparlar valla
0 oy
(565 puan) tarafından
Bende 41+4te 3 gün suni sancı çektim bana mısın demedi gelmedi canım sezeryan oldum kimseyi sallama şuan ki aklım olsa hiç istemem suni sancı 
(279 puan) tarafından
Allah bağışlasın zor tabi suni sancı ondan doktorum kendi sancimi bekliyor zaten gelmezse mecbur suni verilir
(565 puan) tarafından
İnşallah sağlıcakla dünyaya gelir canım bebeğin kimseyi sallama sen sen ve bebeğin için en iyisini doktorun bilir
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Kizz ben 42de doğurdum bu insanlar doğuracağımiz zamana bile karışır oldularrr
(279 puan) tarafından
Ay hiç sorma herşeye ama herşeye bir lafları vardı zaten şimdi sıra doğumumda Allah bağışlasın canm
0 oy
tarafından
Esin kac kez dogum yapti acaba suni sanci versinler de dogur diyo onu da nerden ogrenmis ey allahim :D herseyin zamani var doktordan daha mi iyi biliyolar
(279 puan) tarafından
Annesinden duydu nerden bilsin oda bilmiyor ki ne zor kendi sancısı gibi olmuyor ki insanın :)ah o anası
tarafından
Ne diyim hayirlisiyla alirsin insallah yavrunu kucagina :)
0 oy
(3,908 puan) tarafından

İçimde tutacam cikartmicam yerini.sevdi de:angel:

(279 puan) tarafından
:D esime öyle söyledim
(3,908 puan) tarafından
Ben 40+5 te doğum yaptım bana da öyle derlerdi. Psikolojm bozuluyodu sanki hiç dogurmicam gibi smdi 4 aylık oldu ♥️♥️⭐⭐
(279 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın darısı başıma insan çok sinir oluyor gerçekten
(3,908 puan) tarafından
Olur olur:) sağlıkli doğumlar♥️
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Tövbe yarabbim . Ben doğurmayacağım içimde büyütüp 18e gelince çıkaracağım de 
(279 puan) tarafından
:D cevaba hayran kaldım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 61 göst.