0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (3,805 puan) tarafından
Bilenler vardir 3 yaşındaki oğlum ile ılgili.  Testisleri yerinde değil diyodum bi arkadaş uykuda bak gibi bisi demişti galiba . uykuda asagimi iniyo . Uykuda aşağı inmesi ile hic inmemesi arasındaki fark ne acaba her iki şekilde de ameliyat mi der doktor gündüzleri hic yerinde değil gece baktim sanki biraz büyümüş gibi elledim elime cok minik bisi geldi ona  bile nasıl sevindim Allahım.  Rabbim evlatlarimizin gözüne yaş ayağına taş degdirmesin inşallah ya. 

2 Cevaplar

0 oy
(12,806 puan) tarafından
Bence sorunu yok evham yapıyorsun istersen Bi sağlık ocağı na götür için rahat etsin 
(3,805 puan) tarafından
Götürdüm canim bugün.  Bulamadi doktor.  Çocuk cerrahı randevu al dedi ultrason la bakılsın dedi ameliyat olur dedi. Eski postumda bu konuyla ilgili iki tane actim diger gurup da da. Uykuda bak filan diyen olmuştu.
(12,806 puan) tarafından
Haa ben görmedim o postunu o zaman götür canım ne olur ne olmaz
(3,805 puan) tarafından
Inşallah gitcez canım randevu gününe kadar merakımı gidermek icin soruyorum
-Reklam-
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Gecesi gündüz olmaz cnm yukarı da ise geciktirmeden doktora gidin ufak operasyon ile düzelir 
(3,805 puan) tarafından
Inşallah goturcem canım.  Bi arkadas uyurken bak demişti farkı ne sebebi ne uykuda inmesi ne anlama geliyo bilen çıkar diye bi umut işte randevu gününe kadar içim içimi yer meraktan soruyorum canım
(12,771 puan) tarafından
Yok cnm endişe etme küçük bı operasyon erken fark etmen bile çok guzek
(3,805 puan) tarafından
Cok şükür Rabbim başka dert vermesin kimsenin evladına canim. Onlarin eline diken batsa anne yugeri işte sanki bizim içimize bıçak batmış gibi oluyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 343 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 85 göst.
5 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde Emneerydmn (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu

411,566 soru

12,389,664 cevap

43,719 kullanıcı

Kategoriler

...