0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (2,009 puan) tarafından
Kızlar kizimin odasında ust komsu konusuyolar ne konuştuklarını ben duyuyorum vuruyummu yukari napiyim bi akil verin nolur kizim uyandi onlarin değilde diger ust katlarin sesi gelir mi gelmez onu bahane ederler simdide yeter ya bu kadar düşüncesizlik vlla olmaz

8 Cevaplar

0 oy
(6,065 puan) tarafından
Ayy oha bu saate ne saygszlar ya
(2,009 puan) tarafından
Vlla yaa dusunecek beyinde yok artik
-Reklam-
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Sürekli oylelerse gunduz gidip uyar ama bizim komsu da ses gelir bişey demem sonucta insanlar evinde rahat etmeyip nerede edeceek ki evlerden zaten ses geliyor hemen onların anlayıslı olması lazkm ama bence böyle yapan vi suru ondan var
(2,009 puan) tarafından
Az oncw post actim ne muzik sesine duruluyo ne seslerine bende kira verip oturuyorum babamin hayrına oturtmuyolar maalesef evet evinde rahat etcek ama altdakini rahatsız ederek degil ben kizimi gunduz bile kosturmamaya calisiyorum ses olupda alttaki rahatsiz olmasın die
(1,939 puan) tarafından
İşte insanlar anlayışsız sabah kapsona not bırak aya da söyle kendıne
0 oy
(135,753 puan) tarafından
Ne konusuyolar bu saatte
(2,009 puan) tarafından
Boguk boguk gelio ama inan kizim bile dio üstdekinlerin sesi gelio
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Vur bencede, ayip bisey
(2,009 puan) tarafından
Bencede
0 oy
tarafından

geliyor bazen aran bozulmasin istiyorsan vurma cocuktan sonra ztn sese duyarli oluyoruz ben gecen gun sabahin 5 de bitisik yan dairedeki adamin telefonla konusmasina uyandim 1 saat don don en son nasilsa yan bina deyp yatak basligini duvara vurdum 5 dk sonra telefonu kapatti Allah tan ama insan korkuyor tepki vermeye de her turlu insan var dunyada

(2,009 puan) tarafından
Bozulsun cnm cok lazim degiller kizim uyandi seslerine
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Şahsen benim üst komşum yeri geliyor sabaha kadar sesleri oluyor ne yapabiliriz ki birde rahatsiz çocukları var hep ayakta yeri geliyor elektirikli soba düşürdükleri bile oluyor yani ama her defasinda  oluyor diye özürlerini dile getirirler bende esim sehir disinda olduğunda onlardan güç alıyorum korkmuyorum
(2,009 puan) tarafından
Seninkinlerin sebebi var cnm ama ben dinlemk zorunda degilim bu saatte kahkaha atiyolar resmn kizim uyuyamadi
0 oy
(18 puan) tarafından
Hemen polisi arayip sikayet et bence belli bir saatten sonra belli bir desibel uzerinde konusmak,muzik dinlemek vs yasak en kotu karakolluk olursunuz insanliktan anlamiyorlarsa usenme yap. Yok ugrasamam diyorsan tavana son gucunle vur vur gec 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 330 göst.
28 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,038 göst.
0 oy
3 cevap 133 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (353 puan) tarafından soruldu

411,729 soru

12,394,659 cevap

44,072 kullanıcı

Kategoriler