0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (12,269 puan) tarafından
Bu iki keredir oluyur ama dün şahadet getirdim resmen 

Bir anda iki kulağımı tipayla kapatmışlar gibi oldu gözlerim den yaşlar istemsizce aktı 

Beynim patlıyor zannettim .ve kalp atışlarım çok düzensiz di kalp atiskarimi boğazım da hissettim resmen 

Netten baktım bu çok nedeni var diyor net başına gelen varmı 

O anda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yazabilir de çok sevinirim

3 Cevaplar

+1 oy
(13,308 puan) tarafından

En İyi Cevap
Panik atak vertigo orta kulak iltihabı tansiyon boyun fıtığı aşağı yukarı aynı belirtiler verir canım kolesterolün yüksek olabilir 
(12,269 puan) tarafından
Dün götüreyim senindedi ben geçer zannettim baktim geçmiyor beni kızımın yanında götür dedim
Ölürsem onu göreyim diye
Allah'ım.dusmamima vermesin inşallah
(13,308 puan) tarafından
Amin inşallah hepsinin çaresi var korkma mutlaka doktora git. Ben de yaşıyorum ara sıra
(12,269 puan) tarafından
Acile gitsem çare olur mu canım
Sağolasın canım benim Allah razı olsun cvp için
(13,308 puan) tarafından
Çarpıntı olduğunda gidersen bakarlar şuan birşey çıkmaz kardiyolojiye yönlendirler. En iyisi peşin peşin kardiyolojiye randevu al. Senden de canım razı olsun
(12,269 puan) tarafından
Anladım canım tmm teşekkür ederim ❤️
İki oğlum kalp hastası annem de kalp hastası ama ben kendime baktırmaya cesaret edemedim
Hala da çok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(17,751 puan) tarafından
Baş dönmesi de oldu mu. Benim de dediğin gibi kulağım patlayacak gibi olmuştu sanki kalbim kulağımda atıyordu sağır olmuştum resmen 10 saniyelik. Sonra birden baş dönmesi oldu ambulans cagirmistik.tansiyona baktı iyi dedi. Şekerimi ölçtü şeker düşmüş dedi. 
(12,269 puan) tarafından
Baş dönmesi olmadı canım netten bakınca da baş dönmesi belirtisi de var ama bende olmadı
Şeker tüketen biriyim ama yinede şeker düşer mi ki Acaba
(17,751 puan) tarafından
Canım bende şeker tüketen biriyim. Hatta o zamanlar 4 günlük lohusaydim ve sürekli şeker tüketirdim ama yine de düşmüş
0 oy
(3,741 puan) tarafından
Bu dediklerin annem de oluyordu kalp atışını kulağımda hissediyorum diyordu. Kafasını kaldırınca başı dönüyordu kulak kristalleri sanmıştık ama kbb ye görünmüştü kulağında kireçlenme var dedi bi k fiziksel test sonucunda. O gün bugündür iki tane hap kullanıyor biri kalp ritmiyle alakalı bırakınca ilaçları yine aynısı oluyor diyor. Beklemeden bi KBB ye görün derim 
(12,269 puan) tarafından
Ben zaten otururken oldu basım dönmedi canım nette de  baş dönmesi belirtisi var ama bende olmadı
Bir sebebi İllaki var da ne ertesi günde kendimi sanki çok yokuş çıkmış gibi nefes nefese kalıyordum nefes alırken zorlanıyor dum hatta o nefes darlığı öksürük yaptı bende

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.

Kategoriler