0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Arkadaslar 15+3 hamileyim 14 haftayken devletteki doktor daha küçük yorum yapmak dogru olmaz ama bi çıkıntı var gibi dedi. Ama küçük daha dedi belli değil dedi. 14+3 de doktorum çok cabaladi görmek için ama kapalidi ve hareket etmiyordu yine de bir çıkıntı var gibi ama kesin bisi yok iki hafta sonra gel dedi. Bende bugün artik dayanamiyorum herhangi bi özelde doktora gitsem mi acaba diyorum artik cinsiyet olusmus. Tatli bisilerde yiyip. Duramiyorum esimde 1 hafta sonra gidicez diyor ama beklemek istemiyorum bu heyecanla. En son nasıl istersen dedi. Bir kizim var ikinciside kız olsun istiyorum ama iki farkli doktorun yorumundan sonra kız umidim yok :) tabiki sağlıklı olsun da.

5 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından

Bana 17 haftalıkken özelde  yüzde 70 erkek dediler 25 haftalıkken devlette kız dediler tabi ben şok ve sonuç nur topu gibi bir kızım oldu:)

(785 puan) tarafından
Bende daha test yaptığım gün bı kızım daha olacak dedim 17 haftalıkken büyük bir ihtimal erkek dediklerinde hiç benimseyemedim çünkü hep kız geçiyordu icimden şimdi 18 aylık oldu bile prensesim ablasıyla oyunlar oynuyor
(16 puan) tarafından
Ya ne güzel ayni ben. Bende oyle dusunuyorum hep hatta benim gencligimde de hep hayalim iki kiz cocugum olsundu. Boyle olunca hep kızım olucak gibi düşünüyorum ben o halde bi özele daha gideyim bugün ins sizin gibi olur benimde hayirlisi oncelik tabiki :). Peki devlettemi erkek diye yorum yapmışlardı.
(785 puan) tarafından
Yok canım özel bir poliklinik büyük ihtimalle erkek dedi çıkıntı gördüm dedi ama bazen  o çıkıntı göbek bağı olabiliyor işte:)
(16 puan) tarafından
Gittim özel hash bu doktor da poposunu dayamış tam görünmüyor duruşu uygun değil ama %70_80erkege benziyor dediiiii
(785 puan) tarafından
Yinemi netleşmedi yani neyse hayırlısı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından

Bana da 17'de erkeğe benziyor dediler.20'de cinsiyet görmediler.22 oldum.Ay sonu randevusunu bekliyorum.25-26 haftalıkken kesinleşir artık çok takıp üzüldüm bnde ama rahat olmalıyız sonuçta sağlıklı olduğu sürece sorun yok cinsiyet değişmez ne de olsa :D  


senin gibi devlete gidiyorum bnde  bnm doktor senin doktorunun çabasının çeyreğini gösterseydi çoktan cinsiyet öğrenmiştim cnm ..
(3,895 puan) tarafından
Ayrıntılıya girdim benim yaşadığım yerde devletler çok kötü buradaki komşularım eşimin akrabaları hep özelde doğum yaptı.
(16 puan) tarafından
Peki ayrintilida ne dediler cinsiyete? Ayrintilidan sonra genelde değişmez deniyorda
(3,895 puan) tarafından
Aklımda bir devlet daha var bu gittiğimi sevmedim diğe devlet uzak ama olsun ondan randevu alacağım o da olmazsa özele 1 kez ultrason için giderim.İlk çocuk olsa çok büyük heyecan olurdu birde yani bu ikinci çocuk.
(3,895 puan) tarafından
Ayrıntılı da göremedi bilmiyorum dedi.2 kere ayrıntılıya girdim ilk girdiğim erkek dedi ikinci de doktor değşti hep aynı doktor bakmıyor devlet ya ikinci doktor bilmiyorum dedi.
(3,895 puan) tarafından
Şimdi bu hastaneden memnun kalmadığım iin başka bir devlet hastanesi düşünüyorum bu ay bitmeden randevu alırız inşallah.
0 oy
tarafından
13 haftalıkken özelde kız demişti benm doktorm değişmedi şuan 8 aylık minnak kızım :)
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Ben 13. Haftada kız olduğunu öğrendim. Özel hastanede. Doktorun tecrübesi çok önemli
0 oy
(11 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

12+2’yken doktorum kız dedi. Aslında çok erken belki yanılıyorumdur ama bayağı bayağı kız gibi duruyor dedi. Şu an 26+3’üm ve gerçekten de kız. Çıkıntıya göre yorum yapıyorlar o haftalarda. Eğer çıkıntı yatay duruyorsa, vajinaya dönüşüyormuş, yukarı doğru duruyorsa da penise dönüşüyormuş zira o haftalarda daha cinsel organı oluşmamış oluyor.   


Bu arada ben zaten anlamıştım kız olacağını. Bir oğlum var ve ona hamileyken çok farklıydı. Oğlumda bulantı nedir bilmedim, yüzüm pürüzsüzdü ne bir leke ne bir iz, saçlarım çok güzeldi, göğüslerim, kalçam bacaklarım falan pek şişmemişti. Bu hamileliğimde bacaklarım kalçalarım göğüslerim kocaman oldular ilk haftalarda, ne yesem oraya gidiyor sanki halbuki fazla da yemiyorum. Yüzüm desen hep sivilcelendi, ne yapsam ne kadar dikkat etsem yine de çıkıyor. Saçlarım da cansız, berbat bir halde. Derler hep kız annenin güzelliğini alır diye, gerçekten de öyleymiş. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 285 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde heygirls (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 521 göst.
0 oy
26 cevap 583 göst.
0 oy
7 cevap 197 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,539 puan) tarafından soruldu

382,957 soru

11,463,286 cevap

35,056 kullanıcı

...