Şimdiden rica ediyorum. Yazığım postu anlamadan, sona kadar okumadan linç etmeyin. Çünki, biz çok alıştık gerçekleri değil de, kendi kabul etdiklerimizi "doğru" olarak görmeye.
Eşlerimizle ilgili ve ailemizle ilgili yazacağım. Yalnız, yazacağım karakter her erkeğe ait değildir. Siz daha iyi bilirsiniz eşlerinizin karakterini..
Ps:Bazı erkekler var ki, ne yaparsan islaholunmaz bu yazılar onlara ait değildir. En doğrusu öyle eşlerden boşanmaktır
Ve kadınların her şeyo kendi üstlerine yüklemesini söylemiyorum. Sadece, erkeğin de, kadının da bazı ailevi vazifeleri vardır. Onlara dikkat etmemiz lazım.
Çok görüyorum, "eşim bana yaklaşmıyor vs" diye postlar.
Bir şeyi anlamamız lazım ki, eşlerimizin nefsi, onların tabii ihtiyacıdır ve bu onlardan aslı olan bir şey değildir. Aile nedir? İki ayrı parçanın birleşmesi. Sizin cinsi yaklaşmanızda eşinizin gelmesine ihtiyac yokdur. Bu her ikinizin ihtiyacıdır. Erkeklerde ihtiras daha çok olduğundan, onlar daha çok muhtaçtır ve sizin soğukluğunuz, yaklaşmamanız onların size değil de. Başkalarına gitmesine sebeb olur. Bunun için, eşlerinizin isteğinin ihtiyac haline gelmesine bile izin vermeyin..yaklaşmıyorsa, siz yaklaşın. Bu sizin onurunu,u kırmaz, aksine yuvanızı daha da sıcak yapar.
Temizliğe, çocuğa ayırdığınız zamanın bir kısmını eşlerinize ayırın. İnanın elinizdeki bulaşık, süpürge size mutluluk vermeyecek, sizi bu dünyada mutlu eden yalnız, aileniz, sizi mahv edende onlar olacak. Öğle ise, ailenizden sonra gelen her şeyi kadarında yapıb, en güzel anlarınızı eşlerinize ayırın.
Eşleriniz için süslenin.
Ne kadar kabul edemesekte, erkekler "güzel"olanı severler. Bu da onların kendi istekleri değildir. Eğer eşiniz bir gün başkasına giderse, "neden" diye sorunuzu ondan önce kendinize verin. Söyleyeceksiniz ki, zamanımız yok, çocukla olmuyor.
Çocuğum yok, ancak hamileyim, iki işte çalışıb, bir universitete okuyorum. Evimiz iki odalı değil, iki katlı, düşünün işlerimin ne kadar zor olduğunu..asla kendi bakımımı asla aksıtmam.
Sadece gün içinde 30dakika yeter bir kadının kendini güzelleştirmesi için.
Saygılar... unutmayın ki, eşlerinizi yönlendiren siz kadınlarsınız.