0 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şimdiden rica ediyorum. Yazığım postu anlamadan, sona kadar okumadan linç etmeyin. Çünki, biz çok alıştık gerçekleri değil de, kendi kabul etdiklerimizi "doğru" olarak görmeye. 

Eşlerimizle ilgili ve ailemizle ilgili yazacağım. Yalnız, yazacağım karakter her erkeğe ait değildir. Siz daha iyi bilirsiniz eşlerinizin karakterini.. 
Ps:Bazı erkekler var ki, ne yaparsan islaholunmaz bu yazılar onlara ait değildir. En doğrusu öyle eşlerden boşanmaktır

Ve  kadınların her şeyo kendi üstlerine yüklemesini söylemiyorum. Sadece, erkeğin de, kadının da bazı ailevi vazifeleri vardır.  Onlara dikkat etmemiz lazım. 

Çok görüyorum, "eşim bana yaklaşmıyor vs" diye postlar. 
Bir şeyi anlamamız lazım ki, eşlerimizin nefsi, onların tabii ihtiyacıdır ve bu onlardan aslı olan bir şey değildir. Aile nedir? İki ayrı parçanın birleşmesi. Sizin cinsi yaklaşmanızda eşinizin gelmesine ihtiyac yokdur. Bu her ikinizin ihtiyacıdır. Erkeklerde  ihtiras daha çok olduğundan, onlar daha çok muhtaçtır ve sizin soğukluğunuz, yaklaşmamanız onların size değil de. Başkalarına gitmesine sebeb olur. Bunun için, eşlerinizin isteğinin ihtiyac haline gelmesine bile izin vermeyin..yaklaşmıyorsa, siz yaklaşın. Bu sizin onurunu,u kırmaz, aksine yuvanızı daha da sıcak yapar. 

Temizliğe, çocuğa ayırdığınız zamanın bir kısmını eşlerinize ayırın. İnanın elinizdeki bulaşık, süpürge size mutluluk vermeyecek, sizi bu dünyada mutlu eden yalnız, aileniz, sizi mahv edende onlar olacak. Öğle ise, ailenizden sonra gelen her şeyi kadarında yapıb, en güzel anlarınızı eşlerinize ayırın. 

Eşleriniz için süslenin. 
Ne kadar kabul edemesekte, erkekler "güzel"olanı severler. Bu da onların kendi istekleri değildir. Eğer eşiniz bir gün başkasına giderse, "neden" diye sorunuzu ondan önce kendinize verin. Söyleyeceksiniz ki, zamanımız yok, çocukla olmuyor. 
Çocuğum yok, ancak hamileyim, iki işte çalışıb, bir universitete okuyorum. Evimiz iki odalı değil, iki katlı, düşünün işlerimin ne kadar zor olduğunu..asla kendi bakımımı asla aksıtmam. 
Sadece gün içinde 30dakika yeter bir kadının kendini güzelleştirmesi için. 

Saygılar... unutmayın ki, eşlerinizi yönlendiren siz kadınlarsınız.

16 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Abartma istersen.sen ne yaparsan yap kocan gitmek istiyosa gider tıpkı benimki gibi ne kıyafetler ,ne gecelikler,ne makyajlar ama adam durmuyor instagramda başka kızlarla yazisiyor, erotik sohbet uygulaması kullaniyomus . Erkek aldatırsa onun şerefsizliginden kadın sorgulanmak erkek sorgulanır
(32 puan) tarafından
Her erkeğe ait değiıdir diye yazdım en başta. Bazıları var ki dünyanı karşısına döksen gözü aç köpektir
(32 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Kesinlikle katılmıyorum kadın yaklaşmadi diye başkasına giden erkek haklı diyicen nerdeyse onu demeye getirmissin her ne olursa olsun evli erkek bir başka kadına gidemez gitmemeli bu en başta Allah katında zina bu 1 canım bebek gibi karısı olup bakımsız pis kadıni seven de var peki bunlar ne ? Burda çok post okudum eşime yaklaşıyorum kaçıyor beni istemiyor güzelim diye herşey bakım ve güzellik değil.
(32 puan) tarafından
Neden benim söylediğimi yalnış anlıyorsunuz. Ben  her bir kadının kadınlık vazifesini yapmasını söylüyorum. Bu bir ailr siyasetidir. Söylemedim yalnız kadın yaklaşsın,  eş ne yaparsa yapsın kadın ona yalakalık yapsın diğe. Sadece, bir manevi aile vazifeleri vardır
(1,634 puan) tarafından
Yağmur sen doğrusun.
Eşi kadını hizmetçi gibi görüp gönlünü hoş tutmuyosa sadece cinsel obje olarak görüyosa o kadın istemiyo ve eşinden tiksiniyosa haklıdır.
Ben kimse için süslenmem yalnızca kendim için giyinir kuşanır makyaj yaparım. Ev işini desen eşimle yaparım tek başıma süpürmek dışında kalkışmam.
Çünkü evlenmeden önce bu konuları konuştuk bana yardımcı olacağına dair söz verdi ve aynı evi paylaşıyosak beraber yapmalıyız. Ki çalışan biriyim mecbur yardım etmeye.
Cinsel açıdan da ben istemiyosam üstüme asla gelmez yeri gelir ben isterim o yorgun olur o iş olmaz ama sorun etmeyiz ikimizde.
Bu işler karakterle ilgilidir. Kadın istediği kadar kendine baksın eşini ihmal etmesin yapan yine yapar.
Yani böyle akıl verip ahkam kesen postlara gıcık oluyorum...
(32 puan) tarafından
Lütfen, anlamak istediğiniz gibi anlamayın.  Bir bakın ne tür erkeklere ithafen yazdım. Zaten her kes kendi kocasının karakterini biliyordur.
Zateb gitmek isteyen erkeğe dünyanıda versen gider.
Benim söylediğim erkekleri kendimizden kendimiz uzaklaştırmayalım. Eğer siz her şey yapmanıza rağmen o sizden uzaklaşıyorsa, demek ki, adam değil ve uğruna hiç bir şey etmeğe değmez.
(1,634 puan) tarafından
Herkes kendi kocasının karakterini biliyodur doğru. Bu yüzden süslenin eşinizi reddetmeyin demek mantıksız oluyo işte bende bunu diyorum.
Biri soru sorar eşim şunu yaptı bende böyle karşılık verdim diye o zaman akıl verirsin tamam ama böyle post açıp genelleme yapmak anlamsız. Çünkü insanların neler yaşadığını neden öyle davrandığını bilemeyiz o anlatmadıkça
tarafından
Yani canım aynen öyle bende kendim için giyinirim suslenirim erkeğin nefsi oynaktir net yani sen çok farklı konusmussun yani sadece cinsellik ve süslenme sizin ilişkiniz bu denlimi yürüyor oturup bı tatlı sohbette insanı birbirine bağlar yada küçük bı sürpriz bı çiçek bı yemek sadece önemli olan kalp bence ve karakter
+3 oy
(1,346 puan) tarafından
Bu konuşmadan anladigım erkek için herşeyi yapın erkek bisi yapmasada olur ve bir kadaın aldatiliyorsa bu kadinin sucu adamin gram sucu yok cünkü kadin süslenip gel beni yap demis erkekden adim beklemis brawo bir kadin nasil hem cinslerini anlamaz ve yargilar öğrendik
(32 puan) tarafından
Galiba siz anlamak istediğinizi anlamışsınız.
1) yazdığım her erkeğe ait değildir
2) söylediğim her kadın aile görevlerini yaparsa, aile çox güzel olur. Eğer erkek adamsa. Ve kadının aile görevleri erkeğinki kadardır.  Yalnız, erkeğe bir az ilgi gösterilmesi lazım.
3)eğer bir erkeğin gözü açsa ne yaparsan yap değişmez ve benim yazdığım o erkeklere ait değildir
(1,346 puan) tarafından
Bu notlari oaraya yazacaktiniz o zaman doğru anlardim her kerkege ait degil yazmışsınız ama gerisini oraya yazsaydıniz boyle düsündüğünüzü bilirdik
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Hı hı tamam....... 
(25,181 puan) tarafından
Hahaha napıyon cnm
(1,101 puan) tarafından
İyim canım bebekle uğraşıyorum sen napıyon
(25,181 puan) tarafından
Aynen bende şuan uyutuyorum :)
(1,101 puan) tarafından
Öp yerime kuzuyu :) büyüttün sen epey ya
(25,181 puan) tarafından
Öperim canım çok şükür büyüyo :)
0 oy
tarafından
Cok guzel yazmışsın canm bende bu düşünceye katılıyorum 
(32 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.   İstisnalar olmakla, erkeklerin yönlendirilmesi gerçekten kadınların hareketlerinde
0 oy
tarafından

Temizliğe, çocuğa ayırdığınız zamanın bir kısmını eşlerinize ayırın. İnanın elinizdeki bulaşık, süpürge size mutluluk vermeyecek, sizi bu dünyada mutlu eden yalnız, aileniz, sizi mahv edende onlar olacak. Öğle ise, Bu cümlenin aynısını ben buraya yazarak post açmıştım, herkes temizlik olmazsa olmaz. Hijyenik olmamız lazım çocuklar var falan:D bizim evlerde b*k götürmüyor Herhalde

(32 puan) tarafından
Her şey normalinde daha güzeldir
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Duz deyirsen canim mende bu dusuncedeyem cokm sukur yoldasimla da aram yaxsidi
(32 puan) tarafından
Can bacı yazdıqlarımın hamısını edirəm iki ildir evliyəm.inan heç bir problemimiz yoxdur. Əlbəttə kişidəndə asılıdır bəzi şeylər
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Dediklerine katılıyorum ben herşey kadında bitiyor kadın ne kadar alımlı bakımlı olursa erkeği baştan çıkarırsa her isteğini yaparsa o erkek gitmez 
(32 puan) tarafından
Tabi istisnalı köpeklerde var
(1,396 puan) tarafından
Evet canım açgözlü ve uçkur düşkünü erkekler doymazlar katılıyorum
(1,346 puan) tarafından
Yoo çok var benim çevremde oyle kadin ama adam şeref,sizse gidiyor valla
(32 puan) tarafından
Lanet olsun öğle erkeklere
0 oy
(1,455 puan) tarafından

Bence tamamen kişilik ve karakter meselesi bazıları var gerçekten kadın yoruluyor ediyor koşuyor eşi saygı gösteriyor bazıları da var sırf şe..sizlikten canı sıkılıyor diye aldatıyor kesinlikle insanoğlu nankördür herşey kafada bitiyor anlayış düşünce saygı hoşgörü herşey kafada canım kadının süslenmesi makyajı değil ya herşey makyajla olsun o zaman lütfen biraz da geniş açıdan bakalım 

Ben burda çok post gördüm kadın süsleniyor gecelik faln yaklaşıyor eşi istemiyor niye senin eşin neyine yetmiyor da sosyal medyada veya başka yerlerde aldatma gereksinimi duyuyorsun şeref ahlak namus budur kişilik
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Valla süslenirimde isterimde o benim eşim sonuçta onada bakarım ayaklarınıda yeri geldiğinde yıkadım yıkarımda yani bir insanın içinde varsa eğer ona ne yaparsan yap nasıl bakarsan bak illaki yapar karakter meselesi bu sen elinden geleni yap Takdiri Allah'a bırak 
0 oy
(164,044 puan) tarafından
yok oyle bisi
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bu dediğine katılırım şunu da eklersen yemeğin çocuğun temizliğin de yardımını yapmaları gerek ben kalkiyom sabahın 6 sında çocuk durmuyo kndim açım ymkle ugrasiyom ev berbat belki eşi dağınık o dedigini düşünemem bile ha erkek yardımcı oluyosa dediğin doğru yani binevi ama nolursa olsun begenmiyisa bosasin başkasına girmesinler bı zahmet
(32 puan) tarafından
Elbette, aile dediğinde zaten her işin bir kulpundan kadın, birinden erkek tutar
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Çok saçma bı post olmuş ya aklında olan gider de yapar da ve kadın eşi veya diğer insanlar için değil sadece kendisi için giyinip süslenmeli püslenmeli 
(32 puan) tarafından
Lütfen, bakış açınız bir az büyük olsun. Bir az doğru algılayın ki, ben kimlere ithafen yazdım. Gerçekten, düşünülmeden gelen yorumlara çok üzülüyorum. Bir az yargısız yaklaşalım
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kaninda serefsizlik varsa her türlü yapar senin bakimli olup olmaman umrunda bile Olmz
(32 puan) tarafından
Zaten ben de onu vurguladım
0 oy
tarafından
Ne yaparsan yap gitmek isteyen her türlü gider nokta 
(32 puan) tarafından
Zaten vurguladım onu
0 oy
(386 puan) tarafından
erkek karısını seviyorsa paçasınada yapışsalar dönüp bakmaz ama adamın içinde varsa kafesede koysan gider kadının burda yapacağı hiçbirşey yok ve pislik pisliktir asla deyişmez net

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 636 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,358 göst.
0 oy
36 cevap 876 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eleya-asker (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,332 soru

24,384,246 cevap