Kızımı görsünler diye 1 saatliğine kayınvalide'lere gittik. Bu güne kadar hep anlayışlı davranmıştım fakat bugün dayanamadım kibarca cevabını verdim anladı mı derseniz sizce tabii ki hayır.
Bu arada kızımın alerjisi var ek gıdaya yeni başladık. Alerjisini bildiği halde yiye yiye geçer bişey olmaz demeside ayrı bir sorun.Ne kadar uyarsamda ben torunuma ne isterse alırım yer siz bilmezsiniz der durur.
Neyse gelelim az önceki konuya
Gittik oturuyoruz dedi muz ver kıza bende anne bugün yedi dedim bunun üzerine sende birşey yedirmiyorsun çocuğuma demez mi. Dayanamadım ve Annesi olarak ben gereken neyse ve ne yapılması gerekiyorsa yapıyorum merak etme dedim. Aradan 2 dakika sonra mama vermiyorlar mı sana demeye başladı.
Bir de her seferinde kızımın gün içinde yaptığı şeyleri konuştuğumuzda ne var niye şikayet ediyorsun der hemen bende her seferinde bunu söylüyorsun anne şikayet değil neler yaptığından bahsediyoruz dedikçe anlamaz.
Laf anlamamasından anlamasına rağmen anlamamış bilmiyormuş gibi davranmasından yoruldum artık. İmmdaat diye bağırasım geliyor. Eşim de kaç kere anlattı yok nato kafa anlamıyor.
Sen de abartıyorsun ne var bunda diyenler amaç içimi döküp rahatlamak bunlar devede kulak olabilir isterseniz daha önceki kayınvalide postlarıma bakın.