Canim benimki hic aglamadi valla. Yanimizda hicbisey goturmedik gerek yok dedi doktor. Ustuyle gitti ustuyle geldi. Hatta 1 numara buyuk bez almama gerek varmi dedim. Ne kullaniyosan onunla devam dedi. Gittik canim cerrahi müdahale odasina aldilar once pipiden etrafindan igne yaptilar bekledik 15 dakka uyustu. Sadece o ignede agladi aninda sustu. Onun icinde muhtemelen birazda sakinlestirici var. Bizde girdik odaya gelebilirsiniz dedi doktor. Yatirdilar sedyeye gıkı cikmadi kafasini duvara cevirdi duvari izledi :) dikisli oldu bizimki kesti dikti bezini bagladilar tamam dedi doktor :) 7 dakka falan surdu sanirim. Reçete verdi gidebilirsiniz dedi :) paranox fitil verdi 10 tane var zaten icinde sabah aksam koy dedi. 3 tanede krem yazdi birisi vazelindi. Kremleride bezin pipiye gelecek yerine yuvarlak sekilde sur pipiye kapat dedi. Hep ilk çişte çok agladiklarini okumustum oglum onda bile aglamadi :) masallah cok guzel gecti. 3 gunde baya iyilesmisti 1 haftada tertemizdi. 4.gunde yikayabilirsiniz demisti yikadik. Kontrole cagirmisti gittik 1 hafta sonra masallah 15 gunluk gibi iyilesmis dedi. Her bezde krem suruyordum gunde 7 8 defa. Kontrolden sonra kremleride biraktirdi. Dikislerde kendi kendine dustu canim