0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Kizlar babam bana geldi bu akşam neyse konusuyoruz  ben kizima  mama hazirliyordum  gördü  suyun  icine  koydum  karisdirdim  felan  napiyon  dedi dedim mama yapiom  e onu  pisirmicenmi  dedi yok baba artik  mamalar  bole dedim  allah allah  dedi  niye öle dedi dedim  anne sutune  yakin  sut  yapiyirlar  :D 10 dk snra gene dio  ole çiğ  mi veriyon  yani diyo  evet dedim  e nisasta  felan al pisirde  ver dio yok baba yasak diom  guluyyoz:D

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Napsin adam bizim zamanımızda mama mi vardı pirinç unu nişasta içine elma armut yallah yediriyorlar mis bize analarımız :D sasirmasi normal çeşit çeşit mama çıktı yok light yok Gold yok kıl tüy 
(1,468 puan) tarafından
Aynen ben nisasda  ile buyumusum  düşün  yani 10 yaşıma kadar yedim:D
tarafından
Bende valla ek gıda olarakta kuskus makarna ahshdj :D çok güzel anılarim var kuskusla
(1,468 puan) tarafından
Ay bende çok severim hala daha çok severim kuskusu:)
tarafından
Ben pek sevmiyorum yerken boğulduğum için her seferinde :D
(1,468 puan) tarafından
Ahahaha:D
-Reklam-
+1 oy
(2,247 puan) tarafından
Çok tatlı baban var yaa Allah başınızdan eksik etmesin masum düşünceli babanı:) 
(1,468 puan) tarafından
Evet canim çok saol:) annem yok ya ondan soluyor
(2,247 puan) tarafından
Annen nerde kuzum
(1,468 puan) tarafından
Vefat etti  canim bende gencim  22 yaşımdayım  ilk bebem  annem  daha ben 13 yasmdykn  vefat  etti belki bilmem  diye soluyor
(2,247 puan) tarafından
Ayy canım yaa hem anne hem babalık yapıyo şimdi daha çok saygı duyuyurum şimdi babana onu hiç kırma olur mu merhametli babanın ellerinden öperim senin içinde çok zor olmuştur Allah mekanını cennet etsin annenin canım benim
(1,468 puan) tarafından
Güzel dusuncen  beni çok mutlu  etti canim :)
0 oy
(453 puan) tarafından
Ayy kıyamam ya baban nekdr saf merhametli konusmasindsn belli nekdr düşünceli kız napsin yeni ueni şeyler cikiyo biz bile yetisemyoz
(1,468 puan) tarafından
Ay valla öle:D bende kirmamak  için 4 aylık olsun veririm  dedim:D
0 oy
tarafından
Nede güze düşünüyor 
(1,468 puan) tarafından
Evet canim Bide annem yok ya akıl veriyor kendince :)
tarafından
Yaaa ne güzel benim babam da benim üstüme com düşe bide şimdi hamileyim daha çok üstüme düşüyor orda üşürsün gel buraya der üstünü ört der burda uyuya kalırsın odaya geç dee canım babam yaaa babalar bir başkadır
(1,468 puan) tarafından
Öle valla canim:)
0 oy
(135,753 puan) tarafından
kiyamam yaa bak bidahaki gelisine nisasta falan getirir
(1,468 puan) tarafından
Ahah yokyok  doktorlar  yasakladi  dedim  4 5 aylikken  veririm  dedim kirmamak  icn:D
0 oy
(258 puan) tarafından

:) şefkatli dede babam kızımı sever ama hiç bana yakın değildir oturup napiyon nasılsın demez cok soguktur

(1,468 puan) tarafından
Benim sorar canim zaten tek başına yaşıyor adam bizden  başka kimsesi  yok napsın seninkide  icinden  seviyordum  çoğu  baba ole
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Allah hayirli saglikli ömurler versin.kiymetini bilin babanizin<3

(1,468 puan) tarafından
Tabiki canim çok saol:)
(3,102 puan) tarafından
Baba candır.
0 oy
(7,324 puan) tarafından

:'(benim canım babamda şakalaşırdık komik sohbetlerimiz olurdu

İkisinide kaybettik eşimde bende .☹️

(1,468 puan) tarafından
Uzulme kuzum  benimde  annem  yok allah bize evlatlarimiz  için sağlık versin
(7,324 puan) tarafından
Annem var. Allah uzun ömürler versin inşallah. ❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Haha cok tatliiii kizimi en son 2aylikken gordu farkli sehirlerdeyiz her goruntulu aradgnda birseyler yediriomusun dior evet baba veriorum yemior diom yer yer alisir dior snra duruor duruor ne veriosun dior iste kabak patates havuc brokoli avokado sayiyom avokado iyidir ya ver ver dior her sohbetimiz boyle snra dior kizima iyi bak haaa dior tamam baba bakiorum diorum tamam aferin dior :D

(1,468 puan) tarafından
Ay kız babn  avakoda  mi bilio  benimki  bilmez  :D
(5,910 puan) tarafından
Benim babam meyveciydi canim
0 oy
(1,227 puan) tarafından
Okurken birden gözümde canlandırdim babamı bu diyalogu biz de kurabilseydik keske .Allah babanızı basinizdan eksik etmesin sarılın sımsıkı.
(1,468 puan) tarafından
Babana  noldu kuzum
(1,227 puan) tarafından
Vefat etti canım
0 oy
tarafından
Siz benimde boyle bi anim vardı bunda 6 yıl once babam bize geidi ve meyve yedik ıslak mendil getirdim elini silsin diye dedi bune dedim baba buda böyle hala hala dedi bezleri ıslatıp burayami koyuyorlar dedi canim babam şimdide en ufak oğluna alıyo 14 aylik canim kardeşim 
(1,468 puan) tarafından
Ay buda güzelmiş kiyamam:)
0 oy
(8 puan) tarafından
cok komikmis.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 383 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gmzkyashn (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 413 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 1bebekannesi (36 puan) tarafından soruldu

411,695 soru

12,393,804 cevap

44,020 kullanıcı

Kategoriler

...