0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (2,020 puan) tarafından
Oglum 5 aylik kizlar. 4 aylikken alt damagi bembeyazdi. Fakat su 2 haftadir cok guzel olan duzenimiz bozuldu. Uykuya dalamiyor dalsa hemen uyanıyor,  aşırı mizmiz, surekli mama icmek istiyor, elleri devamli agzinda asiri bir salya akintisi var ve eline ne versem agzina goturuyor belliki cok kasiniyor. Ve aklimin almadigi sag cenesi ve kulagi arasindaki bolgeyi elini yumruk yaparak devamli kasiyor. Bazen kasirken uyanıyor gozler uykuda kapali ama mizmizlaniyor. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet diş belirtisi bunlar 
(2,020 puan) tarafından
Sagol canimmm bu surec ne zaman geçer pekii uzun surer mi
tarafından
Belli olmaz diş çıkar sonra o büyür ancak o zman gerçer diyemem çünkü sonrasında diğerleri başlıyor çıkmaya:))
(2,020 puan) tarafından
Ayyyy hadi  bakalim zorlu da olsa heyecanli bir surec beni bekliyor hayirlisii olsun :D
tarafından
Aynen benimki 2 buçuk yaşında üst arka azılar çıkmış yeni farkettim zamanla bünyede alışıyor
-Reklam-
0 oy
(134,165 puan) tarafından
evet dis geliyo 
(2,020 puan) tarafından
Yaa sevdoss biyanim cok heyecanlii suan :D ne kadar surer bu surec canim
0 oy
(513 puan) tarafından
Evet ben 3 aydir diş sancisu cekiyorum gece grem uyku yok
(2,020 puan) tarafından
Ay tabbim yardimcimiz olsun canimm
0 oy
(2,262 puan) tarafından
İnşaAllah çabucak çikar uykusuzluk yorgunluk hem bebek hemde anne için cok kotu malesef 
(2,020 puan) tarafından
Kesinlikle canim insallaah
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Evt dis canim daha uykudayken inlicek :(
(2,020 puan) tarafından
Ayy inliyorr kuzumm o inlerken ben defalarca agladim biyeri agriyor bu cocugun anlayamiyorum diyew disten mi o zaman :(
0 oy
tarafından
Ay oğlumu okudum resmen. Günümüz gecemiz perişan. Çığlık kıyamet ağlıyor. Elleriyle kulağını yüzünü gözünü nasıl ovuyor. Herşey ağıza gidiyor ellerini asla çıkartmıyor bulsa parçalıcak o derece. Ne zaman çıkar ya :( 5 aylık olucaz bizde Rabbim nasip ederse 
(2,020 puan) tarafından
Yaa kuzum insallah en kisa zamanda cikarirlar ve gecer bu donem bizde aslinda 4 gun sonra 5 aylik olcaz da duz hesap soyledim. Butun duzen mahvoldu kiz bende oturup agliyorum bu cocugun bi derdi var ama anlayamıyorum diye
tarafından
Bizde 6 gün sonra 5 aylık olacağız iki gün var bebeklerimizin arasında :). Sorma canım ne düzen kaldı ne birşey. Cani yanıyor gibi devamlı. Rabbim tez zamanda dindirsin ağrılarını insanın elinden birşey gelmiyor kahroluyorummm
(2,020 puan) tarafından
Oyy yerim ben bizim baldan tatli minnoslarimizi :) aminn kuzum cidden oyle elden birsey gelmiyr caresiz kaliyoruz oyle
tarafından
Bu gece duam önce yavruma sonra yavruna sonra tüm yavru kuzulara. Şimdiden iyi geceler ❤❤❤
(2,020 puan) tarafından
Tekkur ederim canimm Allah razi olsun iyi geceler ❤❤
0 oy
(160 puan) tarafından
Diş geliyor büyük ihtimalle
(2,020 puan) tarafından
Insallah canimm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy