Kizlar esleriniz evden kacta cikip kacta geliyo benimki saat 8de cikip gece 12 de geliyo ve artik iyice bu benim canimi sıkıyo her zmn isi bahane ediyo sizdede bu durum var mi?
Asla esimin kendi işi 8 de cikar 5 6 gibi yanıma gelir
8 de gidyo 4-5 te evde olyo aama mesaiye kaldigi zaman 6-7 de gelir tabi yol mesafeside var bunun erken geldigi zamanda yemegimizi yer yuruyuse cikariz gec geldiginde cikamayiz
17 de çıkıyor 17.20 de evde eğer bir yere ugrasacak sa muhakak haber verır şu kadar geçikicem diye ve dediği sürede de evde olur biz ikimizde dakikizdir birimiz asker birimiz hemsire olunca saat önemli bizin için
Benin esimin hic belli olmuyor trafige gore degisiyor. 8 9 bazen 7 degisiyorr
Esim suan sehir disin da ama yanimdayken kendi isi sabah 7.30 aksam 4.30 5 gibi geliyor
Esim normalde 3 vardiya calisiyo her hafta degisiyordu
08.00 - 16.00
16.00 - 00.00
00.00 - 08.00
Ama yeni bi duzene girdi fabrikasi esmde operator bi aydir 12 saat calisiyo sabah 8 aksam 8 yada tam tersi oluyo cok uzun ve yorgun oluyo ne benle ne 44 gunluk oglumzla zamn geciremiyo gel ye ic yat kalk git calis gel oda bunaldi ama insallah haftaya eski duzene donecek rahatlicaz hepimiz
Biz vardiyali calisoruz nefrwt edioeum bi hafta 8 5 geliosa birinde 4 12 gelio digerinde 12 8 gelio biktim bu vardiya sisteminden
Sabah 7:20 akşam 6:30
İki vardiyalı.
Akşam 9:30 sabah 8:30
Walla çok memnunum alışveriş yapacağı zaman en fazla yarım saat geç kalir
Öyle oyalaniyim geziyim şuraya buraya gidiyim huyu yok. Hemen ev herşeyden önce ev.
Evcil benimki.
Hafta sonu bile zor çıkarırım dışarı maca filan git .diye.
Bnimki sabah 8 gbi gidio aksam 5 de gelio yazin mesai yapiodu gec gelip erken gidiodu
Sabah 7 aksam 8 de evde olur kendi isimiz
Şuan işsiziz :(
17.30 da cikip 18.15 te ikimizde aynı saatte evdeyiz ayni sirkette çalışıyoruz
Sabah 7 akşam 16.00 canım
8 de godiyor 4-5 gibi evde oluyor
vardiyali calisiyor bazen is olmayincs eve gonderiuorlar hemen geliyor oyalanmaz disarda hic
benimki 06:30 da evden cikiyo aksam tekrar 18:30da eve geliyo
Benim eşim 11/15 te çıkıyor 11/30 evde oluyor yemek falan derken en geç bir de bı kenarda uyuya kalır ;) ben bilirim yalnızlığı;(
esim 7 de cıkar evden 7 bucuk 8 gibi iş bası yapıyorlar akşamda 5 bucukda iş bırakırlar 6 bucuk gibi eve gelir öle dısarı cıkmaydı gec gelmeydi olmadı 2 senelik evliyiz 2 kere dısarı cıkmısdı ama bu aralar haftada bir okul arkadasları ile oturuyorlar ben gitmesini istemiyorum cünkü evde kaldıgında bazen beraber tv faln bakrız ama genelde yrgun gelir uyur ama ora gittiginde 12 1 de gilr bende kıskanıyorun benide evde tek bırakmaz arkadasının 1 evine bırakır 2 de gider bizde 2 hanım oturuyoz ama bizde diyozki hepsinn hanımyla oturalım bizde gidelim 15 günde bir toplanalım oturalım götürmüyorlar
1,492,871 soru
24,392,543 cevap
349,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın