0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
7 aylık bebeğim var hergun yumurta sarısı labne cici bebe pekmez muz veriyorum kahvaltı da ama sıkıldı artık ne verebilirim bugün elma armut muz haşlayıp püre yapio verdim sizce kahvaltı yerine geçer mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tok tutmaz ki kuzum meyve kahvaltı yerine geçmez malesef 
tarafından
Ne verebilirim ki irmikte veriyorum bu arada yazmayı unutmuşum başka ne versem
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Canım karışım veriyorsan irmik yumurta sarısı cicibe dene hem tok tutar hem seviyor genelde bebisler
tarafından
Onuda yapıyorum yazmayı unutmuşum ama hergun yiyince sıkılıyor yemek istemiyor agzi değişsin diye püre verdim ama tok tutar mı bilemedim
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Avakoda verebilirsin çok faydalı bugun mesela avakoda labne bebe bisküvisi ceviz verdim 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Yulaflı meyveli kahvalti hazirlayabilirsin cnm..yulafi suyla yumuşatıp meyveleri katabilirsin pekmez ya da keciboynuzu özü fln. Karadut özü,hurma özü bunları alabilirsin cok faydalı..pankek yapabilirsin yumusak olur..yumurta sarısini az yagda pisirebilirsin..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 278 göst.
15 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mys-2boys2girls (6,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
11 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (504 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 702 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.

Kategoriler

1,492,342 soru

24,384,366 cevap

348,941 kullanıcı

...