Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_0e0f583107954b60065a7f9f5cc3eaff, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Esim karnimi gorup boyle soyledi-Diğer
0 oy
802 göst.
Diğer kategorisinde (1,699 puan) tarafından

Hafif tişörtüm havaya kalkmis dediki cnm 2 yil oldu dogum yapali neden toparlanmadi acaba doktora mi gitsek 

Dedimki normal yani boyle olmasi yani herkestemi oluyor dedi sustum kaldim neden benim karnim boyle ( catlak sarkik bide hani mayalanmis hamur olurya vicik vicik afedersiniz bide kıl var ) fazla kilom yok 58 falan kilom  :((( esime hic gostermiyom karnimi ve vucudumu :(( 20 yasindayim 
Esim kotu niyetle venim begenmedigi icin soylemedi yani saglik sorunu falan sandi 

24 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Eşin korkmuştur canim hani ne olduda karnin inmedi falan diye bence kötü niyetle soylememistir. Dünyanın en guzel şeyini vermissin eşine evlaat. Kıl olsa ne şiş olsa ne hersey gelir gecer. Rabbim bize bagislasin evlatlarımızı 
(1,699 puan) tarafından
Zaten kotu niyetle soylemwdi cnm biliyorum beni düşünüyor seviyor
-Reklam-
+1 oy
(1,006 puan) tarafından
Niye bu erkekler boyle zaten kadinlarbu konuda hassas yani ne diye dillendiriyolar anlamiyorumm
(1,699 puan) tarafından
Korktu oda kotu niyetle demedi cnm:((
(1,006 puan) tarafından
Kotu niyetle dedi sandm kusura bakma
+1 oy
(4,036 puan) tarafından
Bence doktora mi gitsek lafını yanlış anlama çözüm bulmak istiyor diyetisyen ve spor hocası teklif edebilirsin
(1,699 puan) tarafından
Biliyorum esim kotu niyetle soylemedi cnm
+1 oy
(16 puan) tarafından
Ben bu çirkin laflardan bıktım midem bulanıyor bu çirkin söylemlerden. Benim başımdaki de böyle. O çocuk öyle kolay doğmuyor kendileri bi doğursa görse nasil oluyormuş anlarlar.
(1,699 puan) tarafından
Cnm esim hastalik sandi kotu biri degil ki o
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Yaşın çok gençmiş kıl problemi bende de var lazere gitsen canım bide göbeğini sıkacak şeyler giy gün içerisinde eşinin her türlü seni sevip dile getirmemesi lazım yaptığı yanlış ama sende dikkat et istersen utanılacak bişe değil hepimizde aynı sorun var kendini eksik görme sıkılaştırıcı kremler dene 
(1,699 puan) tarafından
Yani aslinda hastalik sandi cnm
(1,468 puan) tarafından
O zaman doktora git sende daha yaşın 20 o kadar sarkma normal değildir diyet veya krem flan verir
(1,699 puan) tarafından
Bwncedw normal degil:(
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Kötü düşünceyle söylememiş bence  canım herkestemi oluyor demiş   adam  deseydin  genel olarak evet ama    gecmesede ben halimden memnunum diycektin başkalarının seni beğenmesi için önce sen kendini beğenip kendini seviceksin 
(1,699 puan) tarafından
Esim zatwn kotu niyetle demedi saglik sorunu hastalik sandi cnm o beni seviyor
(1,537 puan) tarafından
Banada kötü niyetle soylemis gibi gelmedi tek derdinz bu olsun canm rabbim başka dertler vermesin
(1,699 puan) tarafından
Amiiinnnnn:((((
0 oy
tarafından
Eşin de istiyorsa bir doktor gidip toparlatabilirsin kötü niyetle söylememistir sen onun çocuğunu doğurdun tüm kadınlarda olan bir şey sonuçta eşine bunun tüm kadınların başına geldiğini isterseniz estetisyende toparlanabilecegini anlatabilirsin
(1,699 puan) tarafından
Evet ve bu surumun beni rahatsiz ettigini dusunuyor bu yuzden soylexi cnm:(
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Korse falan taktın mı hiç ya da göbek eriten hareketler yapabilirsin mekik şınav gibi Çünkü gerçekten zayıfsın Sadece biraz toparlanması lazım kas olacak
(1,699 puan) tarafından
Zamaninda yaptim ise yaramadi cnm valla:((
(1,331 puan) tarafından
Ya spor öyle bir şey ki uzun süre yapman lazım Anca düzeliyor Benim de gözüm almıyor yapacağım ama
0 oy
(874 puan) tarafından
Spor şart canım kas oranini arttır spor yap karnın elbet toparlanır deri toparlanmaya müsait yapıya sahip biraz çaba tabi :) ayrıca bazı kremler var deriyi sıkılaştırmak için sür spor yap kıl en kolay sorun diyebilirim sarkiklarin yanında onu dert etme 
(1,699 puan) tarafından
Zamaninda biraz yaptim baktim fayda yok biraktim bide cnm bazen karnimi kasarken karnim yer yer kasiliyor nedwndir anlamadim
(874 puan) tarafından
Bı cildiye görsün o zaman canım
0 oy
(3,854 puan) tarafından

kilonda azmis aslinda boyun kac bilmiyorum ama ben 59 kusurla hamile kalmistim sen dusun :D

korse kullansaydın Benim kaynanam söylemişti korse kullanmam gerektiğini Ben kullanmamıştım şu an pişmanım korse bayağı topluyor. Benim çok nadir de olsa böyle hani güzel giyinmek özenmek değil de kendime biraz daha dikkat ettiğim günlerim oluyor Dışarı çıkmam gerekiyor bir işim oluyor biraz böyle makyaj yapıyorum saçımı başımı yapmıyorum zaten normal ile kot pantolon bot Kazak  öyle giyiniyorum artı bir şey giymiyorum ve esimde bazen görüyor mesela adam bunu 3-4 ayda bir de olsa goruyor denk geliyor Aslında etkileniyor yani Evde bütün gün pijama ile falan gördügunden adaminda hosuna gidiyor dogal olarak farklilik. sende oyle yap arada. uzun sureli cozum istiyorsan spor ve diyet yap

(1,699 puan) tarafından
Biliyorum cnm yapiyorum da iste o saglik sorunu sandi
(3,854 puan) tarafından
Kıl durumu Evet bir sağlık sorunu olabilir belki hormonlarla alakalı bir şey olabilir yani
0 oy
tarafından
Gün içinde korse kullan sık karnını toparlansın sarkıklar gider o şekilde..böyle kalırsa kilo almaya müsait olursun..sporla beraber korseyi kullan
(1,699 puan) tarafından
Dogru cnm kullanacam valla:((
tarafından
Ben de öyleyim çünkü..dün tartıldım 55 kiloyum ama sanki fazlaymışım gibi göbek var..evlenmeden önce de 55tim ama bu kadar göbek yoktu kiko almaya müsaitim..gün içinde ev işi yaparken korse takıyorum müsiat olursam da leslie yapıyorum ama ekmek işini de kesemiyorum maalesef..sen kendini beğenirsen özgüvenin olur daha kolay toparlanırsın
0 oy
(142 puan) tarafından
Göbek için güzellik merkezlerinde yağ eritme işlemleri falan yapılıyor,  eşin madem bi çözüm bulmak istiyor (bence çok anlayışlı ve hoş bi düşünce) güvenilir bi güzellik merkezinde göbeğin için işlem yaptırabilirsin tabi spor yapıp yeme içmeye dikkat ederek, bayağı toparlarsın. 
(1,699 puan) tarafından
Gercektenmi valla hic aklima gelmedi yaaa arastirmaya baslicam cnm sağol
(142 puan) tarafından
Bende doğum yapalı 4 ay oldu göbeğim çok kaldı , çatlak , kilom fazla yok. İyice toparlanmayı bekliyorum iç dikişler 6ayda iyileşiyormuş. Araştırma yapıyorum kaliteli güvenilir bi güzellik merkezine gidecem  bakalım . Bol bol yürüyüş yapmak , su içmek bunlarda çok önemli
(1,699 puan) tarafından
Aynen cnm insallah kurtuluruz ya valla kapatip duruyom orami burami:((
0 oy
(1,502 puan) tarafından
58 kg için garip ama canım bence doktora git belki sorun var sezaryan mı oldun eşinden saklama yani benim dikişime bile eşim bakıyo 49 gun oldu gecmis mi nolmus diye 
(1,699 puan) tarafından
Normal dogum cnm :((
0 oy
(13,624 puan) tarafından
İyi niyetle seni düşünerek söylemiş canım sadece kendini düşünerek söylese iki sene oldu doğum yapalı bu göbek niye hala böyle derdi korse kullansan sıkılaşır canım 
(1,699 puan) tarafından
Insallah bakacam cnm korse :((
(13,624 puan) tarafından
Kopçalı olanlardan al canım en küçük bedeni olsun bir de
(1,699 puan) tarafından
Zatwn belim cok ince ama neden boyle oldu bilmiyorum hamilelikte sadece karnimdan kilo aldim dogumdan citim 10 kilo tak diye gitmisti yani karnim cok gergindi hamileyken cok siskindi:((
0 oy
tarafından
Wallla bu mayalanmış hamur Kıvamı bnm ablamda oldu ikiz gebelik yaşadı 32 haftada doğum yaptı bebekleri kuvezde kaldı kendine çok dikkat edemediginden korse falan takmadı sıkmadı yani karnını onun aynı bu dediğin tabirle mayalı hamur gibi oldu ve duzelmedide bı 6 aydır falan düzenli spor yapıyor karın kaslarını kuvvetlendirmek için anca anca toparlanmaya başladı ikizleri de 4 yaşlarını bitirdiler düşün.

Bunun biras doğum sonrası korse takmayla sikmayla alakası olduğunu düşünüyorum bn dogurdm ayağa kalktigim gibi korseyi taktim belime halada belimde 5 ay oldu doğum yaptığım bnde o kivam yok canm daha sert daha derli toplu kesinlikle korse takmalisin sağlam bı korse ama
(1,699 puan) tarafından
2 yil oldu cnm:((
tarafından
Düzenli spor yap bnce en azından karın egzersizleri mi karın kaslarin toparlasin. Bide korse ile destekle canm. Zaten zayıfmişssin o yumuşaklık başka türlü gitmez mekik falan cek
(1,699 puan) tarafından
Insallah gecer cnm yapacak bisey yok hepsini denicem:((
0 oy
(3,002 puan) tarafından

Bana da eşim önceden belin incecikti demişti alındım şükür kilo verdim ama kırıcı gerçekten içimizden canlı çıkıyor bizim:D

0 oy
(822 puan) tarafından
bak esin  cosum uretmeye calismis . sende aaa evet ya bi dyetisyene gidebiliriz de ..  inan mutluluk yasarsiniz 
(1,699 puan) tarafından
Guzellik merkezinde eritip sikilastiriyorlarmis bi araştırayım cnm boyle olmayacak bende rahatsizim bu durumdan
0 oy
tarafından
Kötü niyetle dememiş bence karın sıkılaştırıcı egzersiz yapabilirsin canım bide sezeryan mı oldun 
0 oy
(580 puan) tarafından
Hassas olma bu kadar tatlım tişörtü tamamen kaldırıp dünyanın en güzel karnı bu bee deseydin özgüven şartttt
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Niveanin sikilastirici kremini kullanıp korse takabilirsin 10 günde kendini gösteriyor pahalı bisey de değil 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 465 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 590 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,403 göst.
0 oy
12 cevap 942 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

413,949 soru

12,459,452 cevap

46,631 kullanıcı

Kategoriler

...