Hafif tişörtüm havaya kalkmis dediki cnm 2 yil oldu dogum yapali neden toparlanmadi acaba doktora mi gitsek
kilonda azmis aslinda boyun kac bilmiyorum ama ben 59 kusurla hamile kalmistim sen dusun
korse kullansaydın Benim kaynanam söylemişti korse kullanmam gerektiğini Ben kullanmamıştım şu an pişmanım korse bayağı topluyor. Benim çok nadir de olsa böyle hani güzel giyinmek özenmek değil de kendime biraz daha dikkat ettiğim günlerim oluyor Dışarı çıkmam gerekiyor bir işim oluyor biraz böyle makyaj yapıyorum saçımı başımı yapmıyorum zaten normal ile kot pantolon bot Kazak öyle giyiniyorum artı bir şey giymiyorum ve esimde bazen görüyor mesela adam bunu 3-4 ayda bir de olsa goruyor denk geliyor Aslında etkileniyor yani Evde bütün gün pijama ile falan gördügunden adaminda hosuna gidiyor dogal olarak farklilik. sende oyle yap arada. uzun sureli cozum istiyorsan spor ve diyet yap
Bana da eşim önceden belin incecikti demişti alındım şükür kilo verdim ama kırıcı gerçekten içimizden canlı çıkıyor bizim
1,491,911 soru
24,378,473 cevap
348,524 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın