0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (122 puan) tarafından
Merhabalar, 

Ben avmde çalışıyorum gayet kurumsal bir markada, yöneticiyim. 7 haftalık hamileyim. Pandeminin başında falan hamileleri çalıştırmadık. Şimdi bana da riskin yoksa gelip çalışacaksın diyorlar. Kendi isteğimle kısa çalışma ödeneğine de çıkarmıyorlar. Ama korona hala bitmedi ve avm gerçekten riskli haka duyuyoruz korona olanları. Avmye giderken 2 defadan 4 defa toplu taşıma kullanmak zorundayım. Gerçekten korkuyorum. Yılda normal 40 günlük rapor hakkımız var ama uzun süre raporun tarih kısıtlaması yok. Hamileliği riskli çalışamaz vb raporunu kaçıncı haftadan itibaren alabilirim bilen var mı. 

2 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Doktorunla konuş belki yardimci olur 28 ya da 32 de galiba rapor veriyorlar 
(122 puan) tarafından
Deli ettiler beni gerçekten işimden soğudum
(14,164 puan) tarafından
İnsaf biraz ya virüs var özel bir durum bu keyfi değil birsey olsa kim hesabını verebilir
(122 puan) tarafından
Bugun sağlık ocağına hamileliğimi bildirmeye gittim bana kadın dediki son iki haftadır yine çok artış var elinden geliyosa sokağa bile çıkma dedi (Ankara da oturuyorum). Şimdi gel de korkma
(14,164 puan) tarafından
Özel é mi gidiyorsun devlete mi özelse doktorun belki bir şey yapar ya
(122 puan) tarafından
Özele gidiyorum. İki hafta sonra randevum var bi söylicem bakalım belki yardımcı olur :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
32 ci haftada çıktım  ama 4 aydan itibaren  evde yatmıştım  isyerim tolerans tanıdı tabikide seninde daha çokmuş  ya mecbur  gitcen tatlim doktorlarda bisey yapamaz 
(122 puan) tarafından
Şu korona olmasa hiç sorun değil gerçekten :(
tarafından
Biseyde diyemezsinki kuzum desen birak işi  evinde otur o zaman  derler cok guvenlikli git sabret 9 bin para almıştım  ihtiyacimiz vardi ama sagolsunlar benim  isyerim cok anlayışlı  davrandi
(122 puan) tarafından
Dua et bizim için, kolaylık tanırlar inşallah.
tarafından
Insallah canim ama pek çaresi  yok gibi  haftan cok erkenn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 64 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,806 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ceydayy (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (958 puan) tarafından soruldu