0 oy
979 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Anneler şimdi benim bebeğim 5 aylık. Eşim askerde ve eşimin gelmesiyle Allahım inşallah kısmet ederse 9 aylık olacak. Sünnet için çok mu küçük. ÇOK korkuyorum ağrısı sızısı olur ben derman olamam diye. Acaba biraz dillense en azından meramını anlatacak kadar olsa öyle mi yaptırsam. Aşıdan sonra bile 1 hafta toplarnamıyoruz ne uyku ne huzuru kalıyor yavrumun ne yapacağım çok kararsız kaldım. Bu süreç nasıl geçiyor lütfen bana bir fikir verin. 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi, çünkü hareketlenmeden aradan çıkarmak lazım, 5.5 aylıkken yaptırdım çok rahat ettım, sünnetten sonra biraz mızırdadı o kadar lazerde değil baya dikişli yaptırdım ona rağmen sıkıntısız geçirdik sargı açarken bi ağlaması oldu oda normal, oğlum yüz üstü uyumayı seven bi bebek hep yüz üstü uyudu sünnetliyken. biran önce yaptır. ben acemliğim olmasaydı doğar doğmaz kestirirdim kıyamadım ilk bebek birde 
tarafından
Bende işte. Kıyamıyorum korkuyorum düşündükçe kalbim sıkışıyor. Dedim Ya aşı sonrası bile çok zor geçer bizde. Canı çok yanar çok huzursuz olur diye ödüm kopuyor
tarafından
hiç korma bende telaşlıydım ama boşuna, bebeğim sakin bi bebekti zaten rahat geçti. diyosun bu ne ki insanlar nelerle uğraşıyor, sargı açarken bi anlık bi ağladı o kadar bir haftada iyileşiyor çok rahattık kremlerini düzenli kullanıp karton bardak kapattık,
tarafından
ÇOK teşekkür ederim içim daha da rahatladı. Rabbim başka dert vermesin derdi olanlara da derman versin insallahhhhhh
tarafından
amin yavrularımıza şifa versin. sende yaptırırsan şimdiden hayırlı olsun tez zamanda iyileşsin minnoş
tarafından
Amin canım benim çok teşekkür ederim aminnnnnnnn
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken yaptım o gece bebeğim hiç ağlamadı aksine çok iyi geldi daha erken yaptırmak bebeğin sağlık açısından daha iyi. Ve korkma  cnmm ....
tarafından
Yorumlar bana çok iyi geldi. Allah hepinizden razı olsun bana güç verdiniz
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Canim bizimki maşallah çok rahat geçti ikinci günü yüz üstü yatmaya başladı sabah 9 9 buçuk gibi sünnet oldu ilk 2 saat sarhoş gibiydi lokal anestezi olmuştu ama erken kaldırıp götürdüğüm  için uykusuzdu  o yüzden yorgundu sadece ilk idrarında çok çok fazla ağladı odan sonra hiç tuvaletini yaparken ağlamadı ben sürekli pansumanini yaptım kontrol ettim kremlerini ihmal etmedim unutsun acısını hissetmesin diye sürekli oyunlar oynadım ilgilendim çünkü yanından gittiğim an ağlama moduna geçiyodu  aksam 9da bi uyudu bide sabah uyandı yani gece bile huzursuz değildi benimkide tam 5 aylıkken sünnet oldu çok şükür çok rahat atlattık biz mecburiyetten sünnet ettirdik kireclenme yani kum enfeksiyon falan vardı sürekli cani aciyodu doktor sünnet olması gerek dedi o yüzden yaptırdık ama iyikide o zamanindayken olmuş bitmiş sonra çok zorlanırdim
tarafından
Çok haklısın canım  herkes ne kadar erken olursa o kadar iyi demiş hepinizi dikkate alacağım
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Kaynimin oğlu 2 aylık 3 gün önce sünnet oldu :)

Hiç sorunda yaşamadı canım 

tarafından
Oy maşallah darısı başımıza inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 153 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,429 cevap

44,060 kullanıcı