0 oy
1,295 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Merhaba tatlı hamişler... 38 haftalık olduk bugün. 14 gün kaldı doguma fakat sancılarim yokluyor 34 haftadan beri. Nstde her hafta sancı çıkıyor.

2 kere yatış vermek istediler kabuk etmedim. Sancım varsa fazlalaşsın ve düzene girsin öyle gelirim dedim çıktım. Bebekte problem yoktu çünkü.

Kendi dogum sancım gelsin diye denemedigim sey kalmadı. Merdiven inip çıkma, plates, yürüyüş, hurma, seks, sıcak suyla duş, dip bucak ev temizliği, herşeyi denedim. Sancılarım bir türlü dogum sancısına dönmüyor. Nstde en az 4 defa 100 üzeri sancım çıkıyor ama vücudumu biliyorum dogum sancısı degil. Onu bekliyorum.

Çevremdeki insanların hala doğmadı mı baskısı, bir yanda bende doğum sancim gelmez mi korkusu, tedirginlik, stres... Sabırsız bir insanım, sancılarımda gelince ha bugün ha yarın doğacak diyorum ama 1 ay oldu nerdeyse... Üzülüyorum artık :(:(

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

23 Cevaplar

0 oy
(7,786 puan) tarafından

Canım bnm de gekemdin41+3 de Sezeryan oldum normal istiyorum sancım gelsin vs değil hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun de 

Bide yorumlara baktım da sanki kötü bı şey diyon gibi tavır var bebek senin en iyisini sen istersin onun için zaten dediklerini bnde yaptım yine de sezeryan oldu insan sabirsizlaniyo vakti var evet ama gecikincede riski var çok istedim norm dogimu her şey nasip ama canım strese sokma kendini elbet doğacak :D
(50 puan) tarafından
Saol canım benim, beni anlauan birilirini görmek çok hoş, bende bebege bisey olcak diye korkuyorum, bu seferde yatış isterlese tamam dicem canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayni beni anlatmissin 29 haftada çatıya yerleşti dogdu doğacak herkesten dua istedik haber verdik  doasin diye hep uğraştım 34 hafta oldu nolur bir hafta daha dinlen dursun bebek diye doktor söylüyordu hastaneye gittim 37 haftada dogum diye bebek yukari cikmisti her hafta cantalarla gidip geri geliyordum dalga konusu olmustum herkes ustume geliyordu 40 hafta oldum gittim gene doğuma almadim bebek gelmiyo diye en sonunda 4p+ 2 de gittim suni verdiler oyle dogum yaptim
(50 puan) tarafından
Aynı ben işte canım ya, sanirim benimkide aynisı olacak, o yüzden doktor bu seferde yatış isterse kabul edicem artık
tarafından
Canım yorumlardan okudum da ben ozelden yaptim doktorun o kadar iyiydiki benim ucunda doğum sezeryan olmamak icin elinden geleni yapti ben usandim o uzanması bekle dedi para hastaneye vermim diye yatis yapmadı evinde dinlen dedi tahlillerimi hep saglik ocağından istedi Rabbim iyilerle karsilastirsin eger bebekte sorun yoksa bekle iki hafta daha benim ucude kirk bittikten sonra dogdu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 198 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 820 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 825 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 187 göst.