0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimi kimseden kendi ailesinden  bile para istemez . Tel bozuldu telefoncu da yapılmaz yapılsa da geri bozulur demiş bizim de bu ay borcumuz var onun için Yeni telefon alamayiz bnm tel. Verim dedim ona da yok dedi ailemden para istesem olur mu eşim biliyorum istersem bnle konuşmaz ailesinden bile para istemez benim ailemden de istetmez sizce ne yapmalıyım istemeli miyim ailemden yoksa istememeli miyim

10 Cevaplar

+3 oy
(7,620 puan) tarafından
Telefon zaruri bi ihtiyaç değil ailemden borc isteyip telefon almam gidip evkurdan taksitle alsin daha mantikli
(7,620 puan) tarafından
Bu benim fikrim canım
Ben aileme anne baba esime telefon alcam 3000 tl verir misin ya da 1000 tl verir misiniz bebek büyüyünce öderiz demem taksitle alsin
tarafından
Evkur da iyi değil diyenler oluyor bazen ne kadar doğru bilemem
(7,620 puan) tarafından
Evkur iyi elden taksit yapıyor düzenli ödeyen birisi icin gayet iyi o kadar vade de fiyatlar gayet makûl...
Marka olarak diyorsan telefon markaları ayni
tarafından
Bilmiyorum düşüneyim bı cnm
(3,837 puan) tarafından
arcelikte taksit yapiyor. vodafoneda yapiyor faturaya ek turkcellden az miktarda olsa da kredi cekme sansin var. yani bende oyle birsey yapmazdim sonucta bu alinacaksa her sekilde alinacak. aileme soylesem bana bi faydasi olmaz
-Reklam-
+1 oy
(7,946 puan) tarafından
Birisi eşine borç yigidin kamçısi oldugunu anlatmali
tarafından
Aslında bi yandan da böyle olması iyi kimseye eyvallah i Yok kabul etse Bnm tel verecem de kabul etmiyor
(7,946 puan) tarafından
Fazla gururlu eşin iyi bisey aslnda ama bilemedim cnm
tarafından
Bende cnm
+1 oy
(3,276 puan) tarafından
Taksitle alın canım o şekil borca girin yani 
tarafından
Bnm tel. Taksidi Yeni bitti cnm çocuk olacak diye para da biriktiriyoruz az kaldı doğuma
(3,276 puan) tarafından
Gizli de isteme bir şey ne olur duyar esin aramış açılmasın eski telefonunuz falan yok mu
tarafından
Kardeşine vermisti cnm vardı ama geri de istemeyiz ona sormadım istemem zaten
(3,276 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Sakın sakın Evkur a felan buluşma bacım piyasinin 2 kat fazlasına alırsın alicgni telfon o kadr acil değil eşin in rızası olmadn ailenden isteme erkekler böyle şeyi gurur meselesi yapar onun gönlünü yapıp isteyblrsn ama ben bazn çok lazm olursa baabama soyluyorm baba maaş yatınca vericm diye gönderiyor sagolsn
tarafından
Bnm babam da yollar ama eşim kimseden istemiyor Bnm tel al diyorum ona da yok diyor
tarafından
Kuzum istemiyorsa habersiz alma sonra habersiz aldın diye aranz açılır Allah korusun dedgm gbi erkekler çok fazla gurur meselesi yapiyorlar
tarafından
Aynen haklısın cnm
0 oy
(431 puan) tarafından
Bnce isteme eşinle aran bozulmasın Bnde 4 yılık evliyim ailemden bir gün olsun istemişimdir hele eşim istemiyorsa bşeyi asla istemem evimde huzurumu bozmaya değmez 
tarafından
Aynn haklısın cnm
0 oy
(13,592 puan) tarafından
Şimdilik geçici olarak tuşlu sıfır telefon alabilirsiniz çok pahalı değil canım
tarafından
Aşırı pahalıya kaçamayiz cnm ama geçici olarak ta almasını istemem Bnm tel al diyorum dinlemiyor tel suz idare ederim bn
(13,592 puan) tarafından
Ama telefon şart canım sancın ya da suyun bı anda gelse nasıl ulaşıcaksın
tarafından
O da doğru hiç aklıma gelmedi böyle düşünmek
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Kocanla aranin bozulmasini goze aliyorsan iste... kocanin huyunu biliyorsun madem bacim bence hic deneme
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Eşinden habersiz bişey yapma
0 oy
tarafından
Benim esim aç kaldı 3 ay çalışmadık 3 ayrı yere borç veriyorduk ve kira kış günü doğalgazı bile kestiler yinede eşim ailesine gidip borç istemedi bazı insanlar kimseye minnet eylemek istemiyor bunlardan biri benim esim 

En yakın olay eşim askere gitti düşün beni kendi ailesine değilde benim aileme teslim etti kendi ailesine minnet etmek istemediği için ve ailesi 1 kuruş para vermedi eşime esim de istemedi onlardan 
0 oy
(90 puan) tarafından
Koca için kimseden hatta ailenden aslaaa para yardım isteme kardeşim bırak kendi çözsün sen iyi bilirsin de geç. Yıllarca çalıştım yerine göre ondan çok para getirdim lazımsa borç buldum sonuç :hiç değmezmişşş şimdiki aklım olsa kılımı kıpırdatmazdım. İşte o kadar 
tarafından
Öyle yapacam mecbur cnm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 236 göst.
0 oy
8 cevap 388 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aglayananne (44 puan) tarafından soruldu
0 oy