0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,055 puan) tarafından

Iyimi bilmiyorum emerek uyumaya basladi ve cok yorucuymus emerek uyutmak kollarm cok yoruluyor napçam bilmiyorum böyle kalsnmi nasil degisecem ama baska nasil uyutabilirim kendikendine falan 

Bu 4 ay atakalrinin yuzunden heepppp degisti cocugumun uyku düzeni alt üst olduu kollarmda derman kalmadi cok agir geliyo 

5 ay olmasina 6 gün var

6 Cevaplar

0 oy
(1,720 puan) tarafından
18 aylık olmak.uzwre emerek uyuyo bazen iyi oluyor bazen kötü oluyor yaa
-Reklam-
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Yanına yatırıp memeyi versene agzına o zaman kolunda neden tutuyorsum
(1,055 puan) tarafından
Yeni başladık onu denemedim canm olmadi bide öyle yapayım ya sıpa kendini birden kaldriyor kafasini yastiktan oyle tutuyotum kafasini ondan denerim ama yinede
(1,939 puan) tarafından
Benimki de 20 aylık hala emerek uyuyor yanına yatır öyle daha kolay uyur
(1,055 puan) tarafından
Ay hadi insaAllah yatar öyle
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Valla canım sallayarak uyutmaktan kat kat ıyıdır. Hem anne bebek bagınu guclendırır. Onun sana senın gogsunde rahatlamaya ıhtıyacı var benımkı 13 aylık ben hala emzırerek uyutuyorum en fazla 10 fk emıyor uyuyor uykusu oldugunda yatagına bırakıyorum oh rahatım yanı. Emzırmek en yuce duygu bence sukurler olsun.
(1,055 puan) tarafından
Elhamdullilah canm emrmek cok guzel birsey yeni başladi ve beni yoruyor biraz denicem bakalm sekulden sekile oturçam bi sekil sağol
(1,077 puan) tarafından
Belıne ayagına yastık destekle canım. O aylarda emzırme yastıgımı kullanırdım cok rahat ederdım sımdı zaten herturlu emıyor :)
0 oy
tarafından
Çok ağlıyor mu uyumayınca? Biz de 4 buçuk aylık olduk. Kucağımda uyutup yatağına yatırıyorum. Elektrikli süpürge sesi aç ya da Kuran dinletebilirsin.

Biraz mızmızlanır ama sabret alışır inşallah ayağında da sallama doyduğunu düşündüğünde de al göğsünden yatağına yatır 
(1,055 puan) tarafından
Uyumayinca aglamiyor ama hep mızmız oluyot bagiriyor bazen yeni başladi boyle uyumaya ninnisini acarim bazen nazar duasi acar kuran falan korum uyur insaAllah oturur bi düzene
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Benimkide emerek uyuyor
0 oy
(668 puan) tarafından
Emerek uyuması kadar güzel hiç birşey yok anne için de rahat bebek içinde yat bebeğinin yanına memeyi öyle ver sende yorumlamış olursun benim bebeğim 8 aylık hep emerek uyuttum bu zamana kadar çok nadir salladım 
(1,055 puan) tarafından
Ama oyle degilki kolumda emerek uyuyor demek herkes oyle uyutuyir bende deneyeyim oyle huysuz bu aralar savas veriyoruz uykuyla uyumakla ondan kolumda dolanririkm bazen emerken o yoruyor yeni basladi bu atakmir nedir su şey
(668 puan) tarafından
Kaç aylık
(668 puan) tarafından
Pardon yazmışsınız normal bence sen dediğimizi dene canım yanına yatır saatlerce emzir şimdi bunu yazarken bile emiyor bebeğim ben telefonda takılıyorum :)
(1,055 puan) tarafından
5 ay olmasına 6 gün kaldı canım
(1,055 puan) tarafından
Ohh ne guzel hafi insaAllab kiz ayaktada zordu birakinca kalkardi buna alissada bende rahat etsem aferim ogkusuma ozman ;)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
8 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 337 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 409 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 362 göst.