0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Bugün 21 haftalık oldum kızlaarr sizinlede paylqsmak istedim :)) kotlar etekler hepsini kaldırdım yerini esofmanlar ve hamile pantolonları yerini aldı :D dogumdan sonra tekrar giymek umudu ile elveda dedim :D cok güzel Bi duygu hamileliğin her anı :) 

6 Cevaplar

0 oy
(3,919 puan) tarafından

İyi yaptın:D ben doğumdan sonra giyemiyorm kilo aldım :angel:

(238 puan) tarafından
Doğum da gitmedimi kiloların canım emzirirken mi aldın :)
(3,919 puan) tarafından
Doğumdan gitmedi biraz yiyorum
-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından

O öyle olmuyo canım doğumdan sonra da sen düzenini elleme bi esofmanlarin kalsın :D şuan sana çok kötülük yaptım ama umrumda değil çünkü ben bi senedir hiç birini giyemiyorum evimin kadını çocuklarımın anası oldum ama eşofmanlarım çoğaldı birini çıkarıp diğerini giyiyorum :D sende bundan sonra bol bol eşofman pijama al anca ayda yılda bir giyersin kotlarını :D 

(238 puan) tarafından
Ben o kafada degilim ya insallah ta değişmez düşüncelerim :D
(9,625 puan) tarafından
Inan bende değildim günde 2 3 kere kıyafet değiştiren insandım çeşit çeşit kotlar pantolonlar alan biriydim giyimine özen gösteren biriydim evde de pantolonla falan dururdum ama oğlumdan sonra çarpılmış gibi oldum yani pisliklik  olmasa hayatta kıyafet değiştirmem ☺️☺️ yada esofmanin rahatlığına alıştım o yüzden mi kotlar bana kötü geliyo bilemiyorum ama hastaneye veya dışarı çıktığımda cicilerimi giyince küçükken bayramlarda giydiğimiz kıyafetlerin sevinci olurya aynı öyle seviniyorum sanki bayramlık giymişim gibi ☺️☺️☺️
(238 puan) tarafından
Yaşamadan bilemem tabi dediğin gibide olabilir benimde oglum olcak nasipse :)
(9,625 puan) tarafından
Inşallah öyle olmazsın çünkü hayattan bıkmışlık bunalım gecirmek çok zor ☺️ tabi bu işin şakası ya yani  çocuk doğunca insanın hayatı tabikide bitmiyo aksıne hem zorluğu hem güzelliği mutluluğu bi arada yaşatıyo cok güzel bi duygu ben oğlumla da dışarı çıkıp gezmeyi çok istiyorum şuan zaman olarak müsait değil ama normalde gezmeyi seven biriyim belkide pandemi zamanına denk geldik diye bu kadar hayattan vazgeçmiş durumdayım o yüzden karamsara bağladım sanırım inşallah senin doğumuna kadar herşey düzelmiş olur da rahat rahat dolaşırsınız bebisinizle ☺️   Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah evlat gibisi yok ya  ❤
(238 puan) tarafından
Amin canım inşallah cok tesekkr ederim güzel düşüncelerin icin :))
0 oy
(635 puan) tarafından
Rabbim kucağına aldırmak nasip etsin canım. Ben de hevesle kaldırdım hepsini hemen. Bide yeni yeni almıştım evlenince bir sürüüü. Şimdi içine sığamıyom :D duruyolar öyle. İnşallah sığarm içine bi gün :) 
(238 puan) tarafından
Doğumda gitmedimi kiloların canım :)
(635 puan) tarafından
15 kg aldım ben. Doğumdan çıkınca 10 kg gitti. Bebeğim sarılık olduydu sütüm gelmediği için. Eve geldim sürekli yedim süt olsun diye giden kilolar geri geldi :)
(238 puan) tarafından
Anladım canım olsun verirsin irade olsun yeterki:)
0 oy
tarafından
Bir umut diyoruz biz ona☺️☺️☺️
(238 puan) tarafından
Bir umuttur yaşamak :) :D
0 oy
(513 puan) tarafından

Bemde oyle hayaller kuruyodum ama.bebek olunca hicbirimi giymeye firsatm yok:(cogu dar cunku

(238 puan) tarafından
Dimi insan rahat seyler giymek istiyo cocuk pesine kosmaktan :)
(513 puan) tarafından
Kesinlikle canim
0 oy
(289 puan) tarafından

Ben 14. Haftada sigmamaya başladım :D hamile pantolonu aldım valla şimdiden. Sonum ne olacak bilmiyorum :ermm:

(238 puan) tarafından
Benidee :D
(289 puan) tarafından
En kısa sürede geri dönmek dileğiyle diyelim o zaman :D
(238 puan) tarafından
Aynen dua edelim birbirimize hamilelerin duaları kabul olur saglıcakla al kucagına inşallah :)
(289 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
(238 puan) tarafından
Amin inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (279 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 663 göst.
5 Haziran 2024 Aile kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (68 puan) tarafından soruldu