0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,240 puan) tarafından
Kızlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve doğuda oturuyorum ailem İstanbul da 6 aylık oğlum var annem geldi doğumda yanıma ama ben hiç gitmedim istanbula geldiğimden beri ne yapayım bilmiyorum korona var gitsem mecbur akraba ziyareti otogar falan riskli yani  gitmesem de çok özledim zaten birlik oturuyorum bırakmazlar da gideyim korona dan sizce ne yapayım diretsem giderim ama ya oğluma bişey olsa bide bi kere korona atlattık olsun istemiyorum bi yandanda aklım annemde çok özledim

2 Cevaplar

0 oy
(7,935 puan) tarafından
Boşver gitme bide hasta fln olursunuz senden bulurlar kafani ağritma cnm
(1,240 puan) tarafından
Annemde soruyor gelmiyomusun diye bende diyorum virüs var ama işte anneme değil de insanlara bahane gibi geliyor annemnde canını sıkıyolar
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Ben 2 saatlik mesafede oturuyorum aileme ama aylardır görmüyorum kimseyi riske armanın anlamı yok bence 
(1,240 puan) tarafından
Dimi bende öyle düşünüyorum ama görümcelerim sürekli gelirler annemde onlar geliyo sen niye gelmiyosun diyor
(1,085 puan) tarafından
Olsun varsın küssünler sağlık daha önemli doğuma aileler gelecek ben onu bile istemiyorum korkuyorum kayınvalidemlerle 1 buçuk senedir görüşemedik bile bu virüs yüzünden İstanbul’da onlarda
(1,240 puan) tarafından
Eşim tarafıyla hep gidee geliriz öyle oluncada annemde kırılıyor yarında gidicem görümceme

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 56 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,881 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.