0 oy
221 göst.
Aile kategorisinde tarafından

• Yemin ediyorm hergun farklı huy ediniyor bu çocuk hiç ablasına çekmemiş :blink: 8 ayında atak donemindeymis çocuk uyuyor beş dk uyanıyor ama uyanır uyanmaz kalkıp gitmek istiyor gece emmeye kalktignda bile önce emer uykuya devam ederdi hiç yoktan şimdi onda uyandignda bile oyun oynamak istiyor kalkıp gitmek. İstiyor uykuszlktan ağlıyor uyutmaya geçiyorm uyutuyorm diye daha çok ağlıyor meme istiyor  ağlıyor veriyorm memede yine bağırıp ağlıyor bu cock beni parmağında oynatıyor aaa dostlar ne zaman gececi bu durum bu ataklar ne zamn bitiyorree:D

6 Cevaplar

0 oy
(1,793 puan) tarafından
Atak diye bişey varmı yokmu bilmiyorum ama büyüyene kadar şekilden şekilde huydan huya girdikleri kesin ☺️❤️
tarafından
Bende inanmıyordum asliinda ama ne zamn huysuzlassa o zamn girip bakiyorm ne zamnmid atağı diye hep denk gekdik biz bı 4. Atağı zamanı çok zor atlattık birde şimdi çok gariplesti :D
-Reklam-
0 oy
(1,340 puan) tarafından

Neee bide 8 ay atağı mi varmis yeteeerrr atcam kendimi terastan yaaa:(

tarafından
Ohooo gümbür gümbür hemde :D
tarafından
Benim kendimi arıcak bir terasm bile yok giriş katta oturuyorum ben
(1,340 puan) tarafından
Araba önune atla :D
0 oy
tarafından

Valla o pis atak. Baya da uzun sürüyor:ermm:

tarafından
Sen diyince tekrar girip baktım 22 günumuz kalmisss tey tey teyyy nasi gecick o 22 gün acaba :D
0 oy
(25,223 puan) tarafından
He 4 ay atagı bitti 8 ay atagı mı çıktı şimdi eski köye yeni adetler :D bebeğin her an atağı tutabilir dişten olabilir. Atak matak hikaye
tarafından
Kuzu dışı ni çıkardı sis ligi yok bende inanmıyordum bu ataklara ama cidden ne zmn huy degstrse girip bakiyorm atak haftasnda 4 ay atagndada girip bakmstm ah ah o ay anamdan emdigmi burnumdan getrdi böyle şey gibi oluyorlar zatn ozel günü yaklaşmış kadın gibi oluyor huyu ne istedgni bilmiyor hiç birseydn hoşnut değil :D agliyir ama aglamakta bile emin değil :D
(25,223 puan) tarafından
Diğer çıkacak dişlerin sıkıntısı önceden de geliyo canım ben atağa falan inanmıyorum asla :)
0 oy
tarafından

Sen bir de 2 yas sendromunu gor ahahah:D

tarafından
Bu atakları değil ama 2. Yaş sendromu büyük kızımda dibine kadar yaşadık :D muz un kabuğunu soydum diye ağlardı soymadan soymdm diye ağlardı geri hapiste diye ağlardı yapışması diye ağlardı yenisini veridm ben yenisini dgeil onu istiyorm diye ağlardı :D
tarafından
Kız ninni soyluyorm bebeğe yazdığımı ben zor anladım karışık olmuş biraz :D
tarafından
Valla canım bir gun bagır cam yeter diye o hale geldim ahah
0 oy
(123,062 puan) tarafından
8 ay nekii en zoru 9 ay ama enn fenasi 1 yas atagi
tarafından
İçimi karattin bacım bu bebede hepsini cildirasaya kadar yasiyackmi ya ablasinda hiç atak feln bilmedim ben  e kadr uysal bır bebekti keşke ona cekseydi :D
(123,062 puan) tarafından
☺️☺️☺️ 2020 modeller boyle baci

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,013 göst.
0 oy
9 cevap 400 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 540 göst.
31 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,045 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,219 soru

12,179,566 cevap

36,672 kullanıcı

...