0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,245 puan) tarafından
6 ay oldu sezeryan olalı hala titremem geçmedi kızlar artık rahatsız oluyorım ne yapaym hangi doktor bakar normal mı

3 Cevaplar

0 oy
(4,844 puan) tarafından
Nasil bi titreme
(4,844 puan) tarafından
Parkinson hastalığı da olabilir titreme yapiyor doktora görün canm ihmal etme insallah önemli bisey değildir
(1,245 puan) tarafından
Ay inşallah canm ya çok sağol gideyim ben hangi bölüm bakar
(4,844 puan) tarafından
Nöroloji bölümü canm
(1,245 puan) tarafından
Çok Teşekkür ederim canm
(4,844 puan) tarafından
Rica ederim canm
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Titreme derken nasıl yani titreme Üşüyormusn
(1,245 puan) tarafından
Kendi kendine titriyor üşümüyorum canm kontrol edemiyorum
(6,678 puan) tarafından
Halla halla ilk defa duydum
(1,475 puan) tarafından
Bu sürekli 6 aydan beri devam ediyorsa senin Doktora gidip görünmen lazım 182'yi arayıp bu durumu söyleyip onlar sana hangi bölüme gideceğini zaten söylerler yardımcı olurlar Ben üç sezeryan oldum ama benim başıma böyle bir durum gelmedi Benim de 4 ay oldu 3 sezeryanım olalı Benim sadece şu anda Başımda ağrı kaldı 50 gün Baş boyun ağrısı çekmiştim ben narkozdan dolayı çok az da şu anda hafiften Sinir olmaya başladım mı yine eskisi gibi ağrı girmeye başlıyor başıma ama seninki 6 aydır devam ediyorsa Bu normal değil psikolojik de olabilir
(1,245 puan) tarafından
Arkadaş panik atak yazmış oda olabilir evet 6 aydır devam ediyor ama sürekli değil günde 5 defa geciyor. Sonra
(1,475 puan) tarafından
Bende var panik atak gece olunca korkuyom ve bende 2kez tomografi ye girdm emar cekldm bişey çıkmadı titmede sezeryndan snra olmuştu snra geçmişti smdi sicak basiyo benide 4aydir
0 oy
(6,678 puan) tarafından
İlk defa duydum cnm ne titremesi 
(1,245 puan) tarafından
Sezeryan dan çıkınca bacakta titreme  oluyor ama geçiyor diye biliyorum geçmedi hala

İlgili bir soru bulunamadı

412,213 soru

12,409,133 cevap

44,763 kullanıcı

Kategoriler

...