0 oy
1,142 göst.
Aile kategorisinde (50 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Arkadaşlar bazı postlarda görüyorum.  

Kızım bana mı benziyor yoksa eşime mi ?

Eşim mi daha genç duruyor ben mi? 

Hadi düğün resimlerinizi atalım.

.........

O yada bu sebeple tanimadigim yüzlerce kadınin olduğu bir portal de eşimin resmini profil fotosunda dahi olsa paylaşmayı çok rahatsız edici buluyorum. Bu durumu sizlerle paylaşmak istedim

37 Cevaplar

0 oy
tarafından

Paylaşmak zorunda değilsiniz ki şahsen bende paylaşmam. Gönderiye bakarım ilgilimi çekmediği için çıkarım ama neden attığı neyi attığı beni ilgilendirmez. Tercih meselesi. Evet bende atmam ama atana da saygı duyarım. 

-Reklam-
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Az önce ben paylaştım evet bakmadan gecmekte bir tercih. 
(50 puan) tarafından
Arkadaşlar ne kadar boş ve lüzumsuz yorum var değil mi. Bunu yapan insanlara bir sözüm yok.  Eleştir miyorum saygısızlık etmiyordum. Sadece doğru bulmadığımi dile getiriyorum. şuraya girip aman canım başkasından banane diyen tiplerden olamadım. Az önce birisi eşim bana vurdu dedi "sen de ona vur" diyecek kadar lüzumsuz ve sorumsuz olamam. Bu insan için üzülürüm.  Yine söylüyorum doğru bulmuyorum Ama boş ver de diyemiyorum
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Herkes istedgi seyi paylasir bizi ilgilendirmior kiz 
0 oy
(12,613 puan) tarafından
Paylaşmayın o halde. Paylaşana laf atmak kötü olmuş 
(50 puan) tarafından
Arkadaşlar ne kadar boş ve lüzumsuz yorum var değil mi. Bunu yapan insanlara bir sözüm yok.  Eleştir miyorum saygısızlık etmiyordum. Sadece doğru bulmadığımi dile getiriyorum. şuraya girip aman canım başkasından banane diyen tiplerden olamadım. Az önce birisi eşim bana vurdu dedi "sen de ona vur" diyecek kadar lüzumsuz ve sorumsuz olamam. Bu insan için üzülürüm.  Yine söylüyorum doğru bulmuyorum Ama boş ver de diyemiyorum
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kimse kimsenin paylaştığı şeylere karisamiyor malesef 
(50 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Bacım hiç mi dışarı çıkmıyoruz eşimi cocugmuzuu kimse görmüyor mu ? He tam bebeğimi bende atamiyorm küçük nazar değer diye ama normal fotoları felan paylaşırım herkesin kendi düşüncesi bence saygı duymak lazm
(50 puan) tarafından
tarafından
Ee o zmn kullanmcksin burayı yada herhangi bir sosyal mercayi insanlar i zorla engelleymcgne göre saygı duyman lazn saygı duyuyorm diyirsan böyle bir post neden açtın o zmn derler adama
(50 puan) tarafından
Bir deli nick i cuk diye oturmuş.  Doğru bildiğini dile getirmek ne zaman saygısızlık oldu diye sorarlar hanfendiye ( ben adam değilim ata erkil kültürü de benimsemiyorum)
tarafından
Sana göre doğru olan başkasına göre doğru olmayabilir herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil buna saygı duyman gerektiğini söylendiğinde tepki veremezsin ha kullanıcı adına gelince emin ol yüz yüze tanışan daha çok yakistirdin tatlım! Neyi benimseyip benimsemedignle ve seninle kesinlikle ilgilnmiyorum senin canın sikilmis takılacak başka birni bul
0 oy
tarafından
Herkesin kendi tercihi
0 oy
(122,449 puan) tarafından
Instagram facebook kullanan milyonlar var zaten herkesin fotosu heryerde kendi dusunceleri 
0 oy
(50 puan) tarafından
Arkadaşlar ne kadar boş ve lüzumsuz yorum var değil mi. Bunu yapan insanlara bir sözüm yok.  Eleştir miyorum saygısızlık etmiyordum. Sadece doğru bulmadığımi dile getiriyorum. şuraya girip aman canım başkasından banane diyen tiplerden olamadım. Az önce birisi eşim bana vurdu dedi "sen de ona vur" diyecek kadar lüzumsuz ve sorumsuz olamam. Bu insan için üzülürüm.  Yine söylüyorum doğru bulmuyorum Ama boş ver de diyemiyorum
(50,783 puan) tarafından
he he tabi
(3,563 puan) tarafından
İkbalim bence uzatma herkes kendi seviyesini gösteriyor
tarafından
Ahaha ikbal karışma kız ☺️ arkadaş da sakin olsun ikbal e laf edene dalarım ha ağız göz hem de ☺️
(50,783 puan) tarafından
umursamıyorum canlar hemfikir olmayinca poat sahipleriyle böyle oluyo ☺️
tarafından
Ahaha kız Tubasu gibi ya çok eglenceli
0 oy
tarafından
Herkes senin gibi olmak zorunda değil ki senın düşüncenle aynı düşünceye sahip olamaz herkes
(50 puan) tarafından
0 oy
(7,480 puan) tarafından

Ben senin ne demek istediğini anladim aslinda canim. Herkesin kendi karari tabi ama banada tuhaf geliyor. Hadi bayan bayanayiz diye kendi resimlerini atıyorlar eslerini atinca istemsizce rahatsz oluyorum. Sanki kiz kiza otururken birden odaya dalan bir erkek olmus gibi:D.  Her gördüğüm de tuhafima gidiyor acikcasi. Ama çoğu kisi rahatz olmuyor mus biraz yapi meselesi sanirim. Kendim hic bii sekilde foto paylasmadigim icin yagirdiyorym sanirim. Kendimi paylasaam esimidr paylasirdim belki.  Oyuzden bu post hiç biseyi degistirmicek canim skma tatli canini.

(50,783 puan) tarafından
ah bu hilosun su güzel kalbi yok mu
(7,480 puan) tarafından
Asil senin guzell kalbini severim ikbalimm. Ilk defa tartistigini gordum diyebilirim seni tanimadan yanlis anladi arkadass☺❤oysa bilse ne kadar yanlis dusundugunu anlardi seninnicin
0 oy
(804 puan) tarafından
Kopyala yapıştır da konumuzla o kadının konusu ne alaka? Herkes istediğini paylaşır. Zaten ters bi dur7m olsa moderatorler ve admin el koyar. Bir sıkıntı yoksa onlar için senin içinde olmasın 
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Paylaşma o zaman. Seni kimse mecbur bırakmıyor ki burda sohbet ediliyor. Çok ilginçsiniz yani. 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Takildiginiz şeylere bakın yaa ne yapsın kiz millet senin kocani heekesin başında var bitane 
0 oy
(2,078 puan) tarafından
2 bucuk yıl oldu burdayım, o tür postlara bakmıyorum haliyle yorumda yapmıyorum, ben sevmediğim doğru bulamadığım için paylaşmam  yorum da yapmam, paylaşana da takılmam okadar saygı duyarım
0 oy
(50 puan) tarafından
Yorumlarıma kalbini kidiklarim hakkına giediklerim oldu. Herkesten özür diliyorum. Düşüncelerim baki ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 972 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 592 göst.
0 oy
7 cevap 765 göst.
27 Mart 2019 Aile kategorisinde Dilara12 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 695 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu