0 oy
667 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,795 puan) tarafından
Şuan 14,5 kilo 87 santim olan kız çocuğuna yazın giymesi için lcden kaç yaş alınmalı? Yaza kadar ne kadar kilo alır ne kadar uzar bilmiyorum emin olamıyorum internetten alacağım için . 

Yani 17 kilo falan olsa o zamana kaç beden giyer?

12 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
5.6 yaş alinmali
(1,795 puan) tarafından
Uzun gelmez mi peki
(22,057 puan) tarafından
Uzunluğu onemli degilki rahat olsun kuzum
(1,795 puan) tarafından
Haklısın üstüne çok oturmasını istemiyorum çok sıcak oluyor burası çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç yaşında ki
(1,795 puan) tarafından
Yaza iki olacak
(184 puan) tarafından
3 4 al yaza olur
tarafından
Benim kızda yaza 2 olacak 3 yaş aldım ben bolca giyinsin hemen kuculmesin diye
(1,795 puan) tarafından
Şuan da çoğu şeyi 2-3 giyiyo en iyisi 3-4 almak takım ve tişörtler de sanırım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
4 yaş ideal lc nin kalıpları büyük
(1,795 puan) tarafından
Şuan iki üç olan elbise biraz dar geliyor. Pijama tam oluyor. Off ne zor işmiş
(25,181 puan) tarafından
4 yaş al bence canım çok uzun ve büyük oluncada emanet gibi duruyo
(1,795 puan) tarafından
3-4 alicam sanırım sadece elbise küçük alırım
0 oy
(3,161 puan) tarafından
2.5 yassa yaz 3 olur 4 5 al bnce zaten l lekeleniyor ya 
0 oy
(184 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuğun şuan
(1,795 puan) tarafından
İkiye az kaldı :)
0 oy
(1,338 puan) tarafından
O kadar hızlı kilo almaz sanırım, kızım yazın ortasında 2 yaşında olacak inşallah baharlıkları 24/36 yaz içinde 3/4 yaş aldım elbiseleri pantolonları uzun lc nin 18/24 tercih ettim. Boyu 89 cm ama kilo olarak zayıf sizin bebeğinizden. 
(1,795 puan) tarafından
Anladım canım net olcemedik aşıya gitmiştik çok hareketliydi ortalama olarak böyle. Ya çok yapışmasını istemiyorum üstüne çünkü yazın bura çok sıcak ama işte uzunda olsa kötü durur . 3-4 lere baktım da yinede emin olamadım
(1,338 puan) tarafından
Değişim oluyor 120 gün içinde, içinize sinmeyeni değiştirirsiniz. Çok büyük olunca da yakışmıyor tam elbise yakıştığı zaman da ya mevsim geçiyor ya elbise eskiyor. Zaten yeni sezon da indirim yok habire de çok güzeller çıkıyor bende bikaç parça aldım içime sinmedi uuzn mu durur vs diye yaza yakın almaya karar verdim
(1,795 puan) tarafından
Harçlığı vardı birazcık onu degerlendireyim dedim de işin içinden çıkamadım. Yaza pahalı olur diye alayım dedim
(1,338 puan) tarafından
Sürekli oluyor indirimli ürün, ayımız aynı ama kilomuz tutmuyor ama şöyle diyeyim altları uzun lc nin elbiseler de bi tık dar sweat ler tam kalıp body tarzı dar kesimler de de kalıp dar. Şort ve  taytta 24/36 olur sanırıım tişörtte de 3/4 yaş üründen ürüne de kalıp çok değişiyor bikaç alır bakarsınız ölçülere içinize sinmeyeni iade edersiniz.
(1,795 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Lcwde ysziyo kilosu ben ona göre alıyorum genelde. Şuan kızım 13 kilo 18/24 ay giyiyo.
(1,795 puan) tarafından
Çok tutturamiyorum işte boyu da bilemiyorum
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kaç yaşında onu deseydin kilo olarak 4yasinda ki 5yasindaki çocuk 17kilo.  Eğer iki yaş ve üzeri ise o kadar bı anda kilo almaz ki ztn.

Dediğin bebik kaç yaşında bacım bana onu di hele
(6,920 puan) tarafından
Dediğin boy. Ve kilo bnm minikim ile noktası noktasına aynı. :) Ondan da eccuk merak etmiş olabilirm.bnm ki de 7.ayda 2olack.
4yas aldım bn yazlık şuan ki Kilosu ile bı tık büyük .sanırım yine alsam 4 yada 5yas alırım snde öyle yap kalıpları nedendir bilemem çok dar .oysaki yazan 17kilo bı 4yasa olmaz bile ama 4yas yazıyorlar iki yasa oluyor.
He bnm ki erkek çocuğu kızsa eğer nasıl olur onu bilemem gerçi kilo boy aynı da :)))
(6,920 puan) tarafından
17dgl de bı 16fln düşün 17cok kız büyürken bı anda öyle almazlar
(1,795 puan) tarafından
Bizde 8. Ayda iki yaşında olacaz. 5 ay sadece bir kilo aldı azı dislerini çıkarırken sonra toparladı şimdi yine iştahsızlık var ne kadar alir bilmiyorum. Bazı 2-3 ler üstler dar ve kısa altlar tam oluyor. Elimdeki para gitmeden kullanmak istedim ama bide elimde kalırlarsa kötü olut
(6,920 puan) tarafından
Çok bı büyük olmuyor ztn su an geleni dener az bol olursa alırsın yoksa iade edersin.tam oturan alma cnm az bol al.bnde yaza yatırım yapiyrm hoşuma gidiyor aliyrm biraz bol oluyr zmni gelince oluyr sonra.hani bol bile olsa yine dar olmasından iyi oluyor giyiyor yani yine sonuçta
Gelenleri bı dene hafif bolsa dediğim gibi al yoksa alma yazık olur.bn aynı taktiği kışa girerken de yapıyorm geçiş aylarında fln.hic daha bu olmadı dediğim olmadı cnm:)
(1,795 puan) tarafından
Ya zaten yazın evde hep zibinla duruyor onla bile suyu çıkıyor. Dışarda giyer bide geçiş mevsiminde. Geçen yaz öyle oldu yani
0 oy
(114 puan) tarafından
Canım benim kızım 13.5 kg 85 cm boyunda LCW dan yeni kisakollu çıt çıt li badi aldım 24-36 ay iyi geldi yaz için de olur artık çok kilo almıyorlar
(1,795 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(439 puan) tarafından
Valla kizim 18 aylik 18 24 aldim onlar bile dar geliyor suan 
(1,795 puan) tarafından
Ben hiç giydiremedim 18-24 beden olsa bile kısa kalıyorlar kimisi hiç esnemiyorda
0 oy
tarafından
Kızım 6 aylık LCW dan 12 18 alıyorum onlar oluyor sen de 3 4 alırsan olur bence 
(1,795 puan) tarafından
Öyle yapicam sanirim
0 oy
tarafından
3 4 yaş al bnce 
(1,795 puan) tarafından
Sanırım öyle yapicam elbiseyi küçük alırım belki çok uzun olmasın diye

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 360 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
4 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ilosemins (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 849 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,591 soru

24,402,837 cevap

350,283 kullanıcı

...