Ortak bir arkadaşımizdaydık onun oğlu 19 aylık benimki 17 aylık oğlu pat küt oğlumu dövdü itti sandalyeden düşürdü defalarca kafası üzeri düşürdü yine de kız yapmasın dediler çocuk oda kızsam ne bilecek dedim kızlamdım bile sadece oğlu oğluma vuracaktı ben elimi oğluma uzattım oğlu benim elime vurdu yok efendim ben onun oğlunu itmişim cimiklemişim de susmuş birşey söylememiş 3 hafta önce olan birşeyi dün tartişınca böyle söyledi bende çocuğuna dokunmadığımı bunun iftira olduğunu ve hakkımı helal etmediğimi söyledim balkonundan halıyı çırpar benim balkonum saç pislik içinde kalır sofra çırpar benim balkonum ekmek kırıntısı olur gece 2 ye kadar bangır bangır sesleri gelir hepsini söyledim kendisine bana diyorki senin oğlun uyanırken ağlayarak uyanıyor benim oğlumu uyandırıyor bende çocuk bu ağzını bantlayamam dedim ne nankörlüğüm kaldı ne başka bişeyim rahatsız oluyorsan müstakil evde otur ben istersem sabaha kadar otururum evimde fln filan yok yatak odanı değiştir valla ağzıma ne geliyorsa saydım engelledim uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar varmı sizinde böyle konşunuz