0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 8 aylık olmasına 14 gün var dönüyor ama emeklemiyor yada yerindedir durmuyor yani sürünerek yana vs gidiyor ama yüz üstü yatmaktan nefret ediyor anında ağlıyor görende geç kalmış emeklemesi lazım vs diyor ne yapabilirim emeklemesi için bacaklarını kullanması için ayaklarına destek veriyorum hafif kaldırıyorum başka napabilirim ki 

8 Cevaplar

0 oy
(3,212 puan) tarafından
Yüz üstü durması için uğraşmalısın kaslarının  güçlenmesi lazım.
tarafından
Ya ilgisini bişey çekince duruyor kafayı dik tutuyor uzanıyor ama öyle boş yatirinca ağlıyor
(3,212 puan) tarafından
O zaman ben de ağlarım canım sürekli ilgisini çekmen lazım tabi sonuçta onu zorlayan birşey kasları çalışıyor
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Yüz üstü koyabilirsin ama ben koydum da emeklemedi 13 aylık emeklemiyor yuvarlanarak heryere gidiyor yürümüyor da henüz
tarafından
Sevmiyor ki koyuyomda daha erken ozaman bizimkide herkes geç kalmış diyince insan sinir oluyor
(1,585 puan) tarafından
Yok ya seninki erken 11 aylıkken bile emekleyen bebekler var ama ameklemeyince emeklemiyorlar kendi haline bırak
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Her bebek emekliycek diye bişey yok ki. Benim.kizim 6 buçuk aylıkken emekledi halamin kızıyla aynıydı ayı. Onunki hiç emeklemedi ama bizden önce yürüdü. 
tarafından
Bilmiyom canım milletin baskısı sinirimi bozuyor
(2,074 puan) tarafından
Ben onu götürürm istediği yere de geç uğrama hic
0 oy
(9,625 puan) tarafından

Canim her bebek aynı olmaz ki kimisi emeklemeden yürüyo mesela benim görümcemin oğlu bizimkinden 17 gün sonra doğru yani atalarında 17 gün var  o 6 aylıkken yerde yuvarlaniyodu dönüyodu yani ben dogdugundan beri sürekli yüz üstü tutmama ragmen bizimki 8 aylıkken yerde dönmeye emeklemeye başladı tabi bende destek oluyodum ayaklarına destek verip kendini ileri atmasını sağlıyodum önüne oyuncak falan koyuyodum 1 aydır anamı aglatiyo üniteyi kendine yer etmiş emekleyerek gidip önüne oturup çekmeceleri karıştırıyo ne var ne yok dışarı çıkarıyo:D 

tarafından
Maşallah ya kuzuya ne bilim pekte emeklemeye yüzü yok bizimkinin bende istiyom emeklesin diye destekte veriyom ama gönlü yok
(9,625 puan) tarafından
Öyle düşünme canım elbet emekler bende yüz üstü koyuyodum öyle yatıp kaliyodu  kafasını bile kaldırmıyodu mesela kollarının üzerine bile duramiyodu zamanla yavaş yavaş onları da yaptı sonra bi baktım emekliyo sen yine ilgilenmeye devam et bebeğinle onun zamanı gelince herşeyi yapar merak etme ❤
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Cnm her cocuk farklidir bazilari dokuz ayda yuruyor engec onbes gun sonra emekler az kalmis 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Millete bakma benim oğlanda 9 aylıkken süründü 10 ay civarı emekliyodu hiç sevmiyordu yüzüstü koydugumda aglardı hep qğladogonda kaldırdım zaman geçti  tekrar koydum öyle öyle oda alıştı sevdiiği oyuncaklarıbı karsısına koygitmeye calıssın
0 oy
tarafından
Benim kızımda 8 aylık yüzüstü durmaktan hoşlanmıyor döne döne geziyor evin içinde yada düşümü poposunu kaldırıp geri geri ittiriyor kendini ama daha emeklemedi bebekler kendilerini hazır hissetmi biranda yaparlar canm tels etme mesela kızım 7 aylıkken daha desteksiz oturmuyordu hiç dışı yoktu bende nedn otrmuyir diye siknti yaptm 7.5 aylık oldu hem oturmaya başladı hem dış çıkardı biranda oluyor yani boşuna siknti yapma
0 oy
(25,224 puan) tarafından
9 aylık oğlum emeklemiyo sürünüyo her bebek emeklicek diye bşy yok emeklemeden yürücek belkide 
(25,224 puan) tarafından
Yirim la onu bizimki tembel :D
tarafından
Kız üç aylık ellerinden tutuyorum kendimi kaldiriyor ayağı vallahi direk ayağa kalkıyor çok azimli masllah:)
(25,224 puan) tarafından
Maşallah kız o zamanlsr benimki de öyleydi sonradan tembelleşti koca dötünü kaldırmıyo:D
tarafından
Ay belki benimkide tembellesir :) yerim.dotunu bırak kaldirmasin
(25,224 puan) tarafından
Elbet bi gün kalkacak o döt :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 138 göst.
8 Kasım 2022 Aile kategorisinde Sadevatandas (2,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 82 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (985 puan) tarafından soruldu
0 oy