Ben kahveyi tuzlu yaptım ama kıyamadım yanına hurma ve zemzem suyu koydum canım kocam benim
Ben hem tuz hem limon koydum banamisin demedi içti çıtı cikmadi
Valla mis gibi kahve yaptim. Tuz muz kimseyi yaklastirmadim. Kiyamam kurban oldugum kocama eskide kaldi o isler ya görücü usulünde uygulanan bi yontemmis aslinda zaten neyse ben 7 sene adam beni istesin diye beklemisim bi de kahveyle kaciramazdim
Bollll şekerli yaptım içerken midesi bulanmış Allahtan şeker hastası değildi ilk yudumda ölürdü
Sende cok yapmissin cnm hadi kahveye attin suya bari.atmasaydin . Bende atttim ama kahveyi cok rahat ictim demisti esim kiyamadim cok atmamistm
Bnde kahveye attim sadece kiyamadim ama yaaa cok az atmistm geyette guzel icmisti
Ah ahh içime öküzden beter oturan o tuzlu kahve isteme de damat yoktu ki onu geçtim isteme olacağından bile haberimiz yoktu herşey saçma sapan bi şekilde gelişti
Ben kahvesini sade yaptım şekersiz suyunu tuzlu yaptım kahveyi normalde bol şekerli içerdi kahve ona acı gelince suya abandı ama zawallım başına gelecekleri bilmiodu hayır bide gelmeden öncede 20lik dişinden amelyat olmuştu kavruldu resmen adam
yapmadım kıyamadım ya
Ahh canimm vala dun yedigimi unutuyorum
Bu fln hic aklimda deil haa yaptimmi onu bile cok hatirlayamadim
Bende kahve I tuzlu ve karabiberli yaptim cokta guzel icti ustune de bir bardak su verdim
1,437,216 soru
23,631,489 cevap
307,381 kullanıcı