Kizlar merhaba, kızım 7 buçuk aylık 5 buçuk Aydan beri ek gıda alıyor. Patatesi hiç denememiştik kabızlık sorunu olduğu için bugün denedim aşırı derecede öğürdü asla kabul etmedi bende çok korktum. Bir kere balık verdi annem ona da aynı şeyi yaptı. Yumurtaya da aynı şeyi yaptı. Ben sabah kahvaltısnı bulamaç halinde veriyorum bu sebepten dolayı. Ama artık kafama çok takıyorum, bebeğim her şeye öğürüyor ve bu da beni korkutuyor bir şey vermeye korkuyorum. Artı boğulacak kaygısı çok aşırı var ve eline öyle elma armut muz asla veremiyorum. Bunu yaşayan anneler var mı? Bu korkuları nasil aştınız? Doktora sıra aldım özel muaynehanesinde, sırf bu konuları ek gıda olayımızı anlatmak bilgi almak için. Ama yaşamış anneler bunu atlatmış annelerden de fikir almayı çok istiyorum. Acaba katı şeyler için erken mi? Bu arada çorbası hariç blander kullanmıyorum. Çatal ile eziyorum pütürlü veriyorum ama yine de çocuk tek başına verdiğimde öğürüyor bulamaç halindeyken yiyor. Tecrübeli anneler yardım. Böyle korkarak benim gibi besleyenler sonradan nasil normal gıdalara geçtiniz. Bebek adapte olabiliyor mu?