0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
20+6 haftalık hamileyim.Bu hadta bi kaç kere karnım kasıldı.Uykudan uyanırızda kendimizi gereriz ya hani karnımda aynı öyle oldu.Hamileliğinde böyle bişey yaşayan var mı korkuyorum.kötü bişey mi bu :(

4 Cevaplar

0 oy
(199 puan) tarafından
Canım nemlendir karnını geriliyor dalinin bebe yağını aldım ben çok memnunum kokusu da çok güzel günde birkaç defa sür uzun süre nemli tutuyor aynı zamanda Lierac kremi de aldım ondan da sürüyorum
(199 puan) tarafından
Canım doktora gittiğinde bi sor rahim ağzı yeterlimi bi baksın bende baktırcam
(747 puan) tarafından
Tamam canım baktırıcam 2 kere oldu farklı günlerde.Kimi bebek toplanıyor normaldir diyor.İnternette yazınlanlar ise korkutuyor Rabbim evladlarımızı sağ salim kucağımıza almayo nasip etsin
(199 puan) tarafından
Benimde oldu canım birkaç kez korkma ama baktır canım yinede onla alakalı diye demedim ama öyle bir sıkıntı varsa öğrenmiş önlem almış oluruz bende baktırcam
(747 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
(199 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤
-Reklam-
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Hayır canım korkma gayet normal karnını kremle ov biraz rahatlarsın bebeğin aetik bu haftalarda büyüdüğü için karnına doğal olarak büyüdüğü için geriliyo bide bebeğin harekette ediyosa o yüzden de gerilme yapar minnaklar içerde rahat durmuyolar çünkü ☺️
(747 puan) tarafından
Bu hafta daha bi hareketli gece 12den sonra kıpır kıpır şükür.İnternette yazanları okuyunca panikledim :/
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Karnına bebek yağı sur
(747 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(402 puan) tarafından
Normal canım stres yapma sakın. Bu ay artık karnını nemli tutmaya çalış çatlak oluşmasın ve kaşınmasın çok diye. Artık daha da büyüyecek çünkü. Ben Dalin bebek yağı kullandım. 7.ayda lierac krem aldım şükür çatlama olmadı öyle
(747 puan) tarafından
Bendede henüz çatlak yok karnım baya büyük olmasına rağmen.Herkes bebe yağı krem sür demiş korkmama gerek yok ozaman teşekkür ederim :)
(402 puan) tarafından
Rica ederim :) özellikle gece uyumadan önce ve duştan sonra sür
(747 puan) tarafından
Pekii   :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 170 göst.
0 oy
10 cevap 389 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.