0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından
Slm kızlar. Esım gecen ben yarın neneme ugruycam dedı nıye dedım konusmam lazım sıkıntılarım var dedı ne dedım boşver dedı. Bugün eve geldı boynunda bır muska var. Bu ne cıkar dedım cıkarınca huzursuz oluyorım dedı. Neyın var dedım sen golgenden bıle korkuyorsun sana anlatsam altına yaparsın dedı. Bı hocaya anlattım sıkıntı mı bana muska yaptı dedı. Ama dedıgı gıbı bısey olsa ben anlardım. O tur sıkıntı olan ınsanlar kendını bellı eder degılmı. Esım de ben hıc bı sıkıntı gormedım sımdıye kadar. Bnı mı kandırıyor acaba dıyorum. Sonra da ya bısyer oluyorsa ona dıye evham yapıyorum. Ama bna sıkıntım var fln derken bıle guluyo ve rahat bı sekılde anlatıyor. Benı mı kandırıyor diyorum ama kandırıyorsa o muska ne diyorum. Ipı fln yapılı hazır bı muska. Hoca yapmıs olsa sade verır sen tak der. Oyle bılıyorum. Of kafam alllak bullak

6 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Sen korkma diye soylemiyorsur
-Reklam-
0 oy
(12,813 puan) tarafından
Kötü rüyalar görüyo olabilir belki benim eşim de çoğu kez muska yaptımış bekarken korku için fayda etmemiş hala devam ediyor bazen uykudayken anlıyorum uyandırıyorum
0 oy
(747 puan) tarafından
Seni korkutma istemiyodur.Benim eşimde uyurken korkar çığlık atarak uyanır ölümü çok düşünüyo dini şeyleri çok düşünüyo o yüzden oluyo.Muskası var takıyorda ama fayda etmiyo.Eşimede hoca yapmış ama hazır gibi duruyo.İşkillenme dua et onun için
0 oy
tarafından
O tarz insanalri anlayamazsın canım diğer türlü kimisi öyle şeyler görür yaşar ki rüya halinde bile beler neler o yüzden sana söylemek istemiyordur demesinde zaten aklını bozarsın.  Diğer türlü o şeylerin ugradigi ve deliren insanlara bakma onlar daja ağır geçirenler 
0 oy
(364 puan) tarafından
Bnmde kafama takıldı
0 oy
tarafından
Canım bende korkarım geceleri çığlıkla kalkarım eşim zorla sakinleştirir şuan yazarken bile tüylerim diken diken olur gülmesi önemli değil ki korkuyodur veyatta korkutuyolardir yürürken bile olur bu sen fark edemezsin 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,911 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semra butok (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 346 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 854 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ne yapk (2 puan) tarafından soruldu

411,666 soru

12,392,787 cevap

43,901 kullanıcı

Kategoriler

...