0 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (109 puan) tarafından
kızlar gögüslerim çok büyük artık sırt agrısı yapıyor bende küçülttürmek istiyorum istanbulda önerebileceğiniz hastaneler var mı ?

6 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım bende aynı durumdaydım yıllardır dolgu icin gittiğim Vanity Esetiğe gittim küçülttürdüm gögüslerimi ameliyat sürecim cok rahat geçti tamda istediğim gibi oldu yaptıracaksan tavsiye ederim

(109 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım biraz korkuyorum ameliyat sürecinden ama bi görüşeceğim
-Reklam-
0 oy
(30,402 puan) tarafından

Hiç bilmimmmmm

0 oy
(3,909 puan) tarafından

Post üste çıksın bilmiyorm

0 oy
(8,467 puan) tarafından
Ümraniye devlet hastanesinde bir tanıdık üçer kilo aldırdı 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ama iyi cesaret o riske hiç giremem herhalde
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Bursada desen çok da İstanbul'a tanıdık doktor yok
(13,308 puan) tarafından
Plastik ve estetik cerrahisi aklına ne geliyorsa kuzum. İsmail Aksu, Zeynep gül gökmen Burak ersen Orhan tunalı bizzat tanıdığım işini bildiğim prof istersen ayrıca 4 hoca işinde uzman uludağ üniversitesinde tavsiye ederim
(518 puan) tarafından
Sağol valla cevabın için,ben burun düşünüyorum et kemik kıkırdak ne ararsan var nefes alamıyorum tek taraftan alabiliyorum
(13,308 puan) tarafından
Parasız bile olabilirsiniz öncelikle tıp fakültesinden plastik cerrahiye randevu alın poliklinikten zaten asistan da olsa hoca yönetiyor ameliyatları ve ben bölümde çalıştığım için biliyorum tavsiye ederim. Rica ederim ne demek inşallah faydalı olur
(518 puan) tarafından
Yani üç- beş verebilirim ama 20 bin falan duyuyorum onu veremem,bir deneyeyim bakalım randevu alabilmeyi,çok teşekkür ederim cevabınız için
(13,308 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 555 göst.
0 oy
8 cevap 460 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Melek727272 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
27 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Biriiii (170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,524 soru

24,372,458 cevap

348,134 kullanıcı

...