0 oy
1,024 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oh ne güzel herkesin eşi birşey almış bize de burda bakakalmak düşüyor sanırım keşke benimde eşim bana hediyeyle gelseydi üzülüyorum kız atmayın öyle postlar 

18 Cevaplar

+3 oy
(14,168 puan) tarafından
Yemek atarlar atma eşiyle olan mesajlarini atarlar atma hediye atarlar atma millet hep üzüntüsunu mü paylaşısin mutluluklarını da paylassinlar ne olacak 
(5,727 puan) tarafından
Benimde eşim birşey alamiycak işe gireli bir ay oldu faturalar olsun dünya para ikiz çocuklar var hep düşünür alır dogumgunumde falan bu sefer beklemiyorum ama insanlar paylaşınca rahatsız olmuyorum mutlu oluyorum
(7,792 puan) tarafından
Bnce hediye değil onli olan sevmesi sarılması agziyla kutlasa da yeter kuru hediyeyi napcam ben
(5,727 puan) tarafından
Doğru yaa herşey hediye değil bende bir yemek hazırlarım mumlar koyarım yeter birde nikah yıl dönümümuz bizim ♥️
(8,080 puan) tarafından
Ayy vallahi daral geldi ya bu insanlar napsın. Mutsuzluk paylaşilsa körüklerler ama
(5,727 puan) tarafından
Yani doğru canim
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Daha yarın var canım belki alır 
tarafından
Yok kuzumm almaz benim ki bugün çok çalıştı öyle konusu geçti almamış alsaydı söylerdi yarında çalışıyor full bitti yani genelde de almaz ki zaten
0 oy
tarafından

Al bende oyle basimizda bi okuz ne sevgililer gunu biliyo ne evlilik yildonumu :ermm:

tarafından
Valla kız imreniyorum millete
0 oy
tarafından
Benim eşimde alamadı bu sene maddi sıkıntılardan dolayı yalnız değilsin
tarafından
Bizimde çok maddi sıkıntımız var kuzum 500 bin TL'ye yakın borcumuz var :( ama hayırlısı
tarafından
Maalesef bizimde 100 bine yakın var ev aldık kredi ödüyoruz ama yanlış anlamazsan 500 bin ne borcu
tarafından
Kuzum bizde ev aldık ayriyeten bizim aldığımız evin içi çok kötüydü içini ful biz yaptırdık eşyalar  zaten biliyorsun faiz de çok oluyor ve biz tam 15 yıl boyuncaya kadar uzattık toplamda bu kadar borcumuz var eşim her ay 13 bin lira kredi borcu ödüyor ve ben kayınvalidemle yaşıyorum
tarafından
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda ödersiniz.Sende benim için dua eder misin, müslümanin müslüman için ettiği dua daha makbuldür derler
tarafından
Ederim tabi canımın içi
0 oy
tarafından
İnşallah alır canım
tarafından
Almaz kız bitti artık :)
tarafından
Daha yarın var kuzu
tarafından
Ne bileyim kuzum belli etti :) daha da
0 oy
tarafından

Kızz banada almadı üstelik 13 yıllık kocam ha bi eti tutku almış okadar almasında zaten 14 şubatta neymiş hem 

tarafından
Kizzz wkshkshs deliii güldürdün beni bana Allah var hergun çikolata alıyor skshkssn
tarafından
Oooo ozaman daha ne hiç ama hiççç almayan var şapşikk gel sarılalım :)
tarafından
Gel kız açtım kollarımı :d
tarafından
Geliyon :))))))
0 oy
(12,692 puan) tarafından
Aman kız ne üzülüyon bana normalde de hediye gelmez özel günlerde hiç gelmez boşversene
tarafından
Ne bileyim kuzum insan bekliyo olmayan birşeyi :)
0 oy
tarafından
Ben istemedim şahsen 11 sene oldu sadece evlilik yıl dönümü oda ya ağaç diktirr yada bı ihtiyac kurumuna yardım yapar makbuz getirir hiç kişisel hediye almadım 11 sene oldu dugundeki takılar hariç bı hediye görmedim 3 çocuk doğurdum 3 ün dede bağış yaptı çocuklara künye çiçek başka birşey görmedim 
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Hele bismillah la ilahe illallah 14 Şubat gelmedi

tarafından
:) ya ahahah
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Gel dertlesek bizimkide almadı :( olsun bacım paylassinlar onlarda sevincini bizimle paylaşmak istiyorlar 
tarafından
He kuzum ben kötü birşey demedim ama çoktan linç yedim bile skahakhakwkw
(1,585 puan) tarafından
Evet şimdi gelirler hajshsh
tarafından
Geldiler bileee :d
0 oy
tarafından
Kız üzülecek ne var valla ben hiç üzülmüyorum 
tarafından
2 yıllık evliyiz ya yeniyiz ne bileyim insan bekliyo bebegimm :D
tarafından
Bizde birbuçuk senelik evliyoz gecen sene çiçek aldı bu sene hiç  sormadim
tarafından
Aman salıverdim
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Al bendende o kadar kocaya catacam artık ☺️
tarafından
Bı öpücük kondurdu öyle kutladı siz düşünün hediye gelmez dhaaaaa qkahkshs
0 oy
(725 puan) tarafından
Canım niye üzülüyorsun ki dinimizde zaten 14 şubat diye bir şey yok boşver takma hiç evlilik yoldönümü doğum günü olsa anlarım da 14 şubat 
tarafından
Evlilik yıldönümündde de almadı ki :d hangi birine dert yanayım ekshskjs
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Maddi sıkıntıdan dolayı ben de hediyesizim bu sene üzme kendini ben başkaları mutluluklarını paylaşınca daha çok mutlu oluyorum
tarafından
Sıra bize de gelir kuzum :)
0 oy
(259 puan) tarafından
Benim eşimde almaz ama çok da takmam bugün için almasına gerek yok valla sevgililer günü çok saçma :) pazartesi maaşını alinca bı yemek ismarlar yeter :)
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Aman niye uzulunuyi ki saçma..  herkesin evliligi farklı hayatı farklı eşi farklı beklentiler öyle... 
0 oy
(507 puan) tarafından
Aman canım huzurun olsun da almasın boşver benimki de bugün hadi yürüyüş yapalım diye çıkardı marketten şu yumuşak küçük stres topları varya ondan gördük aldı hediyemi erken verdim dedi güldük geçti :)) Böyle günleri kutlamayiz biz ama bişey istediğimi bildiğinde, gözüm kaldığında maddi sıkıntısı yoksa sürpriz yapar alır özel güne gerek yok o yüzden hiç takmam böyle günleriii
0 oy
(1,340 puan) tarafından

Valla benim eşimde almadi paramız yok çunku hatta alamadığı için üzülüyor ben öyle hediye postlarına bakmiyorum bile o yüzden çünku baksam üzülürum onlarda mutluluklarini paylaşmak istiyor hediye alanlar birbirine göstersin biz bakmayalim :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 497 göst.
13 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Sumeyyery (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde MARMELAT -_- (587 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 95 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde Hediye (5,592 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 161 göst.