0 oy
312 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Kizlar daha yalancı sancim bile olmadi 10 kaldi ama hiç doktorda devlette kimi bulursak gidiyorum mecbur bole olup normal doğum yapan çünkü sezeryan istemiyorum.hemen ayaklanip bebeğime kendim bakmak.istiyorum yada doğumu kolay başlatacak birsey bir medetttt

7 Cevaplar

0 oy
(12,852 puan) tarafından
Valla ben doktordan dönmüştüm daha 10 günün var demişti hiç ağrım sızım yoktu ertesi sabah nişanım geldi peşine sancıra sonra ertesi gün doğum oldu 
(85 puan) tarafından
Ayy darısı bana yaa hic belirti olmaz mı yok artık endişe ediyorum birde korkuyorum çünkü burda okuyoruz bebek kordonu kakasi falan
(12,852 puan) tarafından
İçini ferah tut bebiş geleceği zamanı biliyor
(85 puan) tarafından
Sağlıkla ins
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bnm herşey son dakikada oldu sancım birden oldu merdiven in çık sürekli pilates egzersizleri yap çömel kalk bn normal doğum yptm 2 saat sonra ayaklandm inan 
(85 puan) tarafından
Yaaa 3 saat yürüyorum.bugun evi oturarak sildim bi gram.agrim.bile olmadi hala çok rahat hareket ediyorum
0 oy
tarafından
Sancıları bekleme beklersen gelmez ben çok bekledim  çok istedim normal.olsun stres yaptım 43 haftayı geçtik ve sancı gelmedi stres yapma kuzum 
tarafından
Ben normal doğum istedim sezeryan dedi doktor yedi sekiz doktora göründüm.hepsi sezeryan olman gerekiyor dedi kilosu 4 kilonun üstünde görünüyordu doguramazsinndediler geme de inat ettim.iste kanamam oldu açılma olmuş ama şancı falan hiçbirşey yoktu bebek gittikçe yukarı çıkıyordu suni verdiler 12 saat bakmamışım demedi şancı da tutmadı en sonu sezeryan oldum 3700 doğdu  bebegim
tarafından
Canimm yaa ne cekmissin bana doguramazsin dediler hep normal dogurdum üçüncü cok sorunluydu ozele gidiyordum ben isyan ettim ama doktorum hep teselli etti beni sonuna kadar ugrascaz ama sezeryana almicam seni diye
tarafından
Yok yaaaa sezeryan iyi değil ben o kadar çok uğraştım ki allah bilir.. nasip.olmafi keşke olsaydı ama olmadı işte
tarafından
Olsun vardir bir hayır canım
tarafından
Aynen kuzum.rabbim.nasil.isterse basim üstüne
0 oy
tarafından
Canım benimde öyleydi 40+3 te doktora gittim. Nst de sıfır sancı hiç yoktu. O gün akşamına biraz yürüdüm ondan mı bilmem ama böğürtlen çayı içtim gece az az sancım geldi ertesi gün sıklaştı sancılarım 40+4 te akşam üstü geldi bebişim. Evde çektim sancımı ben sancı geldikçe çömeldm duşa girdim 8 cm açılmayla yürüyerek gitti dra. Tabi benm başka sorunlardn sezeryn oldu ama olsa da normal olcaktı o gün yani 9 cm açılmayla sezeryna girdim :)
(85 puan) tarafından
Kiz mi erkek miydi ya bende sıcak su ile banyo yapıyorum yürüyorum falan ama cx çatal agrimda hic olmado acilma olduğunu da düşünmüyorum
tarafından
Erkekte ben kız erkek muhabbetine inanmıyorum canım tüm bebekler vaktinde geliyo naparsan yap önüne geçemezsin bunun. Bende de yoktu sıfırdı ağrım son güne kadar adet ağrısı gbi ince ince oluyodu ama öyle önemsencek kdr çok değildi. Benimde o gün oldu açılmam sancım başlayınca o zamana kadar oda yoktu yani :)
(85 puan) tarafından
Ins yaa vLla bende inanmıyordum  simdi piyasada yok ya ne bilem hadi belki dedim
tarafından
Tadını çıkar hiç stres yapma sağ salim al kucağına gerisi hiç önemli değil canım.
0 oy
tarafından
37haftada doğum yaptım bı gün önce doktora gittim hiç bı belirtim yoktu cumartesi üç km yürüdüm Pazar sabahı bı kalktım suyum geldi bı cm açılma var dediler 6saat sonra oğlumu kucağıma aldım sen hurmani ye merdiven in çık herşeyi yap ama Rabbim ne zaman derse o zaman hiç stres yapma kendine vardır bı bildiği
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Bende 37+4 im yarın kontrole gideceğim bakalım ara ara ağrı girmeye başladı yalancı sancı mı anlamıyorum ki nasıl birşey. Sezeryan ihtimalim var benimde. Artık saldım hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun diyorum.
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Cuma gunu dogum yaptm burda bi bayan vardi surekli yurudu merdiven indi cikti gece dogurdu seZeryan icin gelmisti aslinda ama normale cevirdiler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceren4444 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.