0 oy
911 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,054 puan) tarafından

Herkez atiyo almiyanlarda sürat asiyoruz:'(

28 Cevaplar

+2 oy
(7,946 puan) tarafından
Uygulama bugün ikiye ayrilmiş hediye alanlar ve almayanlar:) 
(134,163 puan) tarafından
Sende ne var alamanyali ☺️
(2,323 puan) tarafından
He nagi sana ne aldı enişte ☺️☺️
(7,946 puan) tarafından
Ben halen bekliyorumm büyük bi sürprizim var diyo ama şimdilik görünürde bisey yok kargoda biset var ama ne merak ettim
(2,323 puan) tarafından
Gelince paylaş ❤️☺️
(7,946 puan) tarafından
Tmm:))
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Turk kahvesini cok severim kahvem bitmisti kahve almis hdhdhdh:)) size birsey diyeyim mi etrafım da oyle cok ki kadini ciceklere hediyelere bogup adam olamayan durum atiyorlar ulan diyorum sanki adamin kanını bilmiyoruz sonra ortam da kendi agziyla diyor keske cicek hediye almasa da adam gibi adam olsa tabi insan düşünülmek ister elbette ama birakin boyle üzülmeyi sevgi birgunle ölçülmez yada hediyeyle size davranışları sizi onemsemesi sorumlulugunu bilip size saygili ve sadakatli hoş sohbetli olması bundan guzel hediye olamaz almiyorsa da siz alıştırın benim esimde almaz almazdi dogum gunumde ilk kez aldi cunku ben alistirdim bende onun dogum gununu ilk kez yapacam insallah asilamak lazim bu öküzleri:)))
tarafından
O kadar guzel anlatmissin ki sonuna kadar katiliyorum
(953 puan) tarafından
Bizim bir arkadaşta iş yerindeki bir adamdan bahsederdi kadına Instagram'dan güzel sözler resimler paylaşır hediye yollar ama gel gör ki Şeref yoksunu başka kadınla iş yerinde onu anlatirmis yani hiç birşey göründüğü gibi değildir bacım kadir kıymet biliyorsa uzmuyorsa varsın almasın bizde diğer günlerde hediyelesiriz ederiz ama sevgiler gününü kutlamayı ikimizde uygun bulmuyoruz.
tarafından
Niye kiz
tarafından
Aynen craving keske herkes ozenmese ama sosyal medya teknoloji cagi insan ister istemez özeniyor demek ki
tarafından
Aynen canim bir ornekte benim görümcem eski esi çiçekler luks restoranlar doğum günleri alasi hemde sabah kahvaltilari ne ararsan butun romantiklik mevcuttu ancak seref ve adamlik yoktu bebegi 40 iken ayrildi gorumcem alinmasi onemsenmek elbette hoş ama onemli olan size davranislari
+1 oy
tarafından

Inanıyorum size hadiye almadı diye huzurundan mi olacaksın bacım yazıktır zaten günah dinimizde yok :angel:

(1,054 puan) tarafından
Hediye değil inşa  çiçek alır ya Bir ay yazar atar ne bileyim öküz hep oyle
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Hiç sorma kıskançlık dil ama imreniyorum
(1,054 puan) tarafından
Kapanmak değilde insan tuhaf oluyo bilemedm
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Valla hediyesizlikyen değil de 

Umursamazlık insanı çileden cikariyo
(14,470 puan) tarafından
Vallahi ben zaten biliydm bi zıkkım gormicem ama insan 1 toka alamaz mi ya? Kızım degerimiz yok degerimiz
(2,091 puan) tarafından
Bencede değersizlik ne kadar kötü bisey ama değişen bisey var artık bende onun gibi olcam yoksa çekilmeyecek hal alıyor artık zor duruyorum vallahi
(14,470 puan) tarafından
Büyük büyük yutkunuyorum sadece -_-
(2,091 puan) tarafından
Ağlamak geliyor içimden işten gelince çatayım diyorum sonra yine burnumdan getirecek bseye yaramayacak en iyisi sabır üzülme mervem senin güzel kalbini hak etmiyor
tarafından
Aman kızlar benim ki tam Bi keko hiç almaz bugün ewde dedim bana hediye al gitmiş tereyağı almış diyor al yemeklere kullan midene gidiyor nede olsa
0 oy
tarafından

Haklısın üzülüyo insan 

0 oy
tarafından
Özenti bacım özenti 
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Valla hiç te surat asmam alacaksa normal sıradan Bi gün de alsın ama oda yok zaten benimkinde ammaan yemişim hediyesini boşver 
(1,054 puan) tarafından
Kız hiç almaz
(12,777 puan) tarafından
Benimkide almaz
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Aaaaaaaayyyyyyyyyyy
0 oy
tarafından
Yalnız değilsin bacım 
0 oy
tarafından

image

bizimkide almamış :D
(1,054 puan) tarafından
Çok komik bu :)
0 oy
(622 puan) tarafından
Evet yaa bitse de kurtulsak bu günden
0 oy
(3,767 puan) tarafından

Valla eşim yanımda dgl ben aileme geldiğim için dün TL'den knsrken ben kendim ddm kutldm amma sevgiler günü şeydi için dgl he ddm öyle hani bizim de özel gnmz olsn lafın gelişi diye şey ettim birbirimzi seviyoruz sonuçta

Bukdr üzülmeyin ben de üzülür gibi oldum bir an ama boş inanın hepsi boş bizim dinimiz de sevgiler günü diye birşey yok 

(1,054 puan) tarafından
Üzülmüyorum ama kahve yapmadım ona kendime tek yaptım vicdansız diyo bana :))
(3,767 puan) tarafından
Hahsh:))❤️ olsun sende bol köpüklü bir kahve yapıp beklemediği an götür biraz değişik olur':)
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Bu gün bana çok saçma gelirdi bişey de beklemem normalde ama gerçekten burda gördükçe üzüldüm..
(1,054 puan) tarafından
Hiç almadıkları icin dr canim
0 oy
(9,637 puan) tarafından
Aman hiç te asmam zaten sevmez almayı biliyordum bana ilgili yeter hediye almasa da olur canım çekti diye bana yemek yapıyor elleriyle uğraşıyor cabasi  yeter para verip bisey almak değil hersey
0 oy
(45,036 puan) tarafından

Ahahaha:D.        

0 oy
(7,155 puan) tarafından

Bari admin Bi post acsa SEVGİLİLER GÜNÜ İLE İLGİLİ POSTLAR BU BAŞLIK ALTINDA TOPLANACAKTIR diye :D

(1,054 puan) tarafından
Alanlar almiyanlar:))
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Kız ne sürat asacağım böyle birseye zaten önem vermiyorum herkesin kutladığı bir gün benim özelim degilki 
(1,054 puan) tarafından
Hiç yapmiyosa bugün icin degilki
(7,440 puan) tarafından
Önemli olan maddi birşey alması değil sevgisi saygısı ha oda yoksa ona birşey diyemem
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Aman sevene her gün sevgililer günü önemli olan mutluluk gerisi boş 
0 oy
tarafından
Kız ne surat asıyon benimki baana tereyağı almış kız canları sağolsun valla 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 424 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 813 göst.