0 oy
1,157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (304 puan) tarafından
Valla kafayi yiycem. 2018 de evlendim 2019 da oglum dogdu aradan 6 ay gecti tekrar hamile oldugumu ogrendim kizima kizim dogdu şu an oglum 22 aylik kizim 7 aylik dogumdan sonra spiral taktircam diyyodum ve hastalik iki cocugun bakimi derken hep ertelendi 7 aydir ve biz kendimiz korunuyoruz da bu ay adetim bir hafta gecikti bulantimda var kafayi yiycem. Allahin zoruna gider evet Affetsin beni rabbim ama iki cocuklan 3 ci cok zorrrrŕr kazami oldu anlamadim ve test yapmaya acayip korkyorum. 2 dogimdan sonrada 40 kim cikar cikmaz adetim geldi hic gecikmem olmaz normaldede. Kizlar napicammmmmm bennnnnnnn yoktur demiiiiiii

36 Cevaplar

0 oy
(615 puan) tarafından
Stres yaptığın bi konu varsa ondan da olabilir. Korunduğunuz halde nasıl olabilir ki eğer olduysa da çok çok düşük bi ihtimal yani
(304 puan) tarafından
Aynen stres cok canim iki bebekle dinlenme uok uyku yok pek belki ondandir. Cunki korunuyoruz da adetimde gecikmez pek o yzuden korktum ama yoktur yaaa kendimi terapi ediyom eşim uyansin yollayacam eczaneye kafayi yiycem cunki
(615 puan) tarafından
Bence de bu korkuyu bugün sonlandır :) hayırlısı artık. Bize de haber ver.
-Reklam-
0 oy
(7,276 puan) tarafından

benimde korkum oluyor lakin hasta olunca ohhh:D derim. Daha bezi atamadık.. 3 yaş olmalı arası.. 

(304 puan) tarafından
Bende ayni durumdayim canim. Hayirlisi artik
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım allah bana versin ben neler yapıyorum olmuyor :) 
0 oy
(319 puan) tarafından
Test yap bi yapmadan ham8leyim deme belli olmaz . Ama biz koruduğumuz halde bebegim 6 aylıkken hamile kaldım şuan 15 haftaligim . Ertesi gün habi bile kullanmıştım 
0 oy
tarafından
Canım benim bi test yap en iyisi ya üst üste çok zor olucak senin için rabbim bilir en iysiini ama inşallah gebelik yoktur
(304 puan) tarafından
Ins canim ya. Yapimda öyle yazarim size
tarafından
Hadi hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(310 puan) tarafından

Kiz bu ani hatirliyom aynisini yasadim 2018 de evlendim 2 ay sonra hamile kaldm dogurdm 3 ay sonra bi daha ve en son gecen sene ayni bugun yasadiklarni yasadim sonuc hamileydim simdi dogurdm 2 aylik oldu acaip olan uc sene uc cocugumu da aralikta dogurdum korkunun ecele faydasi yok :D 40 im cikar cikmaz adet olmadan spiral taktirdim

(304 puan) tarafından
KizzzzzZz nasil baş ediyorsunnnnnn yardim edenin varmiiiii ay korkuyorummmmm korunuyoruz oysa esimde mumkun degil yoktur diyyo ama adet gecikince kurt dusdu icime midem bile bulaniyo psikolojikmem sanirim. Uyansinda eşim teste yollim
(310 puan) tarafından
Kaynanam ve kayinbabam bazen buyuk olana bakiyorlar çıldırıyorum hepsini yatirana kadar ama yapacak birsey yok
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Ooo hıza bak hızaa:))  ard ardına çocuk yapmacılık:) nasip canım test yap bakalım hayırlısı olsun. 
(304 puan) tarafından
Hemde ne hizzzzzzz
0 oy
(823 puan) tarafından
Test yaptın mı 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Test yap cevabı da söyle bende merak ettim inşallah yoktur :/
0 oy
tarafından
Test yap canım bizede söyle 
0 oy