0 oy
161 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (15 puan) tarafından

image

image

image

kizlar sizden fikirlerinizi onerilerini almak ıstiyorum  bu mobilyami evlendigimde almistim 12 yila girecek yanliz ben burayi iptal edip cocuklarima oda yapmayi dusunuyorum mevcut kendi odalari var normalde cocuk odasi burasi ise benim kucuk oturma odam  2 oglum 1 kizim var kizim 6 aylik cocuk odasini ona oda yapicam bu odayi da iki ogluma siz olsaniz ne yaprdiniz 2 yatak alicam baza genc tarzi yapmak istiyorum çünkü biri 9 digeri 11 yasinda 2 duvari da duvar kagidi yapayim diyorum siz olsaniz nasil dekorlastirirdiniz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çalışma masası alabilrsin. Duvar kağıtlarını onlara seçtir bence ikiside istediğini kendi duvarına seçsin. Çizgi film krkterli fln oluyo ya onlardan geçerler muhtemelen. 
(15 puan) tarafından
Tesekkurler canim
-Reklam-
0 oy
(52,265 puan) tarafından
odan büyük aslinda iki baza karsilikli olur 
(15 puan) tarafından
Evet iki bazayi o sekil dusunuyorum canim
0 oy
tarafından
Bazada olur ranzada olur yer az kaplar calışma masası falanda gerekir onlara artık büyümüş ler duvar kağıdı yerine boya öneririm duvar kağıdı meşakkatli bence 
(15 puan) tarafından
Boyayi 2.resimdeki iki duvara dusunuyorum calisma masasinida 2.resmin gorunen kisa duvarina yaptirayim diyorum yer olarak nasil sizce yanliz onumuzde apt.oldugu icin karanlik dusuyor odamiz boya rengi nasil secebilirim sizce
0 oy
tarafından
2 baza 1 dolap çalışma masası kitaplık alabilirsin duvar kağıdı yerine renkli boyat bence de duvar mavi biri gri biri sarı olabilir mobilyalar da beyaz olursa çok güzel durur 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 188 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
1 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Isimyok (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
5 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde -srn- (13,050 puan) tarafından soruldu

413,450 soru

12,447,417 cevap

46,194 kullanıcı

Kategoriler

...