0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar fikrinizi almak istedim 

Babam yurtdisinda bizde 6 ay önce kaynanamla kavgalı sekilde evlerimizi ayırdık kiraya geçtik evimize hic bisey almadilar yatak odamızı bide salonumuzu getirdik esimindi onlar neyse geldik ne hali ne perde ne buzdolabi ne camasir hic bisey yoktu ailem sagolsun annem yeni perdelerini verdi buzdolabi aldilar camasir verdiler  tv verdiler mutfak masası halısı çoğu şeyi annem yaptı işte arsamiz vardi bizde uygun ev bulduk aldik parayi 130 bin babam verdi arabasını satmıştı onun parası bizde yazin arsayı satıp odicez parasini neyse suan oturduğum ev 2+1 oturma odasına letgodan yastik minder aldik bide sıfır 2 hali aldik 6 m2 odayı serdik o şekilde neyse biz ev almadan babam demisti ki ablamın kizi var oğlumla aralari 6 ay demisti ki ben onlara oda alacam su montoseri varya onlardan benim bu evde odam yoktu sonra alırsınız demistim evi alınca onlarda ikisine de yazın oda alalim dediler aldığımız ev 3+1 1 oda için esyam yok babamda dediki koltuk takımı alayim biz istemedik zaten yeterince yaptilar diye illa alacam dedi neyse annem geldi bugün dedi ki baban diyor ki koltuk alirsam çocuğa oda alamam ablan üzülür onlara koltuk almadık diye haksızlık olur diye sizce ne yapmalıyım oglum 1.5 yasinda sizce oda mi istesem koltuk mu istesem esim koltugu borçları bitince alir ama oda yapacağını sanmıyorum oda da suan illa sart değil siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız lütfen düşüncenizi yazin kararsiz kaldim :)

10 Cevaplar

+1 oy
(50,771 puan) tarafından
hicbirsey istemezdim onca sey almislar illa almak istiyosa oda alirdim inan çocuk odasi daha öncelikli ☺️
tarafından
Oyle mi dersin cok kararsiz kaldim ya oglum daha küçük cok şart değil ama yarın yeğenime yaparlarsa da gözüm kalacak :)
(50,771 puan) tarafından
sana kanepe alip yaparlarsa gözün kalirsa ayip edersin ☺️ ilkten ufak diyosun ama hemen buyuyorlar evim 2+1 kira ilerde ev alirsam vrya baska eve cikarsam 2+1 olursa misafir odasini iptal edip kizima oda yapicam önceliğim o cunku
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından
Cpcuguma oda hazrlatrdm  cNm pturma odana snrada alnr zaten bi oturma grubunuz varmıs salon 
tarafından
Salon takımı var canim ama kışın kullanamıyoruz soğuk oluyor diye suan oturma odasında oturuyoruz oda yastik minderli cok kararsiz kaldimm
(237 puan) tarafından
Koltukları oturma odasına alın canım 1 tanesini de olsa
0 oy
(15,277 puan) tarafından
Toruna oda alsinlar koltugu kendiniz alin. 
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Kesinlikle koltuk alırdım ben oda illaki ılerleyen zamanlarda olur. 
0 oy
tarafından
Odaaaa tabii kiii
0 oy
(4,145 puan) tarafından
Ben olsam oda aldirirdim canim. Koltuk takımını  eşin  alır  sonra. Hem bebisin oda icin ideal yasa gelmiş  sayılır.  Benimki 10. Ayindan beri bazasinda yatiyor mesela. Kendi düzenine  göre nuyuyor uyanıyor  iniyor oynuyor  kalkinca vs... bence oda aldır  ;D
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Çok yapmışlar zaten de anlamadığım kadar senin ailen de benimki gibi o yüzden bebeğe yatak alsın 
0 oy
(274 puan) tarafından
Koltuk takımı mecbur alınacak ama çocuğa odayı almaz yazmışsın o zaman oda aldır. Salondaki koltuklardan da birini oturma odasına getiriver canım koltuk takımı alınana kadar
0 oy
(122,384 puan) tarafından
Onceligim cocuk odasi olurdu
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ailen aynı bizimkiler gbı herseyımızı alırlar. Kaynanam dan hıcbıse gormedım varsa yoksa dedikodu. Bence oda yaptır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
28 cevap 662 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hasretzamani (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 262 göst.

403,618 soru