0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ben sertifika almak istiyorum. Tıbbı sekreter veya diş kendimi asistanlığı vs. Bildiğiniz önerdiğiniz site var mı güvenilir? Uzaktan eğitim zor olur mu birde çocuğum da var çünkü 

12 Cevaplar

0 oy
(8,588 puan) tarafından
Bilen çıkar umarım 
tarafından
InsaAllah canım insaAllah. Çok heveslendim
-Reklam-
0 oy
(20,487 puan) tarafından
Post yukarı da kalsın 
0 oy
(125,046 puan) tarafından
Hic bilmiyom yaa
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın diye yazayım 
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Bende acil yardım ve afet yönetimi okuyorum uzaktan zorlanmadım çünkü sağlık lisesi mezunuyum ilgi alanım zaten ama senin dediklerini bilmiyorum geçen tıbbi sekreter sertifikası diye reklam gördüm Instagramda
0 oy
tarafından
Halk eğitim merkezlerinde oluyor başvuru yap dönemine denk gelince katılırsın 
tarafından
Yaaa dönem dönemmi oluyormuş ücretli mi lek
tarafından
Evet her istediğinde katilamiyorsun kurs tarihleri var ucretsiz
tarafından
O zaman yarın bi gidip sorayim sorusturuyum. Ücretsiz olması şaşırttı beni.
tarafından
İSMEK kendi sitesinde paylaşıyor online kayıt olabiliyirsun..
0 oy
tarafından

Halk eğitim merkezleri veriyor cnm internet ortamında ki reklamlara sakın ama sakın kanma hepsi para tuzağı bazı üniversiteler de kurslar düzenliyor seltifika veriyor.  Bunları araştır

tarafından
Halk egitimte ucretli dimi
tarafından
degil cnm kayit yaptiriyorsun eylul gibi falan kayit aciyorlar internetten bak
0 oy
tarafından
canim soyledigin meslekleri yaptim ben ismekte halk egitim merkezlerinde var bu alanlar oralara gidebilirsin . ben universiteden bu alanlarda calistim lakin bu alanlar icin aslinda hicbir bilgi bilmesen de yapabilecegin is bunlar tevrube aramayan kurumlarda direk ise baslayabilirsin lise mezunlari da calisiyor bu alanlarda
tarafından
Ama sertifikayla çalışabiliyorlar öyle biliyorum yani ben. Çünkü eltim hastanede tıbbi sekreter taa 3 yıl önce sertifikasını alsin alıyım ise demişti. Hiç zannetmiyorum hastanelerin direk lise mezunu alacaklarını ama soracam bakalım alıyorlar mi ise
tarafından
acibademde calistim ben universite mezunuydum sorumlu lise mezunuydu dusun. dedigim gibi sertifikalari halk egitim yada ismekte bakabilirsin.
0 oy
tarafından
Bizim burda kurşunu veriyorlar ama 3 milyar para istediler bende gitmedim 
0 oy
tarafından
Canım tıbbi sekreterlik sertifikasına boşuna para verme çnkü hiçbi şekilde sağlık ocagı vs iş bulamazsın özelde de zaten lise diplomanla da bulursun aynı işi sertifikan artı bişey katmaz yani sna. Diş asistanlığı da yine özel kliniklerde gir çalış boşuna para verme kmse sormuyo sertifika para tuzağı hepsi
tarafından
Nasıl yani diş asistanlığı nasıl alsin ki ? Lise mezunuyum muhasebe bölümündeyim öyle olur mu ya zannetmiyorum böyle yerlere kolay girilir mi ama sorcam bakalım alıyorlar mi
tarafından
Benim bi arkadaşım lise mezunuydu düz lise girdi bi özel diş hekiminin yanına hiç bilgisi yoktu öğrendi asistanlık yapıyo şuan 5 6 yıl oldu sanırım.
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Bilmiom kuzum ama ne için alacaksın bunları 
0 oy
(692 puan) tarafından
Umarım alamazsınız çünkü siz sertifika aldığınız için biz mesleğimizi yapamıyoruz okuduğumuz dirsek curuttugumuz yıllar boşa gidiyor..
(1,699 puan) tarafından
Tesadufen gordum cnm sen ne is yapiyon ki ne ilgisi var anlamadim
(692 puan) tarafından
Bebeğim ben yaşlı bakım teknikeriyim aslında arkadaşa kötü niyetimle denedim ama hastaneler olsun bakım evleri huzur evleri biz üniversite mezunlarını almak yerine sertifikası olanları alıyor ya da bizi aldıklarında onlarla bir tutuyo yaşlı bakımı yapmak yerine temizliktir bulasiktir yaptiriyo buda mesleğimzin iş tanımında ollmadugi için biz yapmıyoruz haliyle anlaşmazlık falan çıkıyor sonuç biz işsiz sertifikalılar çalışmış oluyo. Biz iki yılda devlete borçlanıp okuyoruz onlara devlet sertifika al diye para veriyo
(1,699 puan) tarafından
Ama işleriniz farkli ki cnm sende sertfika al
(692 puan) tarafından
Arkadaşın dediği bölümle farklı ama yaşlı bakım sertifikası var o yüzden genel dedim. O kadar okumak boşa mı gitsin sertifika alıp

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 386 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 478 göst.
30 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gazel 25 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
22 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sdsdcey5 (43 puan) tarafından soruldu

407,225 soru

12,223,325 cevap

36,821 kullanıcı

...