0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kız lar

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Doktorun soylemedmj. Tedavsj olup olmadgni. İcini ferah tut. Kendnj kasmaman lazm. 

(29 puan) tarafından
İş gereği tuncelideyiz burda bugün söyledi elazıpa sevk etti orda detaylı testler yapılacakmış haftasonu girdi araya p.yesi gidicem o zamana kadar araştırayım dedim var mı burdan öyle olan geöti mi nasıl oldu diye
-Reklam-
0 oy
tarafından

Doktorua görüşmedin mi?

(29 puan) tarafından
Bugün görüştüm genel ultrason iyiydi amabugün sonuca öyle dendi mahrumiyet bölgesi en yakı. Elazıpa sevk etti oraya da haftasonu hastane yok iki gün bekleyemedim
0 oy
(596 puan) tarafından

Mega sterna magna zararlı mıdır?

Tek başına görülebileceği gibi, beraberinde eşlik eden başka anomaliler ile birlikte de görülebilmektedir. Kromozomal anomeli eşlik edebilir. Mega sisterna magna tek başına olduğu zaman, genellikle herhangi bir sorun ortaya çıkarmaz ve klinik açıdan da bir önemi yoktur. Çok fazla karşılaşılan bir durumdur ( %1 ) hamilelik dönemi süresince, boyutlarının takip ve kontrol altında tutulması gerekir. Ancak beraberinde eşlik eden başka anomalilerin de bulunması halinde, ve kromozomal anomali varsa prognoz kötü olabilir.

Benim bilgim yok ama böyle bir şey buldum internette anladigim kadarıyla başka bir sorun yoksa endişelenecek bir şey yok doktor da daha detaylı bakılsın incelensin diye sevk etmiştir muhtemelen ıns bir sorun yoktur sağlıkla alırsınız kucaginiza

(29 puan) tarafından
Bende internetten baktım yorumlara falan baktım çok araştırdım ama yine de rahat edemedim ya bian o kadar moralim bozuldu ki bide kızım var onda da göz kayması var çok yüksek ikisi de ameliyat diyo doktorlar bidr bu alt üst oldum  :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Birprensannesiiii (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 286 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,634 soru

24,019,295 cevap

328,154 kullanıcı

...