0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (2,242 puan) tarafından

iyi aksamlar hanimlar dun malum sevgililer gunuydu bugun de dogumgunym esim yillardir sevgililer gunun de papatya alir dogumgunumde pastami hediyemi alir. dun yasak var hadi alamaz dedim bugun bekledim hediyesinde de degilim kutlar diye dusundum ama bugun de isi uzadi gec geldi biraz once de konusurken bugun annem geldi hediyemi verdi gitti dedim .aa hosgelmis dogumgunun kutlu olsun hayatim dedi o kadar :'( trip de atamiyorum huyum degil hediye bekledigimi dusunmesin diye ama zoruma gitti 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki yarın getirir kız işi uzamış geç gelmiş 
(2,242 puan) tarafından
hediyesinde degilim canim ya ben soyleyene kadar hatirlamiyodu belli :(
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Seninki yine demis canim benim esim dogumgunumu bildigi halde bi kuru laf bile etmezyani. Yaninda msj gelir a doğumgünün mu der doner yatar. Her sene yapıyosa bi defadan bise olmaz uzme kendini.
(2,242 puan) tarafından
yaa kiyamam o daha betermis iki cift guzelnlafi haketmiyomuyuz :/ zaten surat asamiyorum her daim gulumserim ama icim de burkuldu ne yalan soyleyim ama gecer uzuntum hemen :)
(7,483 puan) tarafından
Ilk defa bu sene yuzsuzluk yaptim 5 subat doğumgünüm. Az kaldi falan dedim. Bi pasta alirim falan dedi. 2 şubatta kaynimin dogumgunuydu. Msj atmis pasta alcam abime supriz yapalim aksam. Hatta 2 tane alayim seninkid hazir olsun:D bende 3 tane al 9.ayda seninki oda hazir olsun dedim. Saka yaptim ya tabiki sana  ozel alcam dedi. Ogun gec geldi tabiki pasta yok. Zaten alma demiştim. Ama bi dogumgunun kutlu olaun bile demedi. Bende yuzune dedim tabi. Trip atamam hic huyum degil arada laf gelince derim okadar:))
Oyuzden lütfen sukret bidenemm. Sirf  sukrun artsin diye uzun uzadi yazdim hakkını helal et:)))
(2,242 puan) tarafından
canim ya bari agzinla soylemisin en azindan onun hatrina alsaydi birsey bir kutlasaydi diline mi yapisir . insallah bir dahakinseferw kutlar onemli olan huzurunuz olsun varsin ozel gunleri unutsunlar. sen halal et canim yazamadim kizim rahatsizlandi onun derdine dustum burayi unuttum
(7,483 puan) tarafından
Hic onemli degil canim benim. Kizin iyi olsunda. Umadim ciddi bise yoktur.uzuldum simdi:/
(2,242 puan) tarafından
saol canim. ne oldugunu anlayamiyoruz kalpde ritm bozuklugu var dedi doktor sonra testlerde falan birsey cikmadi tertemiz dedi iki kere de götürdük biraey yok dedi gecen aksam uyutmaya goturcektim birden yere yigildi bayildi :( hastaneye goturduk hicbirsey bulamiyolar cok şükür ama neden boyle oluyo anliyoruz simdi gozum hep ustunde
0 oy
tarafından
Bosver üzülme benim eşimde 1 yıl.oldu evleneli hiçbirşeyi kutlamadık benim doğum günümü bile bilmez önemli olan sana değer vermesi evde huzurun olması. 
(2,242 puan) tarafından
aynen canim onemli olan huzue cok şükür bunlari hatirlamaz ama gecinip gidiyoruz sizede rum yuvalara da rabbim huzur nasip etsin . kusura bakma canim cevabim gec oldu kizim rahatsizlandi burayi unuttum
0 oy
tarafından
Şakayla karışık yarın sabah işe gönderirken hadi şimdi çalış gelirken hediyemi unutma sana küstüm ama akşam hediyelerimi verirsen barışırız de tatlı tatlı üzülme sen. Eşinde anlar hatasını telafi eder canım
(2,242 puan) tarafından
guzel olurdu canim bende hic trip atmam bu sekilde icimden geceni soylerim kirmayacak sekilde :) bu sefer olmadi cevabimda gec oldu kusura bakma canim kizim rahatsizlandi burayi unuttum
tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim sorun yok :)
0 oy
tarafından
Cnm haklısın ama her sene kutlayan eşin bu sene unutmussa belki işi yoğun gecmistir belki bi sıkıntı olmusturhemen üzülme hem bak hatırlayıp hemen kutlamış sıkma canını ❤️❤️
(2,242 puan) tarafından
saol canim ❤️ evet sukur gecinip gidiyoruz bu swne de boyle olsun huzurlu olalim yeterki :) kusura bakma canim cevabim gec oldu kizim rahatsizlandi burayi unuttum
tarafından
Aa olur mu cok gecmis olsun cnmmm❤️❤️
(2,242 puan) tarafından
saol canim ❤️ ❤️
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İşi uzadığı.için alamamış olabilir
(2,242 puan) tarafından
evet oyle olmuş cani saolsun ❤️ kusura bakma canim cevabim gec oldu kizim rahatsizlandi burayi unuttum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,498,369 soru

24,475,960 cevap

355,526 kullanıcı

...