0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından

Merhaba hanımlar .Bebeğine fortini mama kullanlar var mı . Kızım 19aylik istahsizinda istahsizi . Saatlerce ağzında bekletir yemez atar .Mamayı da düşünün ya tatlı kaşığı ile çorba verir gibi veriyorum bı bardak süt kadar onu da 1saatte ancak veriyorum.Sonra kusuyo.Bu sabah ta yine aynısı oldu.Ben nasıl  büyütecem ölmek istiyorum.Kimsenin elinden yemiyo.Dun 6 7 saat aç kaldı yine yemedi.Her sabah kan ilacı,üzüm pekmezi, keçiboynuzu özü veriyorum.Mollers balık yağı, pita diye en son gittiğimiz doktorun verdiği vitamin ilacini veriyorum.Ne yapacağım şaşırdım.Haziran gibi çalışma durumum var.O sürece kadar alıştırmak istiyorum.Hic bı bakıcı bakmaz böyle olursa.Helak oldum ağlamaktan. Lutfen yardım edin artık dayanamıyorum.19  aydır böyle şu an zirve yapmis durumda:(((

1 cevap

0 oy
(76 puan) tarafından
Benim kizim da cok fenaydi    hep mama falan aldik raporlu  fortini de kullandm  yemek asla yemezdi simit  elma  kek  yapiyordm  Eline  veriyordum  kendisi  yesin  die   bazen  sabah  yemiyordu  aksama kadar  cok sikinti

Yaptim   falan ne zaman  ki takmadim  saldim  o zmn kendisi istedi
(195 puan) tarafından
Gerçekten mi.Ben aşırı takıyorum.Aglamaktan mahfoldum.Her gün farkli bisey yapmaktan,yer mi diye düşünmekten kafayı yedim inan.Peki kaç yaşında düzeldi.
(76 puan) tarafından
Benim kizm  6 aylikken  böyleydi  13 aya kadar simdi  15 aylik takma  bosver  valla Ben cok taktim  da ne oldu  hala da 9 kilo  yapisiyla  alkali demek
(195 puan) tarafından
Bu da 19 aylık ve 9 kilo.Dogum kilosu iyiydi ama ben aşırı kafama takıyorum .Aglamadigim gün yok
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 26 göst.
17 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mesudeee (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 252 göst.
29 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 509 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,875 soru

12,364,382 cevap

41,839 kullanıcı

Kategoriler

...